Järvileasing Oy:n vahvuutena alueellinen organisaatio

Järvileasing Oy:n aluepäällikkö Antti Sirvio
Järvileasing Oy:n aluepäällikkö Antti Sirvio
13.12.2021 | Yrityselämässä tapahtuu

Järvileasing on kasvanut nopeasti merkittäväksi toimijaksi Suomen leasingmarkkinoilla. Kotimainen ja yksityisessä omistuksessa oleva, vuonna 2016 perustettu Järvileasing toimii paikallisesti kaikkialla Suomessa.

- Kasvun ovat mahdollistaneet ketterät toimintatapamme sekä asiakkaidemme aito ymmärtäminen. Yrityksen asiakaspalveluverkosto kattaa lähes koko maan, ja vahvistamme verkostoa jatkuvasti voidaksemme taata jokaiselle asiakkaallemme yksilöllisen ja joustavan palvelun, Järvileasing Oy:n aluepäällikkö Antti Sirvio toteaa. Sirvion toimialueena on Pohjois-Savon ja Keski-Suomen talousalue

- Korostamme toiminnassamme paikallisuutta ja meillä on tekijät suoraan asiakaspinnassa. Paikalliset yhteyshenkilöt tuntevat oman seutunsa pienet ja suuret yritykset sekä niiden toimintaympäristön. Tämä on selkeä vahvuutemme, Sirvio toteaa.

Konerahoitus vapauttaa kassavirran ja minimoi työkatkot

Sirvio sanoo, että leasingmarkkinat muuttuvat ja kasvavat voimakkaasti.

- Autoleasingin edut ovat useimmille yrityksille tuttuja. Perinteisen ajoneuvoleasingin lisäksi Järvileasingin asiakkaat hankkivat yhä useammin erilaisia tuotantokoneita ja laitteita leasingilla. Koneiden ja laitteiden kirjo on mittava, kuorma-autoista maanrakennuskoneisiin, puimureihin ja metsäkoneisiin, korjaamolaitteisiin- ja vaikkapa toimistokalusteisiin. Kohteen ei tarvitse olla rekisteröity laite.

Esimeriksi kaivinkoneeseen voi liisata lisälaitteita, kuten kauhoja, trukkipiikkejä ja digitaalisia mittalaitteita. Aurauskalustoon voi liisata erilaisia työlaitteita kuten tielanoja ja hiekoittimia.

- Kone- ja laiteinvestoinneissa pääomaa sitoutuu erityisen paljon, ja hankkimalla koneet ja laitteet leasingsopimuksella voidaan keventää tasetta ja saada pääoma tuottavampaan käyttöön. Kun kohde on vakuutena, vakuudet säästyvät muuhun käyttöön. Parhaimmillaan asiakas rahoittaa investoinnin leasing-rahoituksella 100 prosenttisesti. Leasingvuokrat ovat myös verotuksessa vähennyskelpoisia, Sirvio selvittää.

Laajin ja monipuolisin leasing-palvelukokonaisuus

Koneiden ja laitteiden toimintavarmuuden lisäksi myös rahoitusmalli vaikuttaa yrityksen toiminnan edellytyksiin.

- Asiakkaiden ymmärrys laitteiden elinkaaresta ja käyttöalueesta auttaa tarjoamaan hyvin mukautettuja ja joustavia rahoitusratkaisuja. Yrittäjälle uuden auton tai koneen hankinta perinteisesti ostamalla ei välttämättä ole paras ratkaisu kaikissa tilanteissa. Tätä kysyntää varten Järvileasing on rakentanut yhden markkinoiden laajimmista tuote- ja palveluvalikoiman leasingista hallinnointiin.

- Järvileasing tarjoaa leasingrahoitusta, jonka ympärille rakennetaan lisäpalveluja asiakkaan tarpeiden mukaan. Etsimme yhdessä asiakkaan kanssa liiketoimintaan sopivimman ratkaisun kaluston hankintaan ja ylläpitoon. Kaiken kaikkiaan pyrimme tukemaan yrittäjien toimintaa etsimällä ratkaisuja, joiden avulla yrittäjille jää aikaa keskittyä oman yritystoimintansa kehittämiseen, Antti Sirvio määrittelee.

www.jarvileasing.fi

  • Ei huolta auton jälleenmyyntiarvosta
  • Valmiiksi budjetoidut määräaikaishuollot ja tekniset korjaukset
  • Toiveidesi ja tarpeidesi mukainen auto lisävarusteineen
  • Asiantuntijat apunasi aina leasingsopimuksen päättymiseen asti
  • Kiinteä kuukausihinta
  • Leasingauto ei rasita yrityksesi tasetta

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä