Sähköteknisten tuotteiden ammattilainen yli 30 vuoden ajan

Facebook
16.05.2022 | Teollisuus

Esbecon Oy on sähköteknisten tuotteiden maahantuonti- ja markkinointiyritys, joka on erikoistunut virransyöttöjen, erikoiskaapeleiden, kaapelitarvikkeiden, liittimien, suojaletkujen, ääni- ja valomerkkilaitteiden, radio-ohjauslaitteiden sekä nosturien törmäyksenestolaitteiden myyntiin ja markkinointiin. Pitkä-aikainen yhteistyö, vahva alan tietotaito sekä laadukkaat tuoteratkaisut ovat perinteikkään perheyhtiön toiminnan kulmakiviä. Päätoimipaikka sijaitsee Nummelassa, jossa myös yrityksen varasto sekä Åkerströms radio-ohjauslaitteiden huoltopiste.

- Esbeconin keskeisenä periaatteena on hyvä palvelu ja riittävän tuotevalikoiman ja varastojen ylläpitäminen, joka takaa nopeat ja varmat toimitukset kaikille asiakkaillemme. Tunnusomaista Esbecon Oy:n markkinoimille tuotteille on, että vastaavia tuotteita ei valmisteta Suomessa. Asiakkaitamme ovat Suomen teollisuus, valmistavat konepajat ja keskusvalmistajat. Olemme muun muassa Pohjois-Suomen suurten terästehtaiden virransyöttöjärjestelmien toimittaja, kertoo Tuomas Ekström Esbeconilta.

Suuri kaapeleiden toimittaja teollisuudelle

Esbeconin tuoteohjelma tarjoaa kattavan ja laadukkaan valikoiman kaapeleita ja johtimia teollisuuden tarpeisiin. Toimittajia ovat TKD Kabel ja Baude. Yritys toimittaa kaapeleita myös määrämittaisina asiakkaan toivomusten mukaisesti.

- Varastostamme löytyy laaja tuotteiden valikoima ja siitä johtuen pystymme takaamaan nopeat toimitukset ympäri Suomen. Valikoimastamme löytyy esimerkiksi johtimet, ohjauskaapelit, kumikaapelit, lattakaapelit ja rumpukaapelit.

Kaapelicenter.fi on Esbecon Oy:n 100% omistama tytäryhtiö ja verkkokauppa, johon on panostettu kovasti viime vuosien aikana.

- Haluamme tarjota asiakkaille joustavaa ja helppoa asiointia kaapelituotteiden tarpeissa kellonajasta ja paikasta riippumatta. Olemme hioneet toimittajiemme kanssa tehokkaan, luotettavan ja nopean logistiikkaketjun reaaliaikaisilla hinnoilla, korostaa Ekström.

Meiltä myös liittimet, VAHLE – Virransyöttö järjestelmät sekä Åkerströms radio-ohjauslaitteet

- Edustamiamme merkkejä ovat esimerkiksi Ilme moninapapistoliittimet sekä Proconect voimapistoliittimet, jotka ovat erittäin kestäviä ja soveltuvat vaativiin olosuhteisiin, esimerkkinä kaivokset, satamat, kiskoliikenne, lentokentät ja vastaava teollisuus.

- Virtakiskoissa, kaapelivaunuissa sekä muissa tehon- ja tiedonsiirtoon tarvittavissa järjestelmissä edustamme saksalaista alansa markkinajohtajaa Paul Vahle GmbH:ta, jonka kanssa olemme tehneet yhteistyötä lähes 30 vuoden ajan. Tuotevalikoima kattaa avokiskot,eristetyt virtakiskot, koteloidut virtakiskot, kaapelivaunujärjestelmät, akkujen latauspisteet sekä tiedonsiirto, että kontaktittoman tehonsyöttöjärjestelmän.

Esbecon Oy on myös täyden palvelun radio-ohjauskumppani; Åkerströms on radio-ohjausmarkkinoilla käsite.

- Åkerströms on kehittänyt ja valmistanut radio-ohjauslaitteita vaativiin teollisuuden tarpeisiin yli 60 vuoden ajan. Åkerströmsin laajasta tuotevalikoimasta asiakas löytää tuotteet muutama painikkeisesta ovenavaajasta aina vaativin nosturi- sekä ajoneuvosovelluksiin, toteaa lopuksi Ekström.

esbecon.fi
Puh. +358 9 2252 260

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä