Ovi- ja ikkunaremontilla voidaan saavuttaa jopa 20 % pienempi energiankulutus

Facebook
30.09.2022 | Rakentaminen

Ikkunat ja ovet on tyypillisesti aika vaihtaa uusiin, kun niiden ikä on yli 30 vuotta. Muita perusteluita ovi- ja ikkunaremontille voivat antaa huonoksi menneet pintakäsittelyt, irtoilevat lasituslistat sekä muut toimintahäiriöt. Vanhat sekä huonokuntoiset ovet ja ikkunat eivät ole myöskään tiiviitä, joten ne voivat aiheuttaa vedontunnetta.

– Ikkunoiden ja ovien vaihdolla voidaan saavuttaa jopa 20 % energiansäästö. Ikkunoiden vaihdon yhteydessä voidaan korjata myös talon ilmanvaihtoa, Mondosec Oy:n rakennusmestari Jarmo Karjalainen mainitsee.

Pihlan ovet ja ikkunat ovat luotettava valinta

– Pihlan ikkunoita ja ovia on valmistettu pitkään ja ne ovat rakenteeltaan sellaisia, jotka toimivat pitkälle tulevaisuuteen. Pihla-tuotteita myös tuotekehitetään jatkuvasti ja niissä käytetään parhaita saatavilla olevia materiaaleja. Pihla on tällä hetkellä alansa suurin toimija Suomessa. Myös mahdollisissa reklamaatiotapauksissa Pihla pyrkii auttamaan asiakastaan kaikin tavoin, Karjalainen toteaa.

Mondosec Oy on erikoistunut omakoti- ja rivitalokohteiden ovi- ja ikkunaremontteihin

Mondosec Oy on asentanut Pihla-ikkunoita ja ovia 12 vuoden ajan. Tuona aikana yritys on asentanut noin 18 000 ikkunaa tai ovea.

– Meillä Mondosecillä asennuksen ja myynnin hoitavat samat henkilöt, joten asiakas tietää jo tilausta tehtäessä, kuka tulee tekemään tuotteiden asennuksen. Voidaan siis puhua asiakkaalle turvallisesta hankinnasta. Olemme kehittäneet asennuksessa käytettävät työkalut ja apuvälineet itse, joten asennukset sujuvat nopeasti ja siististi, eikä tuotteisiin tule kolhuja tai naarmuja, Karjalainen lupaa.

Karjalainen kertoo, että Mondosecin asennusryhmään kuuluu 38 vuoden kokemuksen omaava rakennusmestari.

– Jos asennuskohteessa ilmenee jotain rakenteellista vikaa, voimme korjata sen asiakkaan luvalla ennen uusien tuotteiden asennusta. Pyrimme aina myymään ja asentamaan oikeat tuotteet oikeaan paikkaan.

Vaivaton remontti takaa huolettomuuden

– Asiakkaamme tarvitsee kommunikoida vain yhden yhteyshenkilön kanssa. Tämän lisäksi asentajiemme pitkä kokemus ikkunoiden ja ovien asennuksesta takaavat hyvän ja siistin lopputuloksen. Yhdessä Pihlan laadukkaat tuotteet ja Mondosec Oy:n pitkä kokemus ikkunoiden asennuksesta takaavat varmasti hyvän loppu tuloksen, Karjalainen vakuuttaa.

www.mondosec.fi

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä