Pyydä tarjous

Vaivatonta säilytystä kotimaisilla tuotteilla

Facebook
06.07.2021 | Rakentaminen

Lanka ja Muovi Oy valmistaa tehtaallaan Porissa toiminnallisia ja monikäyttöisiä kodin säilytysratkaisuja. Lanka ja Muovi Oy:n tuotteet vähentävät hukkatilaa ja lisäävät järjestelmällisyyttä säilytystiloissa, keittiöissä ja kylpyhuoneissa. Kotimaisuuden merkkinä yrityksen tuotteilla on Avainlippu-tunnus.

Säilytysjärjestelmiä kehitellään jatkuvasti ja suunnittelussa lapset onkin nyt otettu entistä paremmin huomioon. Lapset ovat usein kodin järjestelmien ahkeria käyttäjiä. Laatikoita ja jätevaunuja vedetään ulos ja työnnetään sisään, jolloin tuotteiden kestävyys ja turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää. Uutuutena Lanka ja Muovi on lanseerannut lukittavan kaapin, joka soveltuu mm. kodin lääkkeiden ja kemikaalien turvalliseen säilytykseen.

– Asiakkaat ovat olleet positiivisesti yllättyneitä siitä, miten helppoa tuotteidemme käyttöönotto on ja miten hyvin ne toimivat. Myös se on yllättänyt monet, että Suomesta löytyy tällaista osaamista. Olemme toimineet yli 65 vuotta ja pitkän historian ansiosta osaamisemme on korkealla tasolla, kertoo toimitusjohtaja Aki Pohjanlehto.

Toiminnallisuus edellä

Lanka ja Muovi Oy:n periaatteena on, että tuotteen on paitsi näytettävä hyvältä, myös oltava helposti asennettava ja käytössä toimiva. Toiminnallisuus ratkaisee, eli tuotteen ominaisuuksien tulee helpottaa jokapäiväistä arkea. Tärkeää on myös materiaalien ja mekanismien kestävyys, sillä esimerkiksi keittiön jätevaunu on kodin käytetyin mekanismi.

– Laatuun kuuluu, että tuote on helposti asennettava. Laadukkaassa säilytysjärjestelmässä kori pysyy kiskoillaan, ei tökkää eikä tipu. Koria, joka ei kulje raiteillaan, on hankala käyttää, toteaa Aki Pohjanlehto.

Lanka ja Muovi Oy:n säilytysratkaisuilla kaappien ja komeroiden sisältö säilyy hyvässä järjestyksessä. Perinteisissä hyllyissä tavaroiden lisääminen ja pois ottaminen hankaloituvat, kun sisältöä kertyy enemmän. Ulosvedettävien ratkaisujen ansiosta sisältö on helposti nähtävissä ja siirreltävissä. Hyllytasot estävät ilman kiertoa, joten tekstiilit eivät säily raikkaina. Lanka ja Muovi Oy:n ulosvedettävät teräslankakorit poistavat tällaiset ongelmat, ja pöly voidaan helposti poistaa kaapin pohjalta imuroimalla.

Valikoima on laaja

Lanka ja Muovi Oy haluaa jatkossakin yllättää asiakkaansa positiivisesti pitämällä tuotteidensa toimivuuden ja kestävyyden korkealla tasolla. Valinnanvaraa on runsaasti kaikissa yrityksen valmistamissa tuoteryhmissä.

– Meiltä löytyy sopivat vaihtoehdot sekä säilytyksen perusratkaisuiksi että edistyneemmiksi järjestelmiksi. Itsestään sulkeutuvilla ja hidastintoiminnolla varustetuilla kiskoilla toimivat järjestelmät ovat olleet suosittuja. Tuotteita löytyy erilaisiin tarpeisiin ja hintaluokkiin, Aki Pohjanlehto mainitsee.

Lanka ja Muovi Oy:n koko valikoima on saatavana yrityksen omasta verkkokaupasta, ja lisäksi tuotteita jälleenmyyvät hyvin varustetut rautakaupat, muovitukut ja marketit ympäri Suomen.

Artikkeli on julkaistu Uudenmaan Rakennusmaailma -lehdessä 3/2021 (asuntomessunumero).