Pyydä tarjous

NunnaUuni Oy:n omistuspohja laajeni

Toimitusjohtaja Johannes Uusitalon perheyhtiö osti NunnaUuni Oy:stä äänienemmistön. Kuvassa Johannes Uusitalo ja maailman ensimmäinen varaavana tulisijana EcoDesign-päästörajat alittava leivinuuni Anna.
Toimitusjohtaja Johannes Uusitalon perheyhtiö osti NunnaUuni Oy:stä äänienemmistön. Kuvassa Johannes Uusitalo ja maailman ensimmäinen varaavana tulisijana EcoDesign-päästörajat alittava leivinuuni Anna.
15.02.2023 | Yrityselämässä tapahtuu

Nunnanlahden Uuni Oy:n omistuspohjassa pitkään valmistellut muutokset toteutuivat, kun se myi tytäryhtiöstään NunnaUuni Oy:stä toimitusjohtaja Johannes Uusitalon perheyhtiölle äänienemmistön 6.2.2023. Samassa yhteydessä NunnaUuni Oy:n osakkeita myytiin myös yhtiön muulle johdolle. Osakekaupoilla laajennetaan perheyrityksen vastuupohjaa, jolla varmistetaan NunnaUunien aktiivinen kehittäminen, tehokas valmistaminen ja luova markkinointi myös tulevaisuudessa.

Energian saannin epävarmuus on lisännyt omavaraista kodin lämmittämisen tarvetta. Yhä useammat kuluttajat ovat valinneet NunnaUunin muun muassa sen erittäin hyvien lämpöominaisuuksien takia. Yrityksen varaavien takkojen ja leivinuunien myynti on kasvanut viimeisen vuoden aikana voimakkaasti. NunnaUunin tulisijoissa käytettävä Mammutti-vuolukivi varaa lämpöä muita materiaaleja tehokkaammin ja vapauttaa sitä pitkään ja tasaisesti. Vuoden 2022 aikana yrityksen tuotannon työntekijämäärä kaksinkertaistettiin kysynnän kasvun myötä. Tänä päivänä yritys työllistää yli 50 henkilöä.

Viime syksynä NunnaUuni toi markkinoille maailman ensimmäisen leivinuunin, joka on testattu varaavana tulisijana ja alittaa EcoDesign-päästörajat. NunnaUuni oli edelläkävijä jo 2000-luvun alussa kehittäessään ensimmäisenä puhtaan palamisen polttotekniikan varaaviin takkoihin.

– NunnaUuni on koko 40-vuotisen historiansa ajan tuottanut asiakkailleen parhaita ratkaisuja lämpöviihtyvyyteen, lämmitykseen ja ruoanlaittoon. Näistä meidät tunnetaan jatkossakin, lupaa toimitusjohtaja Johannes Uusitalo.

Muita uutisia