Cernos Oy on seulakauhojen ammattilainen vuosikymmenien kokemuksella

Facebook
05.07.2021 | Yrityselämässä tapahtuu

Cernos Oy on ähtäriläinen yksityisyritys, joka valmistaa lisälaitteita Cobra tuotemerkillä seulonta- ja murskauskäyttökohteisiin. Ensimmäinen Cobra seulakauha valmistettiin melkein 30 vuotta sitten. Tämän jälkeen Cobra seulakauhoja on testattu ja kehitetty useisiin eri käyttökohteisiin, kuten mullan valistukseen, turpeen seulontaan, putkilinja ja kaapelikaivantojen täyttöön, jätteiden kierrättämiseen, teollisuuden sivutuotteiden käsittelyyn. Vakiotuotteiden lisäksi pystytään suunnittelemaan myös asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä ratkaisuja.

- Cernos Oy on vahva kasvuyritys, joka on yli kaksinkertaistanut Cobra-tuotantokapasiteettinsa vuoden 2020 aikana sekä kotimaan että ulkomaisen lisääntyneen kysynnän johdosta. Syy tuotteiden kysynnän kasvuun on selkeä: yhteistyössä asiakkaiden kanssa kehitetyt seulakauhat soveltuvat moneen eri tarpeeseen ja käyvät kaikkiin peruskoneisiin. Saatavilla on 22 erilaista runkomallia sekä rumpumalleja löytyy seulovasta murskaavaan ja repivään. Tukevan rakenteen ja jaekoon hienosäädettävyyden takia Cobra seulakauha on erittäin monipuolinen ja tehokas työkalu, taaten käyttäjälleen laadukkaan lopputuotteen ja korkean kapasiteetin, kertoo Cernos Oy:n aluemyyntipäällikkö Marko Melto.

Cobra seulakauha varmistaa laadukkaan mullan ja turpeen seulonnan

Cobra-kauhojen käyttö Suomessa painottuu mullan ja erilaisten maa-ainesten seulontaan sekä turpeen käsittelyyn.

- Tuotesortimenttia kehitetään asiakastarpeiden mukaan ja tällä hetkellä Cobra-seulakauhoja voidaan asentaa 2–50 tonnin painoisiin kaivukoneisiin ja 1,5–30 tonnin pyöräkuormaajiin. Erilaisia seulontarumpuja sekä jaekokoja on saatavilla seulottavasta materiaalista riippuen. Cobra seulakauhat ovat myös kevyitä, mutta suunniteltu tilavuudeltaan suuriksi. Kauhaa voi siis käyttää normaalia pienemmällä peruskoneella ja näin ollen säästää investointikustannuksissa. Merkittävää on myös se, että Cobra - kauhalla seulottu rae on aina tasalaatuista, sanoo Melto.

Ekologisen kierrätyksen peruslaitteita

Cobra seulakauhoilla voidaan tehostaa maamassojen ja erilaisten materiaalien uusiokäyttöä. Hyödyntämällä olemassa olevia materiaaleja säästetään kustannuksissa ja luodaan mahdollisuus materiaalien kannattavalle kierrätykselle ja jatkojalostukselle.

- Ensimmäinen Cobra seulakauha on valmistettu vuonna 1993 ja on vieläkin käytössä. Cobra Klassikko malleja on saatavissa edelleen. Kauhojen pitkäikäisyys perustuu kokemusperäiseen osaamiseen ja laadukkaisiin materiaaleihin. Cobra seulakauha on täydellinen valinta materiaalien käsittelyyn silloin kuin kapasiteetti ja jaekoko merkitsevät. Se on kevyt lisälaite korkealla seulontakapasiteetilla ja säädettävällä jaekoolla. Samaa lisälaitetta voidaan käyttää monissa eri käyttökohteissa. Materiaalien ja rahan hukkaaminen kuljetuksiin ei ole enää tarpeellista, koska Cobra seulakauhalla voit muuttaa materiaalit tuotoksi seulomalla ne suoraan työkohteessa, käyttämällä uudelleen tai kierrättämällä, korostaa lopuksi Melto.

Cernos Oy
Ähtärintie 41, 63700 Ähtäri
Puh. 044 358 3112
[email protected]
www.cernos.fi

Artikkeli on julkaistu Savon Yritysuutiset -lehdessä 3/2021.

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä