Ovesta Oy – jo 46 vuotta erikoisovia

Facebook
30.03.2023 | Yrityselämässä tapahtuu, Rakentaminen

Ovesta Oy on erikoistunut valmistamaan laadukkaita sisäovia jo vuodesta 1977. Uutena nyt myös muoviovet alumiinikarmilla märkätiloihin. Pääasiassa toimitamme laakaovia julkisiin kohteisiin, mutta yhä enemmän myös yksityisiin koteihin.

Ovesta Oy on tunnettu laadustaan sekä täsmällisistä toimituksistaan. Meillä on pitkäaikaisia asiakkaita, jotka käyttävät Ovesta-ovia, koska ovat varmoja, että toimitukset ovat täsmällisiä.

Valikoimaamme kuuluu julkisten tilojen laakaovet, 25dB-, 30dB- ja 35dB äänieristeovet, palo-ovet tai röntgentiloissa vaadittavat lyijyovet.

Uutuutena Ovestalta saa nyt myös lasikuituovia märkätiloihin, jolloin karmi on polttomaalattu alumiinikarmi. Erikokoiset liukuovet kuuluvat myös valikoimaan, sekä tietenkin heiluriovet. Luonnollisesti kaikki pintakäsittelyt onnistuvat, maalatut, viilutetut tai laminaattiovet. Laminaattiovet toimitetaan tarvittaessa kovapuureunalla.

Ovien yhteydessä olevat sähköpielet ja sivulasit kuuluvat myös valmistusohjelmaan, kuten kaikki tarvittavat rst-suojat. Tarvittaessa maalaamme oven näytepalan avulla vanhaan sävyyn.

Karmisyvyydet voimme tehdä juuri kohteen tarpeen mukaan, jolloin kohteessa ei jouduta tekemään aikaa vieviä ylimääräisiä listoituksia.

OVESTA-ovia löytyy niin Presidentin linnasta, eduskunnasta, monista pankeista, yritysten pääkonttoreista, sairaaloista, kouluista ja päiväkodeista sekä pikaruokaravintolaketjuista, mutta olemme tehneet myös useita vaativia yksityiskoteja.

Ovesta Oy:n ovia myyvät lähes kaikki rautakaupat, tai ota yhteyttä suoraan meihin 013 737 5411 / [email protected].

Katso lisää: www.ovesta.fi

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä

Muita uutisia