Fix master 15 vuotta – Ferrometalin suosittu kiinnikemerkki uudistuu

Facebook
04.04.2024 | Yrityselämässä tapahtuu, Rakentaminen

Fix masterin vihreät ruuvilaatikot ja laadukkaat irtoruuvit ovat tuttu näky kivijalkamyymälöissä, teollisuushalleissa sekä rakennustyömailla. Ruuvialan luottomerkki juhlii 15-vuotismerkkipäiväänsä työn merkeissä ollen yksi Suomen halutuimmista kiinnitystarvikebrändeistä. Merkittävä osa Ferrometalin 70 000 nimikkeen valikoimasta tunnetaan Fix master -brändistä. Juhlavuoden kunniaksi valikoima laajenee ja brändi uudistuu.

Fix masterin kiinnikkeet soveltuvat laaja-alaisesti eri materiaaleihin – olipa kyseessä puu, metalli tai betoni. Valikoima kasvaa ja kehittyy koko ajan kaikissa kiinnitettävissä materiaaleissa niin harraste- kuin ammattilaiskäytössä ja täyttää tiukimmatkin vaatimukset. Tuotemerkin pakkausetiketit saavat uuden ilmeen ja tarjoavat entistä tarkempaa tietoa tuotteiden soveltuvuudesta eri käyttöympäristöihin. Tässä poimintoja tuotevalikoiman uudistuksista.

Korroosionkestävien Ultra-ruuvien SmartFix-kärki, asymmetrinen kierre ja jyrsinurat varressa tekevät asennuksesta nopeaa ja vaivatonta. Torx-vääntiö ja kannan alla olevat jyrsinurat takaavat siistin lopputuloksen.

C4 korroosionkestävät ULTRA-hiiliteräsruuvit

Ferrometal esittelee uuden, monikäyttöisen tuoteperheen puurakenneruuveja, jotka soveltuvat sisä- ja ulkokäyttöön.

ULTRA-tuoteperhe on suunniteltu vastaamaan sekä ammattilaisten että vaativien pienrakentajien tarpeisiin ja tuo luotettavuutta ja kestävyyttä kaikkiin projekteihin. Kyseessä on CE-merkitty rakennuskiinnike, joka on ETA-testattu. Innovatiivinen kaksikerrospinnoite takaa korkean korroosionkestävyyden jopa vaativissa ilmastorasitusluokan C4 olosuhteissa.

A4-luokan haponkestävät kiinnitystarvikkeet nyt myös Fix master FIP-IP-pusseissa

Valikoimiin tulee uutuutena monipuolinen sarja muttereita, aluslevyjä sekä ruuveja valmistettuna A4-luokan haponkestävästä materiaalista ja pakattuna pieniin eriin käteviin FIP-IP-pusseihin. Valikoima on suunnattu erityisesti veneilijöille, sillä nämä haponkestävät tuotteet ovat ihanteellisia merivesiolosuhteisiin.

Fix master -valikoimasta löytyvät tuotteet talonrakentamisesta kone- ja laitevalmistukseen.

Kulma- ja naulauslevyvalikoima

15-vuotisjuhlan myötä Ferrometal esittelee nyt Fix master -tuotemerkillä uudistuneet kulma- ja naulauslevyt sekä palkki- ja pilarikengät. CE-merkityt kulmalevyt erottuvat entistä kilpailukykyisemmällä hinta-laatusuhteella ja informatiivisemmilla pakkausetiketeillä.


Vuonna 2009 syntynyt kiinnikemerkki erottuu laadukkaalla ja laajalla tuotevalikoimalla sekä Store System -hyllyjärjestelmällään, persoonallisilla pakkauksillaan ja helpoilla, älykkäillä tilausjärjestelmillä. Loppukäyttäjille ja jälleenmyyjille tarjotaan apua ja tietoa ferrometal.fi-verkkosivustolla. Kuluttajia palvelemaan tarjolla ovat fix-master.info sivusto ja nokkela Ruuvivalitsin-sovellus, joka on ladattavissa puhelimeen. Lisäksi Ferrometal tarjoaa tarvittaessa tuotekoulutuksia yritysasiakkaille.

Fix master lukuja:

  • 400 myymälää
  • 3 000 hyllymetriä
  • Runsaasti älyä ja laatua


Ferrometal on Itämeren alueen johtava kiinnitys- ja pientarvikkeiden toimittaja teollisuuteen, projekteihin ja jälleenmyyjille. 45-vuotiaan yrityksen toiminnan ytimessä ovat huippulaadukkaat tuotteet ja pientarvikelogistiikan uusien teknologisten ratkaisujen sekä toimintatapojen innovointi. Ferrometal on osa maailmanlaajuista Würth-konsernia. Nurmijärven logistiikkakeskuksesta toimitetaan tuotteet seuraavaksi arkipäiväksi kaikkialle Suomeen.

  • 120 työntekijää Suomessa, Virossa ja Latviassa
  • 70 000 nimikkeen tuotevalikoima
  • Yli 99 %:n toimitusvarmuus
  • 41 M€:n liikevaihto

Ferrometalin asiakaspalvelu ja tilaukset:
Puh. 010 308 4500
[email protected]


www.ferrometal.fi

LinkedIn | Facebook | Instagram | YouTube

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä

Muita uutisia