Pyydä tarjous

Luotettavaa alihankintakoneistusta JPS-Avarti-Met Oy:ltä

Facebook
11.04.2022 | Teollisuus

JPS-Avarti-Met Oy tarjoaa sorvausta sekä koneistusta vaaka-/ pystykeskuksilla ja aarporalla. Yhtiön konekanta mahdollistaa pienten sekä keskiraskaiden kappaleiden sarjavalmistuksen sekä yksittäiset protokappaleet. Monipuolisten toimeksiantojen keskiössä ovat sarjatyöt, aarporattavat, hitsatut rakenteet ja monimuotoiset kappaleet. Koneistettavien materiaalien kirjo on laaja.

Viimeisimpänä tuotantolaitteistoon liittyvänä investointina JPS-Avarti-Met on hankkinut uuden pystykaraisen työstökeskuksen, jonka XY-liikkeet ovat 1800 x 1000 mm. Kyseinen työstökeskus soveltuu hyvin isojen levymäisten kappaleiden työstöön.

Monipuolinen koneistuskumppani

– Olemme tehneet alihankintakoneistusta mm. paperiteollisuuteen, vesivoimalaitoksille, kaivosteollisuuteen sekä työstökonevalmistajille. Yhteistyöverkoston avulla pystymme tarjoamaan myös kokonaistoimitukset, yrittäjä Juha-Pekka Salminen kertoo.

Yrityksen asiakkaat tulevat pääasiassa Pirkanmaalta sekä Etelä-Suomesta, mutta toimituksia tehdään koko Suomen alueelle.

– Asiakastyytyväisyydestä kertoo, että moni asiakkuus alkoi ensimmäisenä toimintavuonnamme ja jatkuu edelleen. Panostamme toimintamme laatuun, jota tuetaan mm. koulutuksilla. Uusasiakkuudet ovat aina tervetulleita, Salminen toivottaa.

JPS Avarti-Met Oy
Vaittintie 11, 33960 PIRKKALA
www.jpsavartimet.fi
p. 045 671 0271