Koukkukuljetus Oy on teollisuuden luotettava logistiikkakumppani

Facebook
20.10.2022 | Teollisuus

Koukkukuljetus Oy tarjoaa asiakkailleen avaimet käteen -periaatteella toimitettavat laajat palvelukokonaisuudet, jotka käsittävät muun muassa tehdaspalveluita, kunnossapitopalveluita, maantiekuljetuksia sekä varastoinnin. Pitkän kokemuksen ja osaamisen ansiosta yritys pystyy tuottamaan ratkaisuja, jotka lisäävät asiakkaan liiketoiminnan kustannustehokkuutta.

Koukkukuljetus on kasvava, ja toimintaansa jatkuvasti kehittävä kuljetus- ja konealan yritys, joka työllistää tällä hetkellä noin 80 henkilöä. Yritys on aikanaan perustettu Keski-Pohjanmaalla Kokkolassa vuonna 1982. Nykyisin yritys tunnetaan vahvana kumppanina teollisuuden erityyppisisä logistiikka tarpeissa. Koukkukuljetus Oy kuuluu myös osana Valtasiirto-konsernia, joka on Suomen johtava teollisuuden sisä- ja ulkologistiikan palveluihin erikoistunut yhtiö.

- Ydinosaamistamme ovat avaimet käteen - periaatteella toimitettavat laajat palvelukokonaisuudet, jotka voivat käsittää esimerkiksi tehdaspalveluita, kunnossapitopalveluita, materiaalien kierrätyspalveluja, maantiekuljetukset, henkilö- ja tavaranostot, varastoinnin sekä ahtauksen. Pitkän kokemuksen ja osaamisen ansiosta pystymme tuottamaan ratkaisuja, jotka lisäävät asiakkaan liiketoiminnan kustannustehokkuutta ja lisäarvoa. Käytössämme on peruskaluston lisäksi monipuolinen erikoiskalusto, jonka avulla reagoimme nopeasti, joustavasti sekä turvallisesti erilaisiin asiakastarpeisiin ja toimintaympäristön muutoksiin, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Petteri Jukkola.

Koukkukuljetus pystyy hoitamaan turvallisesti ja ammattitaidolla monipuoliset kuljetusratkaisut. Kuljetuspalveluihin kuuluvat esimerkiksi teollisuuden rikaste- ja prosessisakkojen kuljetukset, kierrätysmateriaalien ja puhdistamolietteiden kuljetukset sekä irto- ja kappaletavarakuljetukset.

Asiakaslähtöistä ja luotettavaa logistiikkapalvelua

Luotettavasti ja ammattitaitoisesti toteutetut tehdaspalvelut ovat olennainen osa suurteolli- suusalueen sujuvaa arkea. Koukkukuljetus tuntee asiakkaidensa prosessit, hallitsee erilaiset työskentelytavat ja tarvittaessa kehittää uusia ratkaisuja.

- Tehdaspalveluihimme kuuluvat muun muassa raaka-ainekonttien purku, näytteidenotto, varastointi, raaka-ainesiirrot varastosta prosessiin, varastokirjanpito sekä varastokarttojen ylläpito. Teemme lisäksi sisäisiä raaka-ainesiirtoja tehdasalueella, sekä hoidamme tehtaiden välisiä kuljetuksia niin suomessa kuin koko Pohjoismaiden alueella. Kauttamme onnistuu myös erilaisten materiaalien pakkaus säkitys, kontitus ja ahtaus sekä huolintapalvelut, sanoo Jukkola ja jatkaa:

- Tarjoamme asiakkaillemme myös varastohotellipalveluja, jotka ovat asiakkaalle helppo ja edullinen vaihtoehto lyhytaikaiseen varastointiin. Meiltä saa tarvittaessa myös kaluston tai henkilöstön tai molemmat hoitamaan esimerkiksi tavaroiden vastaanoton. Palvelumme skaalautuvat sen mukaan, tarvitseeko asiakas palvelun yksittäisen lavan siirtoon tai kokonaisen laivan lastauksen tai purkamisen. Peruskaluston lisäksi käytössämme on monipuolinen erikoiskalusto, josta esimerkkinä muovipinnoitetut haponkestävät lavat, toteaa Jukkola.

Koukkukuljetus tarjoaa räätälöityjä, erityyppisiä logistiikkaratkaisuja teollisuuden toimijoille.

Jatkuvaa kehitystä toimintamalleissa

- Yrityksen toiminta jatkaa vahvaa kasvua ja sen palvelukonseptia kehitetään vastaamaan tulevaisuuden tarpeisiin. Merkittävinä asioina ovat kierrätystoiminta, mutta myös digitalisaatio ja robotiikka, joita hyödynnämme ja käytämme apuna toiminnoissamme, korostaa lopuksi Jukkola.

Lisätietoa palveluista:
www.koukkukuljetus.fi

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä