Hitsauksen ammattilaisille kaikki saman katon alta

GPPH-hitsauspöytä
GPPH-hitsauspöytä
11.04.2022 | Teollisuus

ProWeld Finland Oy on suomalainen ja täysin itsenäinen hitsaukseen erikoistunut yritys, joka toimittaa laadukkaita hitsauskoneita, hitsaus- ja raitisilmahitsausmaskeja, hitsauslisäaineita sekä laajan valikoiman muita hitsaustarvikkeita koko Suomen alueelle. Hitsauskoulutuksen järjestäminen ja hitsaajan pätevyyskokeiden valvonta ovat myöskin vahvana osana yrityksen toimintaa.

Proweld Finland on perustettu vuonna 2015 ja sen toimipaikka on Joensuussa. Yritystoiminnan taustalla on vuosikymmenien kokemus hitsausalasta; työt ovat vieneet kotimaan lisäksi myös ulkomaille.

- Yrityksestämme löytyy IWE- kansainvälisen hitsausinsinööritason osaamista, joka yhdistettynä vahvaan käytännönkokemukseen antaa hyvät edellytykset asiakkaidemme asiantuntevaan palveluun. Erityisosaamiseemme kuuluvat esimerkiksi hitsaustekniikoiden käytännönkoulutus sekä hitsauskoneiden käyttökoulutus suomen ja englannin kielellä. Meillä on vahva tuntemus MIG/MAG, TIG ja puikkohitsauksesta sekä näiden uusimmista koneista ja prosesseista, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Jussi Martiskin.

Laajaa hitsauskoneiden jälleenmyyntiä

ProWeld Finland Oy on Saksalaisten EWM- hitsauskoneiden jälleenmyyjä. EWM on Saksan johtava hitsauslaitevalmistaja ja hitsauskoneet ovat tunnettuja ympäri maailman.

- Erinomaisesta laadusta ja luotettavuudesta kertoo 3-vuoden takuu ilman käyttörajoituksia, joten takuu on voimassa myös 3-vuorotyössä. Pääkomponenteilla, tasasuuntajilla ja muuntajilla takuu on jopa 5-vuotta. EWM-hitsauskoneiden hinta-laatusuhde on erinomainen.

EWM:n laajasta valikoimasta löytyy tuotteita laidasta laitaan, tarjolla on puikkohitsaus-, TIG-hitsaus-, MIG/MAG-hitsaus- sekä plasmahitsauskoneet. Koneita löytyy käsi- sekä automatisoituun ja robotisoituun hitsaukseen.

- Synergisistä- sekä pulssihitsaus MIG/MAG koneista löytyy kattava valikoima hitsausohjelmia sekä erikoisprosesseja ja ne kuuluvat koneisiin vakiona, eikä niistä veloiteta erikseen, sanoo Martiskin.


SwissAir raitisilmapuhallin

Optrel tuotteilla puhdasta ilmaa

ProWeldin tuotevalikoimassa on myös Optrelin hitsausmaskit ja raitisilmapuhaltimet.

Optrel AG on sveitsiläinen yritys joka on valmistanut laadukkaita ammattilaisille tarkoitettuja automaattihitsausmaskeja vuodesta 1986.

- Optrelin maskeja käytetään ympäri maailmaa, ja yksi Optrelin johtoajatuksista on jatkuva tuotekehitys sekä uudet innovaatiot. Tästä esimerkkinä on Optrelin uutuus, SwissAir hengityssuojain. Suojaimessa on puolinaamarityyppinen kasvo-osa, jota voi käyttää esimerkiksi tavallisen hitsausmaskin kanssa, eikä erillistä raitisilmamaskia välttämättä tarvita. SwissAirin akku kestää jopa 14 tuntia, korostaa Martiskin.

Myös automaattihitsausmaskeissa Optrel on askeleen edellä kilpailijoita mm. maailman selkeimmällä optiikalla. Perusnäkymä Crystal ja Panoramaxx CLT maskeissa on DIN2, joka on puolet kirkkaampi perusautomaattilinsseihin verrattuna.

Meiltä myös laadukkaat GPPH:n hitsauspöydät

Reikäkiinnityksellä varustetut hitsauspöydät tehostavat hitsaustuotantoa, niin yksittäis- tai sarjatuotannossa. Kappaleiden asemointi helpottuu ja tarkentuu.

Martiskin kertoo, että ProWeldiltä löytyy pöytiä kolmea eri tasoa. ECO, PLUS ja PRO. ECO pöydät on tarkoitettu harrastaja- sekä kevyeen ammattikäyttöön. PLUS pöytiä voidaan käyttää kevyessä tai keskiraskaassa tuotannossa. PRO pöydissä on paras kantavuus, viimeistely ja tukevin rakenne. Siitä syystä ne soveltuvat vaativimpaankin konepajakäyttöön.

Hitsauskone EWM Titan XQ MIG/MAG

Hitsauskoulutusta ja pätevyystutkinnot

Hitsauksen perustekniikoiden hiomiseen ja tehostamiseen sekä esimerkiksi työergonomian huomioimiseen kannattaa panostaa, jotta yritys voi varmistaa henkilökuntansa kilpailukyvyn sekä ajan hengessä pysymisen myös jatkossakin.

- Pystymme antamaan peruskursseja prosesseille, kuten MIG/MAG-hitsaus ja TIG-hitsaus sekä puikkohitsaus. Voimme myös räätälöidä hitsauskoulutuksia asiakastarpeiden mukaan kaikkialla Suomessa, sanoo lopuksi Martiskin.

www.proweld.fi

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä