LinkedinFacebook
Pyydä tarjous

Vantaan uusi IDO & Geberit Showroom palvelee ammattilaisia ja kuluttajia

Digipalvelut
29.10.2021 | Rakentaminen

Euroopan suurin saniteettituotteiden valmistaja Geberit on avannut Suomeen uraauurtavan kylpyhuonenäyttelyn. IDO & Geberit Showroom on Euroopan ensimmäinen näyttely, joka on toteutettu Geberit-konsernin uuden näyttelykonseptin, The House of Geberitin, mukaisesti. Vantaan Ylästöön rakennetussa kylpyhuonenäyttelyssä voi tutustua kattavasti IDO- ja Geberit-kylpyhuonekalusteisiin sekä seinän taakse kätkeytyvään saniteettitekniikkaan.

Uusi IDO & Geberit Showroom inspiroi ja palvelee yhtä lailla ammattilaisia kuin kuluttajia. Vantaalla Geberit Oy:n uusissa toimitiloissa sijaitseva kylpyhuonenäyttely esittelee monipuolisesti IDOn ja Geberitin saniteettituotteita, joita voi näyttelyssä testata myös käytännössä.

– Olipa suunnitteilla oma tai asiakkaan kylpyhuone, näyttelyssä pääsee innostavalla tavalla tutustumaan IDOn ja Geberitin tuotteisiin sekä teknisiin innovaatioihin. Asiantuntijamme auttavat valitsemaan toiveisiin ja tarpeisiin sopivat ratkaisut, kertoo Geberit Oy:n toimitusjohtaja Kim Lövkvist.

Esteetön ja viihtyisä IDO & Geberit Showroom pohjaratkaisuineen on toteutettu kokonaan Geberit-konsernin uuden The House of Geberit -näyttelykonseptin mukaisesti. Seinärakenteet on valmistettu Geberitin GIS-asennusjärjestelmällä, jota käytetään yleensä saniteettitiloja rakennettaessa.

– On hienoa, että saimme Vantaalle uudenaikaisen näyttelyn ensimmäisenä Euroopassa. The House of Geberit -konseptin vahvuus on se, että seinän taakse rakennettua tekniikkaa ja seinän eteen asennettuja kalusteita voi tutkailla yhdellä silmäyksellä, mikä palvelee erityisesti LV-suunnittelijoita ja -asentajia. Suomessa olemme jo aikaisemmin havainneet, että myös monet kuluttajat ovat kiinnostuneita tuotteiden taustalla olevasta tekniikasta.

Arkkitehtejä, sisustussuunnittelijoita, jälleenmyyjiä sekä omaa kotiaan rakentavia ja remontoivia kuluttajia inspiroivat etenkin kylpyhuonekokonaisuudet, joissa kalustesarjoja esitellään hyödyntäen taustoina erilaisia ja erivärisiä materiaali- ja sisustuselementtejä.

– IDO-kalusteiden ja -saniteettikeramiikan inspiraationa on luonto, joten myös näyttelymiljöö tuo esille monipuoliset luonnonmateriaalit ja valikoiman väri- ja kokovaihtoehdot niin kalusteissa, keramiikassa kuin suihkuseinissäkin, Lövkvist kertoo.

– Showroomin Geberit-kalustesarjat ovat muotoilunsa ansiosta mainiosti yhdistettävissä eri sisustusmakuihin – minimalistisesta rouheaan loft-tyyliin.

Syksyn 2021 aikana IDO & Geberit Showroomiin valmistuu Geberit-hydrauliikkatorni, jonka avulla LV-suunnittelijoille ja -asentajille voidaan tarjota turvallista ja käytännönläheistä koulutusta Geberit-viemäröinnistä.

– Viemäröintitorni on valmistuttuaan ainoa Pohjoismaissa. Tornin voi nähdä näyttelytilasta tai siihen voi sovitusti tutustua jopa kerros kerrokselta yhdessä asiantuntijan kanssa, Lövkvist kertoo.

Saniteettialan edelläkävijänä Geberit haluaa aktiivisesti osallistua keskusteluun ja jakaa tietoa alan kehityksestä. Uuden IDO & Geberit Showroomin auditorio ja lounge tarjoavat loistavat tilat erilaisille tapahtumille ja seminaareille.