Fiat Professional -tavara-autot muovautuvat käyttäjiensä tarpeisiin

Facebook
24.06.2021 | Yrityselämässä tapahtuu

Fiat tarjoaa tavara-autopuolella neljä erikokoista mallia: Fiorioni, Doplo, Talento ja Ducato. Kukin tavara-auto malli on muokattavissa käyttäjänsä tarpeisiin niin tavaratilan kuin varusteidenkin osalta. Valikoimiin on tulossa myös täyssähköinen Ducato Electric.

– Pienemmän kokoluokan tavara-autot toimivat hyvin esim. lehtien jakelussa, pienimuotoisemmassa pitopalvelutoiminnassa sekä kiinteistöhuoltoliikkeiden huoltoautoina. Isompia tavara-autoja hyödynnetään usein mm. rakennus- ja -huoltoliikepuolella. Auto mitoitetaan aina asiakkaan tilantarpeen ja vaadittujen ominaisuuksien pohjalta, Jyväskylän Rinta-Joupin automyyjä Harri Aalto toteaa.

Fiat-tavara-autojen kuljetuskapasiteetti vaihtelee 2,5–17 kuution välillä. Kaikissa Fiatin tavara-autoissa on dieselkoneet, joista on tarjolla eri teho- ja vaihteistoversioita.

– Ducatosta on tulossa myös täyssähköinen versio, joka kulkee mallinimellä Ducato Electric, Aalto mainitsee

Ducato Electric on pakettiauto ilman kompromisseja, etenkin kun kyse on ympäristöstä. Uusi Ducato Electric vastaa mihin tahansa ammattilaisen tarpeeseen, koska se on suunniteltu ja valmistettu FCA-ryhmän edistyneimpien laatustandardien mukaisesti. Uusi Ducato Electric on parantanut suorituskykyä ja innovaatioita, erityisesti kulutuksen ja kustannusten suhteen.

Ducato Electric on täydellinen ratkaisu kaikille yrityksille, jotka arvostavat ympäristön huomioivaa sähköistä liikkuvuutta, kustannustehokkuutta ja alhaista TCO:ta (total cost of ownership). Ducato Electricin asiakkaat hyötyvät myös erilaisista kansallisista verohelpotuksista. Uuden sähkökäyttöisen voimansiirron avulla käyttäjä saa myös Ducaton vahvimman ominaisuuden: luokkansa parhaan tilavuuden (10–17 m3) ja hyötykuormaa jopa 1 950 kg:n kantavuuteen asti. Toimintamatkan vaihteluväli on 220–360 km (perustuu NEDC-jaksoon) akusta riippuen. Ducato Electricissä on monipuoliset latausmahdollisuudet, joka tekee käytöstä hyvin joustavaa.

Fiat Professional -tavara-auto räätälöidään asiakkaan tarpeisiin

– Tavara-autot räätälöidään sekä ulkoisesti että sisäisesti asiakkaan toiveiden mukaiseksi. Tavaratilan vanerointi on vakiotoimenpide, mutta myös tavaratilan hyllyt ja lisävalaistus saadaan alihankkijoiden kautta. Auton varusteluun liittyvä asiointi onnistuu kokonaisuudessaan kauttamme.

Aalto mainitsee, että Fiatin vahvuuksiin kuuluu automerkin pitkä historia sekä pitkät perinteet tavara-autopuolella.

– Fiat on ollut tavara-automarkkinoilla 1910-luvun alusta lähtien. Fiatin tavara-autoja kuvaa niiden riittävä yksinkertaisuus ja hyvä toiminnallisuus – unohtamatta autojen kilpailukykyistä hankintahintaa. Rahoituksessa voidaan hyödyntää leasing-palvelua, jolloin huoltosopimukset sekä vakuutukset ovat samassa ja asiakas maksaa vain yhtä kiinteää summaa kuukaudessa. Yritykset ottavat tavara-autoja monesti myös omiin nimiinsä, jolloin kaupat hoidetaan autorahoituksen kautta.

Kesäkuun huikeat Fiat-edut

Kesäkuun ajan Fiat tarjoaa tavara-autoihin tavaratilan vaneroinnin veloituksetta ja rahoituksen nollakorolla koko Fiat Professional -mallistoon.

– Tavaratilan vanerointi on tärkeää, koska valtaosa pakettiautoista toimitetaan tehtaalta joko täysin verhoilemattomina tai verhoilu on tehty tavaratilaan pikemminkin silmäniloksi, kuin suojaksi. Nyt Fiat Ducatoon saa myös uuden 9-vaihteisen automaatin vain 1000 euron lisämaksulla. Fiat Professional -tuotteissa auton takuuta on mahdollista laajentaa lisämaksusta 5 vuoteen / 200 000 km:iin. Normaalisti takuu on 2 vuotta ilman kilometrirajoitusta tai 3 vuotta/100 000 km, Aalto kertoo.

Muita Jyväskylän Rinta-Joupin edustamia merkkejä ovat uudet Kiat, Mitsubishit sekä laaja valikoima erilaisia matkailuautoja. Palveluihin kuuluvat myynti, merkkihuoltopalvelut, rahoitus, vaihtoautot sekä ostotoiminta. Samasta pihapiiristä löytyy myös autopesu- ja fiksaamopalvelut. Autoliike palvelee asiakkaitaan maanantaista lauantaihin osoitteessa Merasin 2, 40930 JYVÄSKYLÄ.

www.rinta-jouppi.com

www.rinta-jouppi.com/yhteystiedot/jyvaskyla/

www.fiatprofessional.fi/promotions/fiat-ducato-rahoitustarjous/

Artikkeli on julkaistu Keski-Suomen Yritysmaailma -lehdessä 2/2021.

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä