YT23 kokoaa infra-alan toimijat toukokuussa Jyväskylään

Facebook
10.02.2023 | Teollisuus, Yrityselämässä tapahtuu

Yhdyskuntatekniikka 2023 järjestetään 10.-11.5.2023 Jyväskylän Paviljongissa. Infra-ala kokoontuu joka toinen vuosi järjestettävään tapahtumaansa jo 21. kerran.

Tapahtumaa järjestää viisi infra-alan keskeistä järjestöä: INFRA, KIVO, Suomen Tieyhdistys, SKTY ja VVY.

Näyttelyhallit jo osin täyteen varattu

Kaikkiaan näyttelyyn odotetaan yli 220 yrityksen ja yhteisön osastoa. Näytteilleasettajat edustavat kuutta eri tuoteryhmää:

  • Energiahuolto
  • Jäte- ja ympäristöhuolto
  • Liikenne- ja alueinfra
  • Koneet, laitteet ja varusteet
  • Mittaus-, laboratorio- ja muut palvelut
  • Vesihuolto

Varaustilanteen voi tarkistaa täältä: https://www.yhdyskuntatekniikka.fi/fi/naytteilleasettajille/varaustilanne-ja-hinnat

Mukaan jo ilmoittautuneet näytteilleasettajat löytyvät täältä: https://yhdyskuntatekniikka.fi/fi/nayttelyvieraille/naytteilleasettajat

Päivitettyjä osastoratkaisuja

Tarjolla on valmisosastoja, joiden hintaan sisältyvät rekisteröintimaksu, paikanvuokra ja osastorakenteet. Osastojen koot ovat 6 m², 8 m² ja 9 m², rakennevaihtoehtoja on kaksi.

T&K-hankkeille, oppilaitoksille ja mikroyrityksille on varattu B2-hallista oma alue, johon voi varata kiinteähintaisen, 4 m² osastopaikan. Senkin hintaan sisältyvät rekisteröintimaksu, paikanvuokra ja osastorakenteet. Alueelle sijoittuvat myös YT:n yhteistyömediat.

Sisänäytteilleasettajat voivat varata näkyvyyttä ulkoalueelta erikoishintaan.

Järjestöillä seminaareja

Samaan aikaan näyttelyn kanssa Paviljonkiin kokoontuvat infra-alan asiantuntijat järjestöjen seminaareihin ja koulutustilaisuuksiin. VIP-lipulla pääsee osallistumaan kaikkiin oman kiinnostuksen mukaisesti ja verkostoitumaan tehokkaasti. Seminaarien ja koulutusten ohjelmiin voi tutustua: https://yhdyskuntatekniikka.fi/fi/nayttelyvieraille/seminaarit-ja-koulutukset

Näyttely ja sen ohjelma kävijöille maksuttomia

Näyttelyn kumpanakin päivänä B2-hallin Tietoiskuladossa on mm. näytteilleasettajien haastatteluja. Uutuustuotekilpailun suosikkituotetta voi äänestää ennakkoon YT23-nettisivuilla. Näyttelyn parhaat osastot palkitaan tälläkin kertaa. Näyttely on avoinna ke 10.5. klo 9-17, to 11.5. klo 9-16.

Tiistaina 9.5. Jyväskylään saapuville on illalla tarjolla kaksi opastettua kiertoajelua, jotka lähtevät hotelli Paviljongin edestä.

Kävijäksi voi ilmoittautua ennakkoon yhdyskuntatekniikan nettisivuilla tai tapahtumaan tullessa.

Tapahtumasovellus käyttöön keväällä

Jo ennen näyttelyä puhelimeensa voi ladata YT23 tapahtumasovelluksen. Sen ja tapahtuman nettisivujen kautta saa tietoa ohjelmista, viimeisimmistä YT23-uutisista ja voi tutustua näyttelyalueiden karttoihin. Ohjeet tapahtumasovelluksen lataamiseen löytyvät nettisivuilta lähempänä tapahtumaa.

Majoitus järjestyy!

YT23:lla on majoituskiintiöitä Jyväskylän ja seudun hotelleihin. Tarkemmat ohjeet majoituksen varaamisesta saa ilmoittautumalla näyttelyyn tai seminaareihin.

Tervetuloa YT23 -tapahtumaan Jyväskylään!

Lisätietoja: Näyttelypäällikkö Anna-Maija Hallikas, puh. 044 553 5263, [email protected]

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä