Keuruun Rengas Oy:llä on uusi rengashotelli

Facebook
24.06.2021 | Yrityselämässä tapahtuu

– Meillä on nyt paikkakunnan komeimmat rengassäilytystilat, myhäilee yrittäjä Harri Laurinen.

Keuruun Rengas Oy:n rengashotellin toimittajaksi valikoitui kotimainen Frendix Oy, jonka valmistamat rengasvarastot ovat kysyttyjä ympäri maailmaa.

– Pohjapiirroksen perusteella Frendix toimitti kompaktin säilytysratkaisun, joka mahtuu hyvin meille halliin sisälle.

Jättämällä renkaat rengashotelliin asiakas säästää omaa varastotilaansa, ja renkaat ovat paikan päällä valmiina vaihdettaviksi, kun kausi vaihtuu.

– Kokonaisuuteen kuuluvat säilytyshyllyt ja nostimet. Renkaiden säilytys tapahtuu sisätiloissa tasaisissa olosuhteissa, ja asiakkaan renkaat löytyvät nopeasti ja turvallisesti, kuvailee Harri Laurinen.

Kattava valikoima edullisin hinnoin

Keuruun Rengas Oy kuuluu eurooppalaiseen First Stop -ketjuun, johon Suomessa kuuluu 62 itsenäistä yrittäjävetoista liikettä kautta maan.

– Ketjuun kuuluminen antaa hyvän selkänojan. First Stop -ketju vastaa omalta osaltaan näkyvyydestä ja markkinoinnista. Merkittävä hyöty on myös suuren toimijan yhteisostojen edulliset sisäänostohinnat, jotka koituvat myös meidän asiakkaidemme eduksi.

Keuruun Rengas Oy tarjoaa henkilö-, paketti- ja matkailuautojen renkaat, vanteet ja tavanomaiset rengastyöt.

– Rengasvalikoimaamme kuuluu Bridgestone-konsernin eri merkkien lisäksi muidenkin valmistajien tuotemerkkejä. Myös vannemerkkejä on tarjolla useita, Harri Laurinen kertoo.

– Renkaiden ja rengastöiden ohella teemme myös autojen käsinpesut, vahaukset ja kiillotukset vahvalla ammattitaidolla ja tehokkailla välineillä.

Ystävällistä ja osaavaa palvelua

Keuruun Rengas Oy palvelee sekä yksityisasiakkaita että yrityksiä. Yrityksille on mahdollista räätälöidä tarvittaessa sopimuspohjainen palvelupaketti.

– Vahvuutemme on ystävällinen, asiakkaat huomioiva ja osaava palvelu. Ei voi liikaa kehua henkilökuntaamme: meillä on töissä ammattitaitoisia ja palvelualttiita ihmisiä, Laurinen kiittelee.

– Rengasala on kausiluontoista, sesonkivaihtelut ovat voimakkaita. Onneksi meillä on käytössä omistamani kuljetusliikkeen monitaitoiset kuljettajat, jotka osaavat tehdä myös rengastyöt. Sesonkiaikoina he ovat tärkeänä apuna. Voimme käyttää tuttuja työntekijöitä, jotka tietävät, mitä tehdään ja miten. Perehdyttämiseen ei mene aikaa.

Kuljetusliikkeen ja rengasfirman synergiaa

Harri Laurisella on ollut Kuljetusliike Laurinen Oy:n yrittäjänä jo 32 vuotta. Keuruun Rengas Oy tuli Laurisen omistukseen lähes sattumalta neljä ja puoli vuotta sitten.

– Alun perin pyysin rengasliikettä omistamiini tiloihin vuokralle, mutta silloinen omistaja kysyi, että enkö voisi ostaa koko firmaa. Niin siinä sitten kävi.

– Kuljetusyrityksen ja rengaspalveluyrityksen kesken on synergiaetuja henkilöstön ja hankintojen suhteen. Yritykset tukevat hyvin toisiaan, Laurinen toteaa.

Keuruun Rengas Oy
Tervantie 5, Keuruu
+358 14 722032
Ma–pe klo 9–17

www.firststopsuomi.fi/myymala/first-stop-keuruu/

Keuruun Rengas Oy:n palvelut

  • Ilmanpaineet
  • Rengashotelli
  • Renkaan paikkaus
  • Renkaanvaihto
  • Renkaiden asennus vanteelle
  • Renkaiden tasapainotus
  • Vanne- ja rengaspesut
  • Autojen käsinpesut, vahaukset ja kiillotukset

Artikkeli on julkaistu Keski-Suomen Yritysmaailma -lehdessä 2/2021.

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä