Edufix Oy:ltä ja Contos Oy:ltä laadukkaat työstökoneet ja monipuoliset huoltopalvelut metalliteollisuudelle

Contos välittää laadukkaat metallintyöstökoneet suoraan eurooppalaisilta tehtailta ja Edufix on työstökoneiden asennukseen, huoltoon ja käyttöön erikoistunut konepajateollisuuden huoltoyritys. Yhdessä tarjoamme parasta konepalvelua!
Contos välittää laadukkaat metallintyöstökoneet suoraan eurooppalaisilta tehtailta ja Edufix on työstökoneiden asennukseen, huoltoon ja käyttöön erikoistunut konepajateollisuuden huoltoyritys. Yhdessä tarjoamme parasta konepalvelua!
01.03.2024 | Teollisuus

Edufix Oy tunnetaan konepajateollisuutta palvelevana huoltoyrityksenä, joka on erikoistunut metallintyöstökoneiden käyttökoulutukseen, asennukseen ja huoltoon sekä niihin liittyvien lisälaitteiden ja tarvikkeiden myynnistä. Metallintyöstökoneiden maahantuonnista vastaa tytäryhtiö Contos Oy. Yhdessä näiden liiketoimintojen kautta halutaan tarjota markkinoiden parasta konepalvelua.

Lähes kahden vuosikymmenen kokemuksella toimiva Edufix Oy tarjoaa ammattitaidolla työstökoneiden kausihuollot ja korjaukset, geometrian mittaukset ja säädöt, sekä vaativat peruskorjaukset ja modernisoinnit.

- Meiltä saa asennus- ja huoltopalvelut kaikkiin HEIDENHAIN tuotteisiin, kuten myös sertifioidut HEIDENHAIN koulutukset asiakkaan tarpeiden mukaan. Olemme myös TOS Varnsdorfin ja Nicolas Correan työstökoneiden valtuutettu huoltoyritys, kertoo Edufix Oy:n toimitusjohtaja Jukka Honkanen.

Metallintyöstökoneiden maahantuontia

Vuosien aikana Edufix on laajentanut toimintaansa Contos Oy:n kautta maahantuomalla työstökoneita.

- Toimimme raskaita metallintyöstökoneita valmistavien tehtaiden valtuuttamana edustajana Suomessa. Ydinosaamisaluettamme ovat avarruskoneet ja karusellisorvit. Välitämme myös muita metallintyöstökoneita asiakastarpeiden mukaan sekä asiakkailtamme vapautuvat käytetyt koneet, sanoo Honkanen ja jatkaa:

- Taustalla on kymmenien vuosien kokemus työstökonekaupasta sekä pitkäkestoiset suhteet työstökonevalmistajiin. Olemme “linkki” asiakkaan ja tehtaan välillä. Kauttamme asiakas saa tarjouksen tehtaalta ja tuotantoonsa parhaiten soveltuvan koneen sekä tehtaan täyden takuun ja tuen suorassa kaupassa.

Uutuustuote Blasocut Bc 201 on monipuolinen, mineraaliöljypohjainen lastuamisneste, joka edeltäjiin verrattuna pitää työstökoneet selvästi aiempia puhtaampina. Se on ihanteellinen ratkaisu konepajoille, joiden työmenetelmät, materiaalit ja sarjakoot vaihtelevat.

Huippulaadukkaat Blaserin lastuamisnesteet ja -öljyt

Blaserin lastuamisnesteiden ja -öljyjen virallisena edustajana ja maahantuojana Suomessa toimii Edufix Oy.

- Oikein valittu lastuamisneste metallintyöstöön parantaa muun muassa koneistuslaatua, jolloin uudelleen työstettävien kappaleiden määrä on pienempi, mikä on eduksi sarjatuotannossa ja työstössä, joissa on pitkä työkiertoaika. Pidempi työkalujen käyttöikä, vähentyneet/lyhentyneet koneiden seisokkiajat, nopeammat työkalujen syötöt ja paremmat työstöarvot lisäävät kaikki osaltaan tuottavuutta ja näin tuovat säästöä kustannuksiin. Hyvien huuhteluominaisuuksien ansiosta lastuamisnestettä menee vähemmän hukkaan lastujen mukana, mikä tarkoittaa, että nestettä tarvitsee lisätä harvemmin.

- Blaserin lastuamisnesteseen investoitu summa palautuukin moninkertaisesti takaisin parantuneiden työstöarvojen ja lisääntyneen kapasiteetin myötä. Lastuamisnesteen kustannukset ovat vain noin 0,5 % kokonaiskuluista, mutta sen vaikutus työkappaleen valmistuskustannuksiin on jopa 95 %, korostaa Honkanen.

Konepajamessuilla tavataan

- Olemme mukana Metalliteollisuuden ammattimessuilla Konepaja 19.-21.3 Tampereella. Yhteisosastollamme E 311 (Contos Oy / Edufix Oy) esittelemme TOS Varnsdorf avarruskoneita, Nicolas Correa pitkäjyrsinkoneita ja uutena mukana on ZPS Tajmac. Kerromme myös Heidenhain, Hamma, Haimer, Nikken ja Heckert tuotteista, Blaser lastuamisnesteistä ja -öljyistä sekä koneiden varaosista ja huolloista. Messuesittelyssä on muun muassa Speroni esiasetuslaite STP Essentia.

- Paras ratkaisu onkin hoitaa työstökonekauppa, asennus, käyttökoulutus, varaosa- ja huoltopalvelu yhdellä kontaktilla. Tervetuloa!

www.edufix.fi | Instagram | LinkedIn

www.contos.fi

www.lastuamisnesteet.fi

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä