Rautalaaki Oy investoi tulevaisuuteen

Facebook
14.06.2023 | Teollisuus

Rautalaaki Oy on perinteikäs, yli 30 vuoden kokemuksella toimiva alihankintakonepaja.

- Rautalaaki Oy:ssä valmistamme vaativatkin hitsatut teräsrakenteet asiakkaidemme piirustusten ja vaatimusten mukaisesti nostokapasiteetin yltäessä aina 40 tonniin saakka. Toimipaikka sijaitsee Ylöjärvellä, josta käsin palvelemme asiakkaitamme, kertoo toimitusjohtaja Markku Rajala ja jatkaa:

- Olemme kokenut kumppani, joka auttaa asiakkaitaan varmistamaan laadukkaan ja kustannustehokkaan tuotannon. Tarjoamme kattavaa palvelukonseptia, joka käsittää polttoleikkauksen, hitsauksen, koneistuksen sekä tarvittaessa kokoonpanon ja kuljetuksen. Lisäksi meillä on lähialueella lukuisia yhteistyökumppaneita, joten voimme tarjota esim. pintakäsittelyä.

- Yrityksellämme on osaava ja kokenut ammattihenkilöstö. Noudatamme ympäristöjärjestelmää ISO14001:2015 sekä sertifioituja johtamisjärjestelmää ISO 9001:2015 sekä hitsauksen laadunhallintajärjestelmää ISO 3834-2. Lisäksi yrityksellemme on myönnetty rakenteellisten hitsattujen teräskokoonpanojen ja tuotejärjestelmien valmistusta varten EN 1090-1:2009 laatusertifikaatti toteutusluokissa EXC1, EXC2 ja EXC3.

Hitsauksen automatisointia

- Keväällä 2023 Pemamek Oy toimitti yrityksellemme hitsausrobottiaseman. Asennus ja käyttöönotto tehtiin maalis-, huhtikuun aikana yhteistyössä Pemamekin asentajien kanssa ja nyt olemme tyytyväisinä lukuisia kappaleita robottiasemalla hitsannut. Hitsaustyön laatu on erinomaista.

- Työn tekemiseen se tuo uutta, motivoivaa näkökulmaa unohtamatta työergonomiaa. Hitsausrobotti on varusteltu PEMA WeldControl 300 Offline-ohjelmistolla, joka antaa mahdollisuuden hitsaustyön suunnittelulle työpöydän ääressä etänä.

Laitteisto sisältää:

  • PEMA XYZ lattiaratagantryn
  • 2-akselinen kappaleenkäsittelijä, max.5000kg jossa pyörähtää 4m kappale
  • 1-akselinen kannatinyksikkö mahdollistaa 10m pitkän, max 5000kg ja max. 3.2m halkaisijaltaan olevan rakenteen hitsaamisen.
  • YASKAWA robottikäsivarsi
  • FRONIUS MIG/MAG hitsausvarustus

Pitkäaikaista kumppanuutta ja uusia asiakkuuksia

Rautalaaki Oy:n asiakaskunta koostuu merkittävistä teknologiateollisuuden toimijoista. Esimerkiksi ABB, Sandvik, Wärtsilä, Valmet, Elematic, Konecranes, Steerprop Oy ja DB Santasalo ovat yrityksen pitkäaikaisia asiakkaita.

- Haluamme olla asiakkaillemme kumppani, jonka osaamista ja kykyä toteuttaa sovitut asiat arvostetaan. Toimimme usein osana asiakkaamme kokonaistoimitusta, joten palvelupakettimme on räätälöitävissä juuri sellaiseksi kuin asiakas sen haluaa. Asiakkaidemme käytettävissä on myös koko Rautalaaki Oy:n pitkäaikainen yhteistyöverkosto ja tarjoamme mielellämme pitkän kokemuksemme asiakkaidemme käyttöön, jatkaa Rajala.

- Hyvä toiminnanlaatu, luottamus, halu kehittyä ja kehittää sekä nopea reagointi asiakastarpeisiin takaavat jatkossakin asiakastyytyväisyyden. Toivomme, että saamme myös pitkäaikaisten kumppaneidemme lisäksi monia, uusia asiakkuuksia. Meihin kannattaa ottaa yhteyttä, korostaa Rajala.

www.rautalaaki.fi

Rautalaaki on teräksenluja kumppani suurella ammattitaidolla. Palvelumme koostuvat laadukkaasta valmistuksesta, nopeista ja joustavista toimituksista sekä asiakkaan kanssa tehtävästä tuotekehitystyöstä.

Katso video Rautalaaki Oy:n uudesta investoinnista:

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä