Pyydä tarjous

Lännen M-mallisto tarjoaa älykkäitä ratkaisuja vaativiin olosuhteisiin

Lännen-monitoimikone asfalttitöissä.
Lännen-monitoimikone asfalttitöissä.
05.07.2023 | Yrityselämässä tapahtuu

Lännen Tractors Oy valmistaa Loimaalla korkealuokkaisia Lännen-koneita, joiden liikkuvuus ja monitoimisuus tekevät mahdolliseksi saavuttaa enemmän vähemmillä koneilla ja kustannuksilla. Myös käytettyjen koneiden varustelu on keskitetty Loimaalle.

Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat älykkäät, ketterästi liikkuvat Lännen- ja Lundberg-monitoimikoneet, jotka on kehitetty vaativiin olosuhteisiin, kuten infra- ja kaupunkirakentamiseen, kunnallisteknisiin töihin, ympäristön- ja kiinteistön hoitoon, ratainfran rakentamiseen ja kunnossapitoon, verkonrakennukseen sekä Watermaster-monitoimikoneet vesiympäristön hoitoon.

Infrarakentamisen työmailla sekä kunnallisteknisissä töissä tarvitaan useista erityyppisistä töistä selviytyvää kalustoa

Lännen Tractors Oy:n Itä-Suomen aluemyyntipäällikkö Hannu Siukkola kertoo, että yhdellä Lännen-monitoimikoneella hoituvat monen koneen työt. Se tarkoittaa vähemmän päästöjä, vähemmän ympäristörasitusta ja pienempiä kokonaiskustannuksia.

- Lännen koneilla onnistuvat monen erillisen koneen työt alusta loppuun vuodenajasta riippumatta. Koneyksiköiden määrää voidaan vähentää, jolloin kaluston hallinta ja työmaiden toiminta tehostuvat. Samalla koneiden ympärivuotinen käyttöaste ja projektien läpimenoajat paranevat.

- Koneiden vankka rakenne, monipuolinen hydrauliikka sekä nopea työlaitteiden vaihto mahdollistavat laajan työlaitevalikoiman käytön. Koneella on korkea käyttöaste ympäri vuoden. Monitoiminen Lännen kykenee useiden töiden suorittamiseen samanaikaisesti koneen eteen ja taakse liitettyjen työlaitteiden ansiosta, tämä moninkertaistaa koneen käytön ja tuottavuuden täysin voittamattomalle tasolle, Siukkola selvittää.

Lännen-monitoimikone kunnallisteknisissä töissä.

Monitoiminen Lännen sääturvallisen sähköverkon rakentamiseen ja ylläpitoon

Hannu Siukkola toteaa, että kaikki kolme Lännen M-mallia soveltuvat erinomaisesti verkkorakentamiseen.

- Lännen on täydellinen valinta sähkö- ja tietoliikenneverkkojen uudisrakentamiseen ja kunnossapitoon sekä myrskytuhojen ja jakeluhäiriöiden ennaltaehkäisyyn ja korjaamiseen. Kehittämämme ratkaisut lisäävät tehokkuutta, ympäristövastuusta tinkimättä, Siukkola selvittää.

Esimerkiksi myrskyvaurioidenkorjaamiseen tarvitaan maastokelpoista erityyppisistä töistä, sekä tiukoista aikatauluista selviytyvää turvallista ja tehokasta kalustoa.

- Meillä on tarjolla myös ns. valmiuskone esimerkiksi myrskytuhojen jälkeen tapahtuville ilmajohtojen korjaustöille.Maastokelpoinen ja ulottuvalla henkilönostimella varustettu kone voi toimia muina aikoina verkonrakennuksen eri tehtävissä, mutta myrskyvaurion sattuessa kone on heti käytettävissä tehokkaaseen myrskytuhojen korjaukseen, tällä saavutetaan yhtiölle merkittävää säästöä.

Monipuolinen Lännen M-mallisto: maksimimukavuutta minimipäästöillä

LMCE Group lanseerasi uuden Lännen M-malliston vuonna 2020. Tarjolla on kolme versiota 12-13 tonnin kokoluokkiin. Mallisto täydentyi tuttujen 8600 ja 8800 -mallien väliin tulleella Lännen 8700M-mallilla.

Hannu Siukkola kertoo, että Lännen M-malliston kehitystyön lähtökohtana oli ympäristöystävällisyyden sekä käyttömukavuuden maksimoinnin lisäksi huippuunsa hiottu käytettävyys, tuottavuuden ja monitoimisuuden parantaminen sekä ympäristökuormituksen vähentäminen. Kaikki Lännen M-malliston koneet ovat varustettavissa Lännen Line Systems -linjatyöjärjestelmällä.

Linjatyöjärjestelmällä varustettu Lännen-kone haastavissa maasto-olosuhteissa.

Ympäristökuormituksen vähentäminen yksi mallistouudistuksen keskeisistä tavoitteista

Entistä ympäristöystävällisemmän M-mallien moottorit täyttävät Stage V -päästöluokituksen vaatimukset ja mahdollistavat myös uusiutuvista lähteistä valmistetun HVO-biodieselpolttoaineen käytön. Moottorin ja hydrauliikan lämpötilojen hallintaa parannettiin tehokkaammalla tuulettimella ja optimoimalla ilmankierto. Myös ajohydrauliikkaa uudistettiin ja nyt dieselmoottorin kierrosnopeus maantienopeuksilla pysyy pienempänä. Tämä tekee siirtoajoista taloudellisempia ja ympäristöystävällisempiä.

Lännen 8600M on kokoluokkansa ketterin kone. Nopealiikkeinen monitoimikone soveltuu kaupunki- ja infrarakentamiseen sekä kunnallisteknisiin töihin. Lännen 8700M on tehokas monitoimikone isommilla, 34" renkailla ja PowerShift-aluevaihteistolla, jonka nopeusaluetta voidaan vaihtaa koneen ollessa liikkeessä. Lännen 8800M on markkinoiden monikäyttöisin ja tehokkain valinta vaativiin infra-, rata- ja verkonrakentamisen sekä kunnossapidon tehtäviin. Lännen 8800M on täydellinen valinta töihin, joissa tarvitaan erinomaista liikkuvuutta kaikissa maasto-olosuhteissa, suurta voimaa ja ulottuvuutta sekä järeitä, paljon tehoa vaativia työlaitteita.

Lue lisää: www.lannen.com

Lännen Tractors Oy on osa LMCE Groupia. Yritys on kansainvälisesti toimiva kokonaistaloudellisten ja kestävää kehitystä tukevien älykkäiden sekä hyvin liikkuvien monitoimisten kone- ja laiteratkaisujen kehittäjä ja tuottaja. LMCE tarjoaa ratkaisuja, joiden korkealuokkainen liikkuvuus ja monitoimisuus auttavat lisäämään tuottavuutta ja tehostamaan konekaluston käyttöasteita pienentäen samalla kustannuksia sekä ympäristörasitusta.

- Lännen Tractors on aina perustamisestaan lähtien ollut täysin suomalaisessa omistuksessa oleva yhtiö ja koneiden kotimaisuusaste on erittäin korkea. Tuotteemme on suunniteltu ja valmistettu suomalaisiin olosuhteisiin, konealan yrittäjille, jotka arvostavat kotimaista laatua ja kestävyyttä. Haluamme olla mukana muodostamassa kotimaista osaamista jatkossakin, siksi kehitämme jatkuvasti tuotteitamme ja palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme tarpeita, Hannu Siukkola luonnehtii Lännen Tractors Oy:n toimintaa.

Muita uutisia