Hyötyajoneuvojen erikoisliike Work Cars Oy tarjoaa yrittäjien tarpeisiin sopivia työautoja

Kuvassa  Work Cars yrittäjät Mikael Mäkinen ja Tero Tarvainen.
Kuvassa Work Cars yrittäjät Mikael Mäkinen ja Tero Tarvainen.
30.04.2024 | Yrityselämässä tapahtuu

Työauto on yksi monen yrittäjän tärkeimmistä työvälineistä, jonka kanssa saatetaan parhaimmillaan viettää lähes kolmasosa vuorokaudesta. Työautoon kohdistuukin monenlaisia toiveita, joista usein joudutaan tinkimään.

Jyväskylästä lähtöisin oleva hyötyajoneuvojen erikoisliike Work Cars Oy ei usko kompromisseihin, vaan haluaa tarjota aidosti yrittäjien tarpeisiin sopivia työautoja.

Asiakaslähtöisempää autokauppaa

Tarina sai alkunsa, kun Tero Tarvainen ja Mikael Mäkinen kohtasivat toisensa samassa autoalan työpaikassa. He katselivat aitiopaikoilta ajoneuvojen myyntiin ja asiakaspalveluun liittyviä vakiintuneita käytäntöjä, ja alkoivat hiljalleen kyseenalaistaa niitä. Erään palaverin jälkeen he kysyivät toisiltaan: "Olisitko itse tehnyt noin?"

Nopeasti tuli selväksi, että heillä oli yhteisymmärrys siitä, miten autokauppaa voisi tehdä fiksummin – ja ennen kaikkea asiakaslähtöisemmin. Toistuvien rupattelutuokioiden lomassa kehittyi idea yhteisestä yrityksestä, joka hoitaisi hommat paremmin, asiakasta ja hänen tarpeitaan aidosti kuunnellen. “Monissa yrityksissä tahtoo helposti unohtua, kuka loppujen lopuksi maksaa palkan firmoissa – sehän on asiakas. Siksi haluamme toimia niin, että asiakas saa rahoilleen kunnolla vastinetta. Se tekee autojen myymisestä mieluisaa, ja asiakaskin on tyytyväinen; jopa siinä määrin, että voi tulla toisen ja kolmannenkin kerran hieromaan kauppoja”, Tarvainen kuvailee.

Työautojen varustelun asiantuntija

Work Carsissa on panostettu paitsi laajaan ajoneuvovalikoimaan ja asiakaslähtöiseen palveluun, myös tehokkuuteen ja toimitusnopeuteen. “Me tiedämme, että etenkin yrittäjille aika on rahaa. Siksi meille on tärkeää, että pystymme räätälöimään ajoneuvot tehokkaasti ja toimittamaan ne mahdollisimman nopeasti ajoon”, Tarvainen vakuuttaa.

Work Carsilla onkin laaja varastovalikoima niin pakettiautoja, lava-autoja kuin maastureita. Varastosta löytyy myös useita valmiiksi varusteltuja malleja esimerkiksi taksiajoon tai retkeilykäyttöön. Vaikka ajoneuvoa räätälöitäisiinkin asiakkaan toiveiden pohjalta, vuosien kokemuksen hioma ammattitaito sekä laaja kumppaniverkosto mahdollistavat nopean toimituksen.

“Henkilökuntamme on työautojen varustelun rautaisia ammattilaisia. He osaavat auttaa asiakkaitamme suunnittelemaan juuri sellaisen varustelun, joka palvelee parhaalla mahdollisella heidän tarpeitaan. Tämä kokemus näkyy myös siinä, että projekti saadaan tehokkaasti kerralla maaliin, mikä vaikuttaa toimitusnopeuteen”, Mäkinen kertoo ylpeänä.

Edelläkävijyys syntyy jatkuvasta kehittymisestä

Work Carsille on tärkeää myös pysyä alan edelläkävijänä, minkä vuoksi niin ajoneuvovalikoimaa kuin palvelua kehitetään jatkuvasti. Hiljattain Work Cars aloitti yhteistyön muun muassa Peugeotia ja Fiatia maahantuovan Auto-Bonin kanssa, mikä on tuonut yrityksen valikoimaan uutena myös täyssähköiset hyötyajoneuvot.

“Uudistuva ajoneuvomallisto, ympäristöystävälliset vaihtoehdot ja ajoneuvovarustelun vankka asiantuntemus takaavat, että asiakkaamme saavat käyttöönsä markkinoiden parhaat hyötyajoneuvot, jotka tukevat heidän liiketoimintaansa nyt ja tulevaisuudessa”, Work Carsin pitkäaikainen ajoneuvomyyjä Rene Vesin summaa.

workcars.fi

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä

Muita uutisia