Renta Oy:ltä paikallista palvelua ja laaja vuokrakoneiden valikoima

Facebook
03.03.2022 | Yrityselämässä tapahtuu, Rakentaminen

Renta Oy vuokraa rakennuskoneita ja laitteita yritys- ja yksityisasiakkaille. Valikoimaan kuuluvat myös työmaatilat, telineet ja sääsuojat. Kuopiossa Renta toimii Kolmisopessa, Suvannontie 9:ssä.

– Olemme moderni ja asiantunteva rakennuskonevuokraamo. Palvelemme kaikkia asiakkaitamme paikallisella otteella ja yksilöllisesti, toteavat aluemyyntipäällikkö Kalle Sallinen ja Kuopion toimipisteen esimies Petri Jäntti.

Olosuhdehallinta työmaapalveluna

Olosuhdehallinta on innovatiivinen, kokonaisvaltainen konsepti vuokrakoneiden työmaakäyttöön. Renta tarjoaa palvelut pölynhallintaan, kosteudenhallintaan sekä työmaan lämmittämiseen. Palveluihin kuuluvat myös mittaukset, joilla lämpötila, kosteus ja/tai tiiveys todennetaan.

– Olosuhdehallinta palveluna tarkoittaa sitä, että esimerkiksi lämmittämistä varten asiakas ei tilaa meiltä lämmittimiä, vaan tietyn lämpöisen rakennuksen. Sama periaate pätee kosteuden- ja pölynhallintaan, Petri Jäntti kertoo.

Olosuhdehallinnalla varmistetaan että työ pysyy aikataulussa, työympäristö vakaana, materiaalit kunnossa ja lopputulos laadukkaana.

– Asiakas voi luottaa siihen, että Rentan osaamisella ja huolella valitulla kalustolla kohteeseen luodaan toivotunlainen olosuhde. Meillä on toimintaan tarvittavat sertifioinnit. Lisäksi Renta Oy:lle on myönnetty RALA-pätevyys ja Avainlippu-tunnus, mainitsee Kalle Sallinen.

Vuokraamisen ja laitehallinnan helppoutta Renta Easyllä

Laitteet voi vuokrata paitsi Rentan toimipisteestä myös Renta Easyn kautta. Renta Easy on mobiilisovellus tai selaimessa (www.rentaeasy.fi) käytettävä palvelu, jolla vuokraamisen lisäksi onnistuu myös vuokratun kaluston hallinta.

– Renta Easystä asiakas saa nopeasti selkeän yleiskuvan siitä, mitä koneita on käytössä, millaisilla käyttöasteilla ja millaisilla vuorokausi- ja kuukausikustannuksilla. Renta Easyssä voi tehdä lisävuokrauksia tai palautuspyyntöjä kätevästi tarpeen mukaan, Kalle Sallinen esittelee.

Isoista koneista Renta Easyssä näkyvät telematiikkatiedot, sijainti, sekä huoltojen ja tankkausten tilaukset. Renta Easyn käyttö on helppoa ja ilmaista. Renta Easy edistää tehokkuutta, kun vailla käyttöä olevat laitteet voi palauttaa Rentalle, joka saa ne heti käyttöön asiakkaalle, joka niitä tarvitsee.

– Tällä tavoin ympäristöystävällinen kiertotalousajattelu toteutuu meillä käytännössä, Sallinen mainitsee.

Vuokraamosta ammattilaistason välineet edullisesti

Miksi yrityksen yleensäkään kannattaisi vuokrata laitteita ja koneita sen sijaan, että hankkisi ne omaksi?

– Lähtökohtaisesti tuotteet, joita ei jatkuvasti tarvitse, on järkevää vuokrata, jotta ei tule suotta sitoneeksi niihin omaa pääomaa. Vuokraaminen kulloisenkin käyttötarpeen mukaan on edullista, eikä yrityksen tiloihinkaan jää lojumaan tarpeettomia koneita, vastaa Petri Jäntti.

– Rentan tuotteet ovat moderneja, uusia ja hyvin huollettuja. Lisäksi voimme opastaa koneen turvallisen käytön. Meiltä asiakas saa laatutuotteet kilpailukykyiseen hintaan.

– Laajasta valikoimastamme löytyy aina tarpeeseen nähden oikea ratkaisu: ei liian tehoton eikä liian järeä. Sopiva laite on työergonomian ja -tehokkuuden kannalta järkevä valinta, Kalle Sallinen lisää.

Huolto hoituu

Kalle Sallinen muistuttaa, että pitkäaikaisessakin vuokrauksessa kaluston ylläpito- ja huoltovastuu säilyy Rentalla, mikä on asiakkaan kannalta edullista ja vaivatonta.

– Kaikki kalusto pienistä laitteista suurin koneisiin vaatii säännöllistä huoltoa toimiakseen kunnolla. Mikäli vuokraamamme laite vikaantuu, se korjataan tai vaihdetaan toiseen.

– Huoltoon on meillä panostettu paljon, ja huollon osaaminen on todella korkealla tasolla. Jokainen tuote kiertää huollon kautta palauduttuaan asiakkaalta, joten asiakkaille lähtevät laitteet ovat puhdistettuja ja toimintakunnoltaan uudenveroisia, Petri Jäntti kertoo.

Peruskivenä paikallisuus

Renta Group Oy on suomalainen v. 2016 toimintansa aloittanut rakennuskoneita ja -laitteita vuokraava yhtiö. Rentan toiminta-ajatuksena on tarjota paikallista palvelua paikallisille asiakkaille. Paikallisuus on ykkösasia.

– Me Kuopion toimipisteessä olemme kasvaneet pohjoissavolaiseen ympäristöön. Kun tunnemme asiakkaat ja heidän työmaansa, asiakkaan ei aina uudestaan tarvitse saattaa meitä ajan tasalle, vaan tiedämme ennestään, mikä työvaihe milloinkin on menossa, korostavat Sallinen ja Jäntti.

Kuopion Rentalla työskentelee tällä hetkellä 13 henkilöä, joista myynnin tehtävissä kolme, ja vuokraamon, huollon ja kuljetuksen puolella kymmenen.

Porakoneesta pyöräkuormaajaan

Renta palvelee paikallisesti, mutta suureen valtakunnalliseen ketjuun kuulumisesta on tiettyjä etuja. Kaikki koneet ovat ketjun yhteisiä, ja koneita siirretään sujuvasti sinne, missä niitä tarvitaan. Näin esimerkiksi Kuopion toimipisteellä on asiakkaiden käytettävissä Rentan maanlaajuinen valikoima.

Kalle Sallisen mukaan sähkökäyttöiset koneet ovat yleistymässä monessa tuoteryhmässä. Niiden etuja ovat paikallinen päästöttömyys ja äänettömyys.

– Esimerkiksi kaikki sisäkäyttöön menevät nostimet ovat sähköisiä, ja ulkonakin käytettäviä sähkönostimia meiltä löytyy. Iso sähkökäyttöinen nostin on huiman paljon miellyttävämpi käyttää kuin dieselkäyttöinen. Valikoimassamme on myös täyssähköisiä pyöräkuormaajia ja kuukulkijoita.

Renta pyrkii asiakkaan kanssa kestävään kumppanuuteen, jonka lähtökohtana on asiakkaan tarpeiden selvittäminen Rentan henkilöstön ammattitaidolla.

– Kun saamme käsityksen siitä, mitä asiakas on tekemässä, voimme tarjota työhön parhaiten sopivan välineistön, Kalle Sallinen ja Petri Jäntti kuvailevat.

– Tervetuloa asioimaan! Meillä Suvannontiellä on aina kahvia tarjolla.

Renta Kuopio
Suvannontie 9
040 1611 917
[email protected]
www.renta.fi
Facebook
Instagram
LinkedIn
YouTube

Rentan tuoteryhmät

 • Henkilönostimet
 • Rakennuskoneet
 • Maantiivistäjät ja maanrakennuskoneet
 • Kompressorit, paineilma- ja louhintakalusto
 • Sähköistys, valaistus, lämmitys ja kuivaus
 • Turvallisuus ja tuentakalusto
 • Trukit ja kurottajat
 • Alumiinitelineet
 • Polttoainesäiliöt ja nestekaasut
 • Kontit, siirrettävät WC-tilat ja taukovaunut
 • Työlavat ja hissit
 • Renta Airbox -pölynsuodattimet
 • Safety-Deck-telineet ontelolaattakuorman purkamiseen
 • Myyntituotteet

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä

Muita uutisia