Pyydä tarjous

Teräsrakenteita ja teräsprofiiliovia viiden vuosikymmenen kokemuksella Talasmet Oy:ltä

Digipalvelut
11.02.2022 | Teollisuus

Talasmet Oy on kestävien ja laadukkaiden teräsovien ja metallirakenteiden valmistaja. Yritys toimii metalliteollisuuden alihankinnassa ja palvelee yritysasiakkaita pääasiassa Etelä- ja Keski-Suomen alueella. Sopimuksesta pystytään nopeallakin aikataululla toimittamaan tuotteita myös muun Suomen alueelle. Toimitilat sijaitsevat Jämsänkoskella, Myllymäen teollisuusalueella.

- Yrityksemme toiminta perustuu pitkään metallialan kokemukseen, laajaan alan tuntemukseen sekä lujaan ammattitaitoon. Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukasta, joustavaa ja luotettavaa palvelua. Ammattitaitoiset työntekijämme yhdessä nykyaikaisten työkoneiden kanssa varmistavat asiakkaillemme parhaan mahdollisen lopputuloksen. Kauttamme saa monipuoliset metalliteollisuuden alihankintapalvelut kilpailukykyisin hinnoin, kertoo yrittäjä Juha Talassalo.

Laadukasta työnjälkeä ja joustavat toimitusajat

Talasmet Oy pystyy räätälöidysti toteuttamaan teräsoviratkaisuja niin julkisiin rakennuksiin, taloyhtiöille, liike- ja toimistorakennuksiin kuin myös yksittäisiin kotitalouksiin.

- Valmistamamme teräsovet ovat laadukkaita ja näin ollen myös pitkäikäisiä. Ovien pinnoitukset kestävät kovaa kulutusta. Hoidamme tarvittaessa myös toimituksen ja asennustyöt sovittujen aikataulujen mukaisesti.

- Asiakas välttääkin ikävät huoltokustannukset, kun tilaa meidän tuotteitamme. Toteutamme ovet aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden pohjalta. Teemme laadukasta mittatilaustyötä, korostaa Talassalo.

- Teräsprofiiliovemme ovat saaneet virallisen CE-merkinnän. Tuotteemme ovat turvallisia ja hyväksyttyjä sekä täyttävät kaikki kriteerit.

Teräsrakenteita eri käyttökohteisiin

Yritys valmistaa mittatilauksena myös monipuoliset ei-kantavat teräsrakenteet rakentamisen ja teollisuuden tarpeisiin.

- Teemme laadukkaat ja kestävät teräsrakenteet vuosien kokemuksen tuomalla lujalla ammattitaidolla. Meidän kauttamme myös portaat, portit, katokset, kaiteet ja tasot sisä- ja ulkokäyttöön.

- Kannattaakin ottaa meihin yhteyttä, kerromme mielellämme lisää teräsrakenteiden valmistuksesta, olipa kyseessä mikä tahansa käyttökohde, sanoo lopuksi Talassalo.

Talasmet Oy
Metsurintie 2 42300 JÄMSÄNKOSKI
Puh. 040 5155223
[email protected]
www.talasmet.fi