Finnvoltilta sähkö- ja automaatiokeskukset joustavasti ja varmasti

Facebook
15.09.2023 | Teollisuus, Rakentaminen

Finnvolt Oy valmistaa räätälöityjä sähkö- ja automaatiokeskuksia teollisuuden ja kiinteistöjen tarpeisiin.

– Voimme tehdä laajojakin toimituskokonaisuuksia, joihin sisältyy sähkö- tai automaatiokeskusten lisäksi niiden asennukset sekä loppumittaukset, kertoo toimitusjohtaja Ville Karhila.

Sähäkästi palveleva Finnvolt Oy on kasvattanut nopeasti markkinaosuuttaan. Yhtiön liikevaihto on kasvanut joka vuosi, muutamana vuonna jopa tuplaantunut.

– Kasvun perusta on asiakaslupausten lunastaminen. Toimintamme ydintä ovat joustavuus, laatu ja ketteryys.

Erinomainen valmius alihankintatöihin

Finnvolt Oy on halukas ja valmis palvelemaan teollisuuden alihankinnassa ja osakokoonpanoissa.

– Tuotteet voivat olla yksittäisiäkin, tai pieniä sarjoja. Kaikki työt ja asiakkaat ovat meille yhtä tärkeitä, ja toimitamme kaikille sen, minkä olemme luvanneet.

– Tarvittaessa autamme asiakasta suunnittelussa. Lähtökohdaksi riittää perinteinen ”piirustus Klubi-askin kanteen”, josta suunnittelijamme voi jatkaa kehittämistä yhteistyössä asiakkaan kanssa, kuvailee Karhila.

Asiakas aina ajan tasalla

Finnvoltin toimintatapaan kuuluu pitää yhteyttä asiakkaaseen koko valmistusprosessin ajan. Valmistettavaan tuotteeseen on mahdollista tehdä asiakkaan toivomia muutoksia tuotannon aikana. Pidämme asiakkaan ajan tasalla valmistuksen toimitusaikataulusta.

Komponenttien saatavuus varmistetaan tarvittaessa globaaleilta markkinoilta, jotta asiakaslupaukset saadaan pidettyä.

– Tarjouksissamme on rehdisti hinnat, joissa sopimuksen jälkeen pysymme, vaikka komponenttien hinnat nousisivat.

Joustavan, asiakaslähtöisen toimintamallin mahdollistaa ammattitaitoinen ja yhteen hiileen puhaltava henkilöstö.

– Olemme onnistuneet saamaan kovan porukan tekemään töitä. Käsityötähän keskusten valmistaminen hyvin pitkälle on. Asentajamme ovat äärimmäisen osaavia ja suunnittelu tasokasta.

– Riveistämme löytyy harvinaista liikkuvan kaluston erikoisosaamista. Sen lisäksi, että usea asentajamme työskentelee tällä hetkellä rautatiekaluston kunnossapidossa, on esimerkiksi minulla 15 vuoden kokemus liikkuvasta kalustosta, lähinnä rautatiepuolelta, kertoo toimitusjohtaja Karhila.

Vihreän siirtymän mahdollistaja

Finnvolt seisoo asiakaslupaustensa lisäksi myös arvojensa takana. Yhtiö edistää vihreää siirtymää tuottamalla sähkökeskuksia kestävän kehityksen tarpeisiin.

Yli 2/3 yhtiön liikevaihdosta tulee vihreää siirtymää mahdollistavista tuotteista ja palveluista, kuten sähköautojen latauspistoolien sähkönsyöttökeskuksista, aurinkovoimaloiden keskuksista ja sähköisen rautatiekaluston kunnossapidosta. Finnvolt valmistaa myös keskuksia voimalaitosten sivuvirtojen hyödyntämiseen.

– Lisäksi haemme ympäristöystävällisiä ratkaisuja tuotteidemme koon optimoinnilla. Pienempi tuote säästää tilan lisäksi materiaaleja, Karhila mainitsee.

Yksilöllistä ja inhimillistä palvelua

Finnvolt toimii Keski-Suomessa, Jämsässä. Sijainti mahdollistaa sujuvat ja nopeat toimitukset ympäri Suomea.

– Meille tulee usein pikatarjouspyyntöjä, joissa asiakkaalla on aito hätä saada keskus nopeasti työmaalle. Tällaisissakin tapauksissa olemme oikea valinta toimittajaksi.

Vuonna 2017 perustetun yhtiön osakkailla on vuosikymmenten kokemus yrittäjyydestä kiinteistö- ja sähköalalla, joten liiketoiminta perustuu syvään ymmärrykseen asiakastarpeista ja markkinoiden toiminnasta.

– Paras onnistumisen mittari on tasaisesti kasvava liiketoiminta. Haluamme jatkossakin tarjota henkilökohtaista ja ihmisläheistä palvelua, Ville Karhila toteaa.

www.finnvolt.fi
[email protected]
0400 258 544

Finnvolt Oy

  • Kenno-, kotelo-, kehikkokeskukset
  • Automaatiokeskukset
  • Ohjauskeskukset
  • Asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöidyt ratkaisut

Valmistus standardin EN61439 mukaisesti. Lisäpalveluna pääkaavioiden ja piirikaavioiden suunnittelu sekä sähkökeskuksien asennuspalvelu.

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä