Pyydä tarjous

Kaikkea pellistä nopeasti ja täsmällisesti

Digipalvelut
03.03.2022 | Yrityselämässä tapahtuu, Rakentaminen

Kuopion Peltitalo Oy toimittaa laadukkaat peltituotteet rivakasti, ja tehokkaan työskentelyn ansiosta hinnatkin ovat kilpailukykyiset.

– Kysytyimpiä ratkaisujamme ovat mittatilauspellit ja rakennusten pellitykset. Mittaamme, kuljetamme ja asennamme pellit tarpeen mukaan. Asiakkaan haluamalla tavalla räätälöityjä peltejä pystymme valmistamaan erittäin nopeasti. Palveluihimme kuuluu myös tuotteiden toimitus minne tahansa Suomessa, kertoo toimitusjohtaja Simo Kuhmonen.

Modernit koneet ja laadukkaat materiaalit

Kuopion Peltitalolla on Pohjoismaiden nykyaikaisin konekanta, joka mahdollistaa tehokkaan ja nopean valmistuksen asiakkaan toiveiden mukaisesti.

– Nykyisillä koneilla pystymme toteuttamaan uudenlaisia, ennennäkemättömiäkin ratkaisuja. Kehitämme laitekantaa jatkuvasti, jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman kattavasti, Simo Kuhmonen kuvailee.

– Vaihtoehtoja peltimateriaaleiksi on valtava määrä. Osaamme valita kuhunkin käyttötarkoitukseen sopivimman pellin. Käytämme Suomessa valmistettuja SSAB:n tuotteita. Tuotteillamme on CE-merkintä.

– Asiakkaina meillä on sekä yrityksiä että yksityisiä. Omien peltituotteidemme lisäksi meiltä saa myös kotimaiset Weckmanin terästuotteet, kuten kattopellit ja kantavat profiilit.

Uusia, kekseliäitä ratkaisuja

Toimitusnopeuden ja -varmuuden lisäksi Kuopion Peltitalon vahvuutena on alalta kertynyt tietotaito, joka näkyy paitsi laadukkaana työn jälkenä, myös innovatiivisuutena.

– Henkilöstömme on todella ammattitaitoista, Simo Kuhmonen toteaa.

– Meiltä löytyy osaamista ja vuosikymmenten kokemusta myös rakennusalalta, mikä on meille selkeä etu. Pystymme tarjoamaan rakentajille erilaisia ratkaisumalleja ja siten helpottamaan heidän työtään.

– Tunnemme rakentamisen mahdolliset sudenkuopat, joten osaamme tehostaa rakentamista ja asentamista uusilla ideoilla.

– Pystymme edistämään rakenteiden ilmanvaihtoa ja tuulettumista. Esimerkiksi ikkunan yläsmyygissä olisi hyvä olla toimiva tuuletus. Meillä on siihen oivallinen ratkaisu, joka varmistaa ilman vaihtumisen, mutta ei kuitenkaan näy häiritsevästi ulospäin eikä kerää esimerkiksi tuiskulunta.

– Villan kiinnittämiseen alakattoon ja seinään olemme tuoneet uusia tartuntamalleja, joiden ansiosta rakentaminen sujuu tehokkaasti. Tehokkuuden ohella syntyy kustannussäästöjä: kun puutavara jää rakenteista pois, palokuorma pienenee, joten hätäuloskäyntien kohdalta voidaan jättää alakatosta sprinklaukset pois.

Näyttävyyttä julkisivuprofiileilla

Simo Kuhmonen kertoo, että myös Kuopion Peltitalon julkisivuprofiileilla voidaan säästää kustannuksista verrattuna perinteiseen tapaan, jolla julkisivuja on totuttu tekemään.

– Kustannussäästöstä huolimatta lopputulos on näyttävä ja kestävä. Voimme toimittaa sellaisia julkisivuprofiileita, joita ei muualta saa. Tyylikkäät profiilit ovat helposti kiinnitettäviä ja säävarmoja nykyajan vaihteleviin olosuhteisiin.

Esimerkiksi kesällä 2021 Kuopion Peltitalo oli urakoimassa Kuopion Prisman laajennusta.

– Olimme ainoa firma, joka pystyi toimimaan vaaditulla aikataululla. Saimme tavaran tunneissa liikkeelle työmaalla olleille omille asentajillemme. Näin rakentamisen työvaiheisiin ei tullut hidastumista tai pysähtymistä. Tällainen työskentelytapa on meidän ydinosaamistamme. Teemme asennustöitä Pohjois-Savon alueella lähinnä rakennusliikkeille.

Tilaukset WhatsAppilla

Kuopion Peltitalon toimitilat ovat Leväsellä osoitteessa Leväsentie 12. Paikka on hyvin saavutettavissa vetävien väylien varrella.

– Asiakas pääsee ajamaan pihaan vaikka rekalla, tilaa riittää kyllä, mainitsee Simo Kuhmonen.

Tilauksen tekemiseen ei nykyaikana välttämättä tarvita Leväsentiellä käyntiä, sillä mittakuvat ja muut tarvittavat evästykset voi toimittaa Kuopion Peltitalolle sähköisesti – WhatsAppilla!

– Se on asiakkaan kannalta vaivattomin tapa. Ei tarvitse muuta kuin työmaalla piirtää kuvat paperille, ottaa kännykällä kuva ja lähettää se meille WhatsAppilla. Pääsemme heti hommiin ja tilaus voi olla valmis jo parin tunnin kuluttua.

– Sähköisissä tilausjärjestelmissä on aikaa vieviä välivaiheita, kun tiedot täytyy näppäillä koneelle, jotta ne voi yleensäkään lähettää. Tällainen konstailematon WhatsApp-viestitys on helppoa ja nopeaa.

Kehittyvä yritys

Kuopion Peltitalo Oy on perustettu vuonna 2016. Toisena osakkaana Simo Kuhmosen kanssa on Niko Puustinen. Yrittäjiä on kaksi nyt, kuten oli yrityksen alkuvuosinakin.

– Aiempi yhtiökumppani oli toiminut yli 40 vuotta rakennusalan yrittäjänä, kun Kuopion Peltitalo perustettiin. Vuosien mittaan hän halusi jättäytyä taaemma yrityksen vetämisestä, mutta on edelleen meillä töissä, ja hänen kokemuksensa on käytettävissämme.

– Kehitämme jatkuvasti Kuopion Peltitalon toimintaa. Tänäkin vuonna on tulossa uusia juttuja, joista kerromme tarkemmin sitten aikanaan. Kannattaa muuten tutustua uudistuviin nettisivuihimme, Simo Kuhmonen mainitsee.

Kuopion Peltitalo Oy
Leväsentie 12
[email protected]
WhatsApp-tilaukset 045 7871 0763
Simo 045 7871 0770
Niko 045 7871 0780

www.peltitalo.fi
Instagram
Facebook

Kuopion Peltitalo Oy:n tuotteita

  • Peltilistat
  • Seinä- ja väliseinärangat
  • Seinä- ja kattoprofiilit
  • Lumiloukut
  • Erikoisprofiilit
  • Verhopellit
  • Piipunpellit
  • Uunineduspellit
  • Lisäksi Weckman-terästuotteet

Muita uutisia