Nyt lopetetaan etäily – tervetuloa Yhdyskuntatekniikka 2021 -näyttelyyn!

Facebook
08.10.2021 | Teollisuus

Tulethan tapahtumaan terveenä!

Yhdyskuntatekniikassa huomioidaan terveysturvallisuus. Tapahtumaa varten on laadittu koronalinjaus, jota päivitetään viranomaisohjeistusten muutosten myötä. Mikäli tulijalla ei ole täyttä rokotesuojaa koronavirusta vastaan, voi tapahtuman piha-alueella olevassa teltassa tehdä omakustanteisen pikatestin.

Paikalla infra-alan keskeiset toimijat

Näytteilleasettajiksi on ilmoittautunut runsaat 180 yritystä ja organisaatiota. Osastot täyttävät kolme näyttelyhallia ja edustavat koko infra-alaa: energiahuoltoa, jäte- ja ympäristöhuoltoa, liikenne- ja alueinfraa, vesihuoltoa, koneita, laitteita ja varusteita sekä mittaus-, tutkimus- ja muita palveluita.

Tietoiskuja, kilpailutöitä ja seminaareja

Näyttelyvieraat voivat näyttelyosastoihin tutustumisen lomassa seurata A-hallin tietoiskualueella pidettäviä näytteilleasettajien tietoiskuja. B-hallin Mediakirjastossa ja Uutuustuotealueella voi tutustua mm. YT21 Uutuustuote -kilpailun esittelyvideoihin. Kaikilla näyttelyä järjestävillä yhdistyksillä on näyttelyn yhteydessä seminaarejaan.

Maksuton sisäänpääsy

Näyttelyvieraille sisäänpääsy on maksuton, mutta edellyttää rekisteröitymistä kävijäksi. Etukäteen rekisteröityneille lähetetään sisäänpääsyyn tarvittava nimikortti sähköpostiin tapahtumaa edeltävällä viikolla.

Messukeskukseen linjalla 100

Turkuun kannattaa tulla lokakuussa kauempaakin. Messubussi 100 liikennöi Turun keskustan ja Messukeskuksen välillä tapahtuman ajan.

Käy tutustumassa tapahtumaan, sen ohjelmaan ja koronalinjauksiin, rekisteröidy kävijäksi tai ilmoittaudu näytteilleasettajaksi osoitteessa www.yhdyskuntatekniikka.fi.

Tervetuloa turvalliseen tapahtumaan!
Anna-Maija Hallikas, näyttelypäällikkö

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä