Rakennustuote Ristimäki Oy – tehokasta betonirakentamista kotimaisilla työsaumaraudoitteilla

Facebook
30.05.2022 | Rakentaminen, Yrityselämässä tapahtuu

Rakennustuote Ristimäki on perinteikäs, asennusvalmiiden työsaumaraudoitteiden valmistaja, jonka asiakaskuntaan kuuluvat maamme johtavat rakennusliikkeet ja elementtitehtaat. Betoniliitoksissa käytettävät työsaumaraudoitteet tehdään aina asiakkaiden tarpeiden mukaisesti, mittatilaustuotteina Lahdessa. Yrityksen rautaiseen ammattitaitoon luotetaan: esimerkkinä tästä on Kiwa Inspectan myöntämä sertifikaatti ”työsaumaraudoitteille betonirakenteiden välisiin liitoksiin”. Rakennustuote Ristimäen valmistuksen laadunvarmistus täyttää vaatimusasiakirjojen TR 392:2010, SFS 1267:2008 vaatimukset.

- Toimintaamme kuvastaa ammattitaito, asiakaslähtöisyys, kotimaisuus sekä tuotteidemme räätälöitävyys ja tehokas asennettavuus. Olemme toimineet alalla jo vuosikymmenten ajan, joten betoniliitoksiin liittyvät haasteet ja ratkaisut ovat yrityksellemme tuttuja. Monien asiakkaiden kanssa yhteistyö onkin jatkunut jo vuosia, niistä esimerkkinä YIT, Skanska ja SRV ja myös monet pienet rakennusliikkeet. Asioimme myös päivittäin rakennustuotteiden ostajien, kuten rakennusyritysten ja elementtitehtaiden työnjohtajien ja rakennusmestareiden sekä rakennussuunnittelijoiden kanssa, joten tiedämme mitä asiakkaat meiltä odottavat ja miten me saamme parhaan mahdollisen tuotteen valmistettua, kertoo Rakennustuote Ristimäki Oy:n toimitusjohtaja Teemu Valjento.

Joustava, kotimainen valmistaja

Rakennustuote Ristimäki Oy on perustettu jo vuonna 1988.

- Tuotteemme ovat valmistettu kestävää betonirakentamista varten. Olemme pieni yritys, jonka toiminta on mahdollisimman nopeaa ja joustavaa, laadusta tinkimättä. Juuri nopea reagoitavuus niin tilausten käsittelyssä, valmistuksessa kuin toimituksissa ovat meidän merkittäviä vahvuuksiamme. Korostamme aina myös sitä, että valmistamme kaikki meidän tuotteemme täällä Suomessa. Tuemme samalla kotimaista työtä, toteaa Valjento.

Valmiita varastomalleja löytyy myös

- Pidämme Lahden varastossamme myös laajan valikoiman vakiomallejamme. Varastotuotteina leveydet ovat 95, 115, 145, 175, 205 ja 225 mm. Harjateräsvahvuudet 8, 10 ja 12 mm. Pystymme järjestämään toimituksen jopa seuraavaksi arkipäiväksi.

- Valmistamme tuotteita yhdestä tuhanteen kappaleeseen ja yleisin toimituserä on 100–1000 kappaletta. Myös isompien määrien valmistus onnistuu joustavasti. Valmistusmateriaalina käytämme Kotelopelti S280 sinkittyä teräspeltiä. Tilauksesta tehdään erikoismittaisia tuotteita.

- Kannattaa ottaa meihin yhteyttä, korostaa lopuksi Valjento.

Lisätietoa meistä: www.rakennustuoteristimaki.fi

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä

Muita uutisia