Metsäalan Kuljetusyrittäjät ry 50 vuotta yrittäjien asialla – SKAL Puutavaraseminaari täydensi juhlaviikonvaihteen

Kuva Metsäalan Kuljetusyrittäjät ry  
Kuva Metsäalan Kuljetusyrittäjät ry  
15.10.2021 | Yrityselämässä tapahtuu

Suomen metsäkuljetusten asiantuntijat kokoontuivat Virkistyshotelli Yyterissä 24.–25.9 juhlistamaan Metsäalan Kuljetusyrittäjät ry:n (MKY) 50-vuotista taivalta ja pitämään SKAL Puutavaraseminaarin.

Kuljetus Haavisto Oy on Metsäalan Kuljetusyrittäjät ry:n Vuoden 2021 Kuljetusyritys

Metsäalan Kuljetusyrittäjät julkista juhlaillallisella perjantaina 24.9. vuoden 2021 kuljetusyrityksen. Kuljetus Haavisto Oy:llä on pitkät perinteet jo 1960-luvulta asti. Yrityksessä on keskitytty pääasiassa raakapuun ja energiapuun kuljetuksiin. Asiakkaita ovat yksityiset, yritykset ja julkinen sektori. Toiminta on pikkuhiljaa laajentunut ja parhaillaan kalustoa on 14 ajoneuvoyhdistelmän verran. Pääasiallinen toiminta-alue on ollut Etelä-Pohjanmaa.

Haavistoille on tärkeää asiakkaan tyytyväisyys, toimintavarmuus ja sovituista aikatauluista kiinni pitäminen. Yritys toimii useiden eri laatujärjestelmien vaatimusten mukaisesti. Omat noin 500 m2:n toimitilat varmistavat autojen nopeat huollot ja korjaukset. Tämä takaa korkean toimitusvarmuuden ja aikataulussa pysymisen. Osayrittäjät lisäävät myös yrityksen toimintavarmuutta.

Aktiivisuus ja menestyminen liiketoiminnassa on tarkoittanut myös aktiivisuutta MKY:n toiminnassa. Perheyrityksen edustajat ovat tuttu näky yhdistyksen kokouksissa ja matkoilla. Heidän läsnäolonsa on jo lähes tavaramerkki ja niinpä vuoden kuljetustyrityksen valinta oli helppo päätös MKY:n hallitukselle.

Juhlaillallisella jaettiin myös kaksi muuta huomionosoitusta

Illallisella vastaanotti Suomen Valkoisen Ruusun ansioristin kuljetusyrittäjä Kari Markku Lähivaara Siilinjärveltä.

Kari Lähivaara on toisen sukupolven kuljetusyrittäjä. Vuosien saatossa yhtiön kalustomäärä on noussut yli 20 ajoneuvon ja lisäksi käytössä on useita materiaalin käsittelykoneita. Yrityksessä on yli 40 työntekijää. Kari Lähivaara on yrityksen osaomistaja ja hänen vastuulleen kuuluu erityisesti henkilöstö- ja taloushallinto monen muun tehtävän lisäksi. Yrityksen liikevaihto oli vuonna 2018 noin 9,0 miljoonaa euroa. Kari Lähivaara on ollut Metsäalan Kuljetusyrittäjät ry:n hallituksen varapuheenjohtaja vuodesta 2019 saakka.

Numeroitu Kolkutin MKY-012 Pekka Valtoselle

Metsäalan Kuljetusyrittäjät hankki uuden liikelahjan, kolkuttimen, vuonna 2008. Samalla päätettiin tehdä kolkuttimesta numeroitu lahjasarja ja sijoittaa MKY-001 yhdistyksen toimistolle. Numeroitu lahja on vain harvojen järjestötoiminnassa ansioituneiden jäsenten etuoikeus.

Viikonvaihteen juhlakokouksessa luovutettiin kolkutin rekisterinumerolla MKY-012 Pekka Valtoselle. Hän on toiminut pitkään yrittäjänä ja ollut aktiivinen järjestömies.

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä