LinkedinFacebook
Pyydä tarjous

Öljypisteestä kokonaisvaltaista alan palvelua

Digipalvelut
29.10.2021 | Yrityselämässä tapahtuu

Öljypiste on öljynvaihdon, pikahuollon ja voiteluaineiden erikoisosaamisen palvelukeskus. Täysin kotimainen ja yksityinen perheyhtiö on toiminut yli 30 vuotta. Nykyisin toimipisteitä on parikymmentä eri puolella Suomea. Oulun paikallinen erikoisliike palvelee Kaakkurissa Boss Gloss autopesun kanssa samoissa tiloissa. Lisäksi ammattilaisille suunnattu valtakunnallinen öljytukku huolehtii koneyrittäjien, teollisuuden ja korjaamoyrittäjien tarpeista.

- Öljypisteellä on runsaasti kokemusta öljynvaihdosta ja auton pikahuollosta. Meille on tärkeää asiakaslähtöisyys ja se, että toimintamme on vakaata, pitkäjänteistä, vastuullista ja tietenkin ympäristöystävällistä. Joustava palvelumme sopii erityisen hyvin nykyaikaan eli silloin kun se asiakkaalle parhaiten sopii, kertoo yrittäjäveljes Taisto Nuutinen.

Asiantuntevaa palvelua kaikille merkeille

Pohjoiskarjalaiset Nuutisen yrittäjäveljekset ostivat vuonna 2012 Joensuun ja Kouvolan Öljypisteen liiketoiminnat, jonka jälkeen yrityksen kasvu on ollut nopeaa.

- Öljypiste käsittää tällä hetkellä 21 toimipistettä useilla eri paikkakunnilla ja lisää on tulossa myös lähivuosien aikana. Meidän tehokas toimintamalli ja palvelukonsepti toimii kaikkialla. Nopea ja sujuva öljynvaihto säästää asiakkaan aikaa. Asiakas voi ajaa toimipisteellemme silloin kuin se itselle parhaiten sopii ja me hoidamme homman odottaessa. Palvelemme asiantuntevasti, olipa auto mitä merkkiä tai mallia tahansa. Öljypisteellä saat vaihdettua kaikki autosi öljyt, myös voimansiirron ja vaihteiston öljyt sekä tarvittavat suodattimet, korostaa Nuutinen.

Auton säännöllinen huolto kannattaa

- Autosi kaipaa säännöllistä huoltoa, esimerkiksi polttoainesuodattimen vaihto dieselautoihin on hyvä ajoittaa syksyyn, ettei suodattimeen kertynyt vesi jäädy ja katkaise matkantekoa. Nopeasta ja huolettomasta autohuollostamme saat autoosi pikahuoltopalvelut, merkkikohtaisen määräaikaishuollon tai Öljypisteen hieman iäkkäämmille autoille räätälöidyn vuosihuoltopaketin. Hyvissä ajoin tehdyllä huollolla välttää monet kalliit korjaukset, muistuttaa Nuutinen.

Yritysten huoltopalvelut säästävät työaikaa

Öljypiste tarjoaa yrityksille kätevää ja työaikaa säästävää autohuoltoa laskutuksella.

- Huollamme yritysten autot pikahuollossa joustavasti. Öljyn-, suodattimien- ja polttimonvaihdot sekä muut pikahuollon työt teemme aikaa varaamatta, eikä autoa tarvitse jättää pitkäksi aikaa huoltoon. Autonvalmistajien määrittämät määräaikaishuollot tehdään ajanvarauksella, mutta varmasti kilpailukykyisin hinnoin. Laskustamme näkyvät kaikki tehdyt työt sekä auton rekisterinumero. Palvelumme sopii erityisesti yrityksille, jotka omistavat autonsa ja vastaavat itse autojensa huollosta, toteaa Nuutinen.

Öljytukku ammattilaisille

Öljypisteen öljytukku tarjoaa voiteluaineet koneyrittäjien, teollisuuden ja korjaamoiden tarpeisiin.
- Kouvolan, Lahden, Joensuun ja Iisalmen varastoista löytyy laaja valikoima öljyjä ja rasvoja nopeaankin tarpeeseen. Koulutetut voiteluainemyyjämme opastavat oikeanlaisen voiteluaineen valinnassa. Päätuotteitamme urakoitsijoille ja teollisuuteen ovat Teboilin ja Shellin tuotteet. Lisäksi meiltä löytyy myös Mobilin ja Castrolin tuotteita. Tarvittaessa toimitamme öljyt ja rasvat suoraan kohteeseen, korostaa Nuutinen.

www.oilpoint.fi

Öljypiste Oulu
Kaakkurinojantie 1
90420 Oulu

Aukioloajat ma-pe 8.00–17.00

Toimipisteen yhteystiedot
0400 282 010
[email protected]

Huoltoneuvonta
Huolto- ja hintatiedustelut
0400 215 750
[email protected]