Pyydä tarjous

Viisi syytä hankkia Contura-kiertoilmatakka

Contura 810
Contura 810
04.07.2022 | Rakentaminen

1. Ajattomat takkamallit jokaiseen kotiin

Contura-takat on suunniteltu sinulle, joka arvostat hyvää muotoilua, nerokkaita toimintoja ja valinnanvapautta. Takkamalleja löytyy eri kokoisia myös pieniin tiloihin. Pienissäkään takkamalleissa ei ole tingitty tehokkuudesta eikä takkalasien suuruudesta.

2. Ympäristöystävällistä lämpöä

Contura-takat ovat täysin hiilidioksidineutraaleja. Takkojen tehokas palamistekniikka varmistaa minimaaliset päästöt ja erinomaisen lämpötalouden. Contura-takat alittavat Euroopan unionin asettaman ekosuunnittelu­direktiivin vaatimukset kirkkaasti.

Contura 690G

3. Helppoa ja tehokasta lisälämpöä

Perinteinen varaava takka ei ole aina paras vaihtoehto lisälämmönlähteeksi. Erityisesti uusissa, energiatehokkaissa kodeissa modernien kiertoilmatakkojen edut korostuvat. Lämmöntuotantoa pystyy säätämään kaasutiiviin luukun ansiosta, ja palamisen tehoa kontrolloidaan ilmansäädöillä.

4. Suuret takkalasit ja puhdas palaminen

Useimmissa Conturan takkamalleissa on kolmeen suuntaan osoittava takkalasit, joista on mukava katsella puhtaasti palavaa takkatulta. Clean Burning System -ominaisuuden ansiosta kuuma palamisilma huuhtelee lasin sisäpinnan pitäen sen puhtaampana. Ominaisuuden ansiosta takkapuut palavat aina puhtaasti ja tehokkaasti.

5. Älykkäät toiminnot

Conturan takoista löytyy erilaisia älykkäitä toimintoja, kuten Conturan patentoima automaattinen sytytystoiminto nopeampaa tulen sytytystä varten, boost-toiminto hiilloksen herättämiseen ja hiljainen tuhkalaatikko. Contura kehittää jatkuvasti takkoihin uusia innovaatioita.

Jälleenmyynti: takkahuone.com
Facebook
Instagram