Oy Meyer vastus Ab – laadukkaita lämpövastuksia ja uunikokonaisuuksia yli 80 vuoden kokemuksella

Oy Meyer vastus Ab tarjoaa teollisuusuunit, laboratoriouunit, kuivausuunit, lasiuunit, lämpökäsittelyuunit ja sulatusuunit useille eri teollisuudenaloille. Valikoimassa ovat mittatilaustyönä tehtävät kotimaiset Meyer-uunit, sekä vakiomalliset SNOL-uunit ja saksalaiset Nabertherm-uunit.
Oy Meyer vastus Ab tarjoaa teollisuusuunit, laboratoriouunit, kuivausuunit, lasiuunit, lämpökäsittelyuunit ja sulatusuunit useille eri teollisuudenaloille. Valikoimassa ovat mittatilaustyönä tehtävät kotimaiset Meyer-uunit, sekä vakiomalliset SNOL-uunit ja saksalaiset Nabertherm-uunit.
10.02.2023 | Teollisuus

Oy Meyer vastus Ab toteuttaa räätälöiden teollisuuden tarpeet täyttävät tuotteet lämpövastuksista uunikokonaisuuksiin sekä ohjauksiin saakka. Uutuustuotteena ovat mineraalikaapelit, jotka kestävät suurempiakin lämpötiloja.

Oy Meyer on perinteikäs suomalainen yritys, joka tänä päivänä kuuluu ruotsalaiseen NIBE Industrier konserniin.

– Olemme palvelleet asiakkaitamme jo vuodesta 1938. Pitkä kokemus lämpövastusvalmistuksesta sekä pitkäaikainen yhteistyö eri toimittajien kanssa sekä hyvät yhteydet toisiin konserniin kuuluviin yrityksiin takaa tuotteidemme korkean laadun ja kilpailukykyiset hinnat.

– Yksittäisratkaisujen sekä pienten sarjojen toimittaminen yrityksille sekä teollisuuden eri toimijoille ovat meidän erikoisalaamme. Meitä on tällä hetkellä 25 ammattilaista eri tehtävissä valmiina toteuttamaan oikean ratkaisun teidän lämmitysongelmaanne, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Roger Bergström.

Heat Trace -lämmityskaapelit ovat osana yrityksen tuotteistoa ja ne soveltuvat hyvin erilaisiin teollisuuden käyttötarkoituksiin. Mineraalikaapelit kestävät erinomaisesti suurempia lämpötiloja.

Putkivastuksista teollisuusuuneihin

– Putkivastusten osuus meidän liikevaihdostamme on 25 %, joka on samalla meidän suurin liiketoiminta-alueemme. Meillä ei ole lainkaan vakiotuotteita, vaan suunnittelemme kaikki tuotteet yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Bergström kertoo, että erityisesti teollisuusuunien osuus tuotannossa on kasvanut ja niitä on nyt hyvin työn alla.

– Uunin valmistaminen on hiukan vastusten valmistusta työläämpi ja isompi kuvio, joten olemme siitä hyvillämme. Teemme mielellämme sellaisia tuotteita, joissa on vähän enemmän kuin perusvastus.

Bergström mainitsee, että Meyer vastus haluaa tehdä mahdollisimman isoja kokonaisuuksia, joihin kuuluvat myös erilaiset ohjausjärjestelmät.

– Etupäässä teemme kaiken itse, mutta toki kiireaikoina annamme tiettyjä metallituotteita myös alihankintaan.

Oy Meyer vastus Ab tuotanto tapahtuu omissa tiloissa Askolan Monninkylässä.

Räätälöityjä erikoistuotteita piensarjoina

– Teemme räätälöityä tuotteistoa ja pieniä sarjoja, lähtien yhdestä kappaleesta. Valmistamme erikoisempia tuotteita, joita markkinoilta ei ihan helposti ole löydettävissä. Juuri tämä erikoistuotteiden valmistusosaaminen on meidän selkeä vahvuutemme, painottaa Bergström.

Oy Meyer vastus Ab toimittaa paljon tuotteita monille suurille teollisuuden toimijoille.

– Asiakaskuntamme on hyvin laaja. Teemme tuotteita yksittäisestä vastuksesta aina isompiin uuneihin saakka ja kaikkea siltä väliltä. Meidän pääasiallisen asiakaskuntamme muodostavat paperi-, muovi- ja kemianteollisuuden toimijat. Kaikilla teollisuuden aloilla on omat erityiset tuotteensa, joten tuotesortimenttimme on tätä kautta valmistuksen osalta varsin laaja.

Oy Meyer vastus Ab auttaa asiakkaitaan löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun, joten valmistettava kokonaisuus katsotaan aina ensin yhdessä läpi, jonka jälkeen siitä tehdään tarvittavat piirustukset.

Bergström mainitsee, että yhtiö valmistaa myös neste- ja läpivirtauslämmittimiä, joita käytetään lisälämmittiminä mm. maalämpö- ja ilmavesilämpöpumppujärjestelmissä.

– Annamme mielellämme lisätietoa kaikista tuotteistamme ja palveluistamme, meihin kannattaa ottaa yhteyttä, toteaa lopuksi Bergström.

Meyer vastus kuuluu vuodesta 1998 alkaen ruotsalaiseen NIBE Industrier -konserniin, joka on Euroopan johtava sähkölämmitysosien ja -järjestelmien valmistaja.

www.meyervastus.fi
P. 019 574 0200
[email protected]

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä