TRE-Service Oy tarjoaa huolto- ja laadunvarmistuspalveluja konepajateollisuuteen

KSJ-Servicen ja TRE-Servicen tehotiimi Sami Kesälä, Jani Koppeli ja Jouni Kervinen. 
KSJ-Servicen ja TRE-Servicen tehotiimi Sami Kesälä, Jani Koppeli ja Jouni Kervinen. 
08.10.2021 | Teollisuus

TRE-Service Oy on konepajakoneiden huoltoon ja korjaukseen erikoistunut yritys. Ammattitaitoinen, pitkän kokemuksen alalta omaava, tehotiimi pystyy hoitamaan lastuavien metallityöstökoneitten korjaukset, huollot sekä niiden säädöt. Erikoisosaamiseen kuuluvat myös levykoneitten korjaukset ja modernisoinnit. Tre-Servicen toimialue on koko Suomi.

- Me pystymme palvelemaan kaikissa lastuavien koneiden, sekä myös muiden konepajakoneiden ja laitteiden, huolto- ja korjaustarpeissa. Kauttamme saa myös ennakoivan huollon palvelut, vianhaku- ja korjaustyöt sekä tarvittavat varaosat ja tarvikkeet. Me panostamme voimakkaasti asentajiemme koulutukseen sekä investoimme laadukkaisiin työkaluihin ja erikoismittalaitteisiin.

Koneiden laadunvarmistuspalvelumme sisältävät koneiden geometrian mittaukset ja säädöt, laser ja ballbar -mittaukset sekä HEIDENHAIN-ohjatuissa koneissa myös kompensoinnit, optimoinnit ja kinematiikan säädöt, kertoo TRE-Servicen toimitusjohtaja Jani Koppeli.

Huoltopalveluja joustavasti, asiakasta kuunnellen

TRE-Service palvelee asiakkaita valtakunnallisesti ja sen keskiössä on alan moniammattilaiset.

- Yhdessä emoyhtiömme KSJ-Servicen kanssa muodostamme suurehkon, puolueettoman korjaus- ja huoltopalveluita tarjoavan kokonaisuuden, jonka toiminnan vahvuuksina on vuosikymmenien kokemus alalta ja se, että pystymme luotettavasti, pikaisellakin aikataululla tekemään huoltotöitä eri puolilla Suomea. Jos yhteydenotto tulee esimerkiksi Pohjois-Suomesta, pystymme siihenkin reagoimaan nopeasti. Me tiedämme, miten kallista on seisottaa työkoneita, siksi näemme ensisijaisena asiana saada asiakkaan kone kuntoon. Asiakkaita on yhden hengen autotalli firmoista suuriin kansainvälisiin yhtiöihin. Merkittäviä asiakkaitamme ovat konepajojen lisäksi myös maahantuojat, kuten esimerkiksi Pirkanmaalla toimivat DMG MORI Finland ja Machinery Oy, jotka käyttävät paljon palveluitamme, sanoo Koppeli.

Vahvana osaamisalueena on HEIDENHAIN - asiantuntijuus

TRE-Service Oy:n yksi merkittävä etu on vankka HEIDENHAIN-tuntemus. Tällä saralla yrityksestä löytyy kokonaisvaltaista osaamista aina mittajärjestelmien huollosta PLC-ohjelmointiin ja modernisointeihin saakka. TRE-Servicen emoyhtiö KSJ-Service Oy toimii Suomen ainoana HEIDENHAIN Technical Centerinä ja tämän yhteistyön ansiosta KSJ ja TRE muodostavatkin yhden Suomen kattavimmista HEIDENHAIN-tuotteiden asiantuntija organisaatioista.

- Pystymme tarjoamaan kaikki HEIDENHAIN-tuotteisiin liittyvät korjaus-, tuki- ja ohjelmointipalvelut. Olemme olleet toteuttamassa muun muassa kymmeniä työstökoneiden modernisointeja HEIDENHAIN mittaus-, servo- ja ohjausjärjestelmillä. Yrityksemme kautta asiakas saa täydelliset modernisointipalvelut työstökoneille aina kaapeloinnin uusimisesta, PLC-ohjelmointiin ja käyttäjien koulutukseen asti.

Laadunvarmistuspalvelut ovat TRE-Servicelle merkittävä erikoisosaamisalue, jonka kysyntä on jatkuvassa kasvussa. Laaduntuottokyvyn ylläpitäminen on nykyaikaisen konepajan toiminnan kulmakiviä ja laatujärjestelmien kehittyminen lisää ennakoivan huollon ja mittauksien tarvetta niin omaa tuotetta valmistavissa kuin alihankintakonepajoissakin. TRE-Servicen henkilöstöstä löytyy osaajia laaduntuottopalveluiden lisäksi myös mekaanisten ja sähköisten vikojen diagnosointiin ja korjaukseen, koneiden ennakoivaan huoltoon sekä laaduntuottokyvyn varmistamiseen.

- Kannattaakin ottaa yhteyttä, jotta voimme yhdessä kartoittaa, miten saatte koneistanne luotettavampia ja tuottavampia, toteaa Koppeli.

www.ksj-service.fi

Artikkeli on julkaistu Teollisuusuutiset-lehdessä nro 3/2021.

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä