ABAX Smart Connect – koko kalusto yhdessä käyttöliittymässä

Facebook
09.12.2021 | Yrityselämässä tapahtuu

ABAX Finland Oy on tuonut markkinoille uutuuden, joka muuttaa kalustovastaavien ja koneista, ajoneuvoista ja työkaluista koostuvien kalustojen omistajien arkipäivän. ABAX Smart Connect mahdollistaa konevalmistajien omien paikanninlaitteiden hyödyntämisen kalustonhallinnassa.

- ABAX Finland Oy on yritys, joka tarjoaa yrityksen koko kaluston paikannuksen ja seurannan mahdollistavan ratkaisun vain yhdellä sisäänkirjautumisella. ABAX Smart Connect on uusi palvelu, jolla pyritään helpottamaan yrityksen arkea entisestään. Kyseessä on helppo, laitevapaa ratkaisu, joka yhdistää kaikki koneet yhdelle alustalle. Kaikki yrityksen toiminnan kannalta tärkeä kalusto pystytään liittämään yhteen, yrityksen omaksi IoT-verkoksi, ABAX Finland Oy:n Commercial Director Olli Oivanen kertoo ja jatkaa:

- ABAX Smart Connect selkeyttää ja järkeistää kaluston hallinnointia. Palvelun avulla voidaan hakea saatavilla olevia tietoja työkoneista valmistajasta riippumatta eikä uusia paikanninlaitteita tarvitse asentaa. Samaan palveluun voidaan koneiden lisäksi liittää ajoneuvoja ja työkaluja, joissa on ABAXin paikantimet, näin saadaan kattava palvelu koko yrityksen kalustolle.

- Useat konevalmistajat ovat jo yhteistyössä ABAXin kanssa. Meillä on tarkoitus kasvattaa konemerkkien määrää tulevina vuosina ja luoda palvelua yhä laajemmaksi, Oivanen mainitsee.

Täydellinen yleiskatsaus koko kalustoon reaaliaikaisella karttapohjalla

Oivanen sanoo, että yrityksillä on usein käytössään monien eri konevalmistajien paikannusjärjestelmiä, sekä luonnollisesti useita eri kirjautumistunnuksia.

- Kun yrittäjä joutuu kirjautuminen päivittäin useisiin eri kalustonhallinnan järjestelmiin, niin saatujen tietojen yhdistäminen vie paljon aikaa ja vaatii manuaalista työtä. Tämä vaikeuttaa todellisen polttoaineenkulutuksen, käyttötuntien ja käyttöasteiden seuraamista. Yhdistämällä kaikki koneet ABAX Smart Connectiin, käyttäjällä on aina täydellinen yleiskatsaus koko kalustoon reaaliaikaisella karttapohjalla. Yhdellä kirjautumistunnuksella, yhdellä reaaliaikaisella kartalla ja yhdellä raporttikokoelmalla asiakas voi käyttää kaikkia koneiden ISO-standardisoituja tietoja helposti ja nopeasti myös mobiililaitteilla. Kaikki ISO 15143-3 AEMP-standardisoidut tiedot sulautuvat yhteen käyttöliittymään, ja se on heti käyttövalmis, ilman paikantimen asennuksen aiheuttamaa seisonta-aikaa.

Yrittäjä voi hallinnoida ympäristöraportteja, huoltoja, käyttötunteja, sijaintitietoja ja aikaa alueella. Kun asiakkaalla on pääsy koneista kerättyihin tietoihin ympäri vuorokauden, missä ja milloin tahansa, ABAX Smart Connect säästää myös merkittävästi aikaa, Oivanen selvittää.

Oivanen sanoo, että raportin selkeys on yksi ABAX Smart Connectin tärkeimmistä ominaisuuksista.

- ABAX Smart Connectissa yhdistyy konevalmistajasta riippumatta kaikki oleellisimmat datapisteet vertailukelpoisiksi raporteiksi. Tämän avulla on helppo seurata kaikkia projekteja riippumatta siitä, minkä konevalmistajan kalustolla yrittäjä niitä toteuttaa. Järjestelmää voi hallinnoida täysin mobiiliaplikaation avulla. Jos koneeseen ei ole asennettu paikanninta, voi tietenkin käyttää ABAXin laitetta.

Ympäristöraportit päästöjen dokumentoinnista tulevaa tarvetta varten

EU on laatinut asetuksen, jonka mukaan yrittäjien on raportoitava viranomaisille päästöistä ja kaikkien koneiden päästöt on dokumentoitava tarkkaan. Oivanen kertoo, että ABAX ottaa ympäristön huomioon tuodessaan markkinoille tulevaisuudenkestävän IoT-tuotevalikoiman.

- ABAXin Smart Connectin avulla saa päästöraportin yrityksen koko kalustosta. Palveluun sisältyvä ympäristöraportti kerää tietoja monenlaisesta kalustosta, työkaluista, koneista ja ajoneuvoista. Valvomalla yksityiskohtaisia CO2-päästöjen määriä voit osoittaa toteen projektin tai koko yrityksenne ympäristöystävällisyyttä ja kestävän kehityksen eteen tehtyjä toimia, Olli Oivanen määrittelee.

www.abax.com/fi

ABAX

ABAX on Euroopan nopeimmin kasvava telematiikkayritys, jolla on korkealaatuinen ohjelmisto ja laitteet, jotka on kehitetty yrityksen sisällä.

- Palvelumme auttavat asiakkaita tehostamaan toimintaansa ja säästämään kustannuksia erinomaisen SaaS (Software as a Service) -palvelun avulla. ABAX Finland tekee kaluston hallintajärjestelmiä ajoneuvojen, koneiden ja työkalujen paikannukseen. ABAX-ajoneuvopaikantimia on yli 400 000:ssa ajoneuvossa, kahdeksassa eri maassa.

- ABAXilla työskentelee noin 350 työntekijää myynnissä, asiakaspalvelussa, markkinoinnissa, teknisessä tuessa, hallinnossa, laadunvalvonnassa ja tuotekehityksessä. Päätoimipisteemme sijaitsee Norjassa, muut toimipisteemme Ruotsissa, Suomessa, Tanskassa, Hollannissa, Belgiassa, Puolassa ja Englannissa, ABAX Finland Oy:n Commercial Director Olli Oivanen kertoo.

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä