Pyydä tarjous

RVS Technology® keramointiteknologia uudistaa ja suojaa tärkeät kitkapinnat

RVS-tuotteita käytetään siellä, missä luotettavuus ja pienikin lisäteho ovat äärimmäisen tärkeitä, ja RVS Technology tunnetaankin moottoriurheilun parissa huipputasolla asti. Kuvassa monivuotinen yhteistyökumppani Erno Kostamo maailman vaativimpana pidetyssä moottoripyöräkilpailussa Man-saarella vuonna 2023. Erno voitti Macaon hurjan  katukisan vuodenvaihteessa 2022 ja napsi jopa kolme voittoa Imatranajoissa aiemmin kesällä 2022. Nyt 2023 näyttää sama tahti jatkuvan. RVS tukee myös toista suomalaista  huippukuljettajaa, Niki Tuulta ja monia muita, kuten Filip Roms’ia F1-veneissä ja Ossi Oikarista kiihdytysautopuolella.
RVS-tuotteita käytetään siellä, missä luotettavuus ja pienikin lisäteho ovat äärimmäisen tärkeitä, ja RVS Technology tunnetaankin moottoriurheilun parissa huipputasolla asti. Kuvassa monivuotinen yhteistyökumppani Erno Kostamo maailman vaativimpana pidetyssä moottoripyöräkilpailussa Man-saarella vuonna 2023. Erno voitti Macaon hurjan katukisan vuodenvaihteessa 2022 ja napsi jopa kolme voittoa Imatranajoissa aiemmin kesällä 2022. Nyt 2023 näyttää sama tahti jatkuvan. RVS tukee myös toista suomalaista huippukuljettajaa, Niki Tuulta ja monia muita, kuten Filip Roms’ia F1-veneissä ja Ossi Oikarista kiihdytysautopuolella.
05.07.2023 | Yrityselämässä tapahtuu

Nykyaikaisillakin työmenetelmillä on työlästä ja kallista saavuttaa mekanismin kitkaparien vaatima välyksen tarkkuus ja optimointitaso.

RVS Technologyn avulla kitkaparien kunnon palauttaminen onnistuu erittäin helposti ilman seisokkeja, kalliita varaosia sekä logistiikkaa ja käsittelykustannuksia.

RVS Technology integroituu alkuperäiseen pintaan ja synnyttää koneistojen kitkalle alttiina oleville alueille peilinpinnan kaltaisen keraamisen pinnan. Prosessin tuloksena kuluneen laitteen suoritusarvot palautuvat alkuperäisiin tai lähelle niitä, koska laitteen liikkuvien osien välinen kitka vähenee ja välykset pienenevät, ja sitä myötä esimerkiksi polttomoottorien puristuspaineet palautuvat alkuperäisten arvojen tasolle.

Rinora Oy:n omistaja Timo Lilleberg kertoo, että normaalisti nakuttava Valmetin kone käy nyt hiljaisesti ja hydrauliikka toimii erityisen
pehmeästi.

Kotimainen, testatusti tehokas ja luotettava

- RVS Technology Oy:n patentoiduilla ja kotimaisilla huipputeknologian keramointiteknologialla saavutetaan merkittäviä hyötyjä. Laitteiden luotettavuus ja tehokkuus paranevat, energiankulutus pienenee, huoltovälit ja käyttöikä pitenevät. Pienemmät käyttökustannukset ja päästöt säästävät eurojen lisäksi myös luontoa, Oy RVS Technology Ltd:n yhtiön perustajiin kuuluva hallituksen puheenjohtaja Raimo Grönroos kertoo ja jatkaa:

-Tämä on ainoa teknologia, jolla on mekanismin normaalin käytön aikana kyky kunnostaa liukupintoja, hyvässä tapauksessa jopa niiden alkuperäiseen muotoon ja toleransseihin. RVS, Restores Vital Surfaces, tarkoittaakin suomeksi "uudistaa tärkeät pinnat". Tuotteita käyttämällä metallipinnoille muodostuu metallia vahvempi nanopintakerros. Syntyvä keraamipinta on eräänlainen "kovavoiteluaine". Metallien kitkapintojen pintarakenne muokkautuu kovemmaksi ja samalla elastisemmaksi, mikä on ainutlaatuista. Käyttökohteita löytyy henkilö-, kuorma- ja linja-autoliikenteestä, moottoripyöristä, vesiliikenteestä, teollisuudesta, maataloudesta, rakennusteollisuudesta ja jopa aseista ja tuulivoimaloiden turbiineista. Käytännössä koko maailman markkinoille tarkoitettuja tuotteita voidaan käyttää kaikkialla siellä, missä syntyy kitkaa ja siten kulumista kahden metallipinnan välille, Grönroos selvittää.

Testatut tuotteet suojaavat, kunnostavat ja lisäävät käyttöikää

RVS Technology® -tuotteiden avulla laitteiden kunto kohenee selkeästi ja samalla suojataan tulevaltakin kulumiselta, jolloin luotettavuus, käyttöikä ja tehokkuus paranevat. Suojaava ja korjaava vaikutus saavutetaan automaattisesti, ilman kohteen purkamista ja siitä aiheutuvia aikaa vieviä seisokkeja ja kalliiden varaosien vaihtamista.

- Vuosien aikana RVS Technologya ovat testanneet niin tutkimuslaitokset kuin monilla eri aloilla toimivat loppukäyttäjätkin. Muun muassa Rautaruukin ja arvostettujen saksalaisten Fraunhofer Instituutin, Bochumin Teknisen Yliopiston ja TÜV SÜD:in testitulokset ovat vakuuttavia ja selkeitä, lukemattomista merkittävistä käyttökokemuksista puhumattakaan, toteaa Grönroos.

Tässä suunnitellaan RVS-käsittelyn toteutusta kuljettimen alennusvaihteeseen terästehdas Vallourecissa Brasiliassa.

Laaja tuotteiden soveltuvuus

- RVS teknologiaa voidaan käyttää kaikissa ajoneuvoissa, riippumatta siitä kulkeeko ajoneuvo vedessä, maassa vai ilmassa. Mekanismien kunnostuksella lisäät laitteiden tuottavuutta, taloudellista tehokkuutta ja takaat niiden pidemmän käyttöiän.

RVS Technology on helppo ja nopea ratkaisu ammattiliikenteen ajoneuvojen polttoaineenkulutuksen ja päästöjen vähentämiseen. Meillä on tuotteita myös maatalouskoneisin, maataloushydrauliikkaan sekä venepuolelle.

Grönroos kertoo, että RVS on todettu myös moottoriurheilussa erittäin toimivaksi aineeksi, mikä on osaltaan lisännyt luottamusta RVS-tuotteisiin ja niiden tehoon.

- Olemme tehneet näkyvää yhteistyötä Imatran ajojen kanssa yli 6 vuoden ajan ja onkin luonnollista, että Suomen parhaat moottoripyöräilijät käyttävät RVS-tuotteita, Grönroos mainitsee.

Jälleenmyyntiverkosto laajentunut viime vuosien aikana merkittävästi

- Tuotteita löytyy kattavan jälleenmyyntiverkoston ansiosta koko maassa. Jälleenmyyntiverkostomme kattaa mm. Suomen suurimmat ketjut kuten Motonet, Puuilo, IKH ja pääkaupunkiseudulla Fixus.

Näiden lisäksi yrityksellä on monta paikallista toimijaa ympäri Suomea. Asiakkaita palvelee myös yhtiön oma verkkokauppa.

RVS on kasvuhakuinen yhtiö ja vienti nähdään suurena mahdollisuutena. Tässä RVS:n iskuryhmä on Belo Horizontessa Brasiliassa, juuri ennen Corona-pandemiaa, vierailemassa kuljetusyhtiö Transpesissa. Raimo Grönroos kuvassa keskellä.

Merkittäviä säästöjä saavutettu, samalla päästöjä pienennetty

Teknologian edut ja mahdollisuudet tuntevalle Grönroosille asiakkailta saatu erinomainen palaute on mairittelevaa, mutta ei ole tullut yllätyksenä. RVS:n tuomat edut ja hyödyt kiinnostavat yhä useampia aikaansa seuraavia kunnossapidon ammattilaisia, yrittäjiä ja yksityisiä kuluttajia.

- Kukapa ei haluaisi säästää kustannuksissa. Esimerkiksi TÜV SÜD:in testissä kulutus aleni 5 prosenttia ja käytännössä on raportoitu jopa yli 10 prosentin säästöjä. Laskennallinen polttoainekulujen säästö täysikokoisella kuorma-autolla on 2 200 - 2 800 euroa vuodessa. Monissa yrityksissä autoja on useista kymmenistä satoihin. Puhutaan siis todella merkittävistä kustannussäästöistä, mikä hyödyttää vähentyvien päästöjen myötä kestävää kehitystä ja ympäröivää luontoamme sekä yrityksiä, jotka niihin panostavat, muistuttaa Grönroos.

Helppoa ja turvallista käyttää

RVS-yhdiste lisätään voitelu- tai polttoaineen välityksellä mekanismin ollessa normaalisti käytössä.

- Osia ei tarvitse erikseen purkaa, käsitellä tai kuljettaa kunnostettavaksi. Toiminta jatkuu entistä tehokkaammin ja tuottavammin ilman turhia seisokkeja. Tätä kutsumme tribokeraamiseksi prosessiksi. ja olemme myös rekisteröineet tavaramerkin TriboCeramic®. Tuotteet on todettu toimiviksi ja turvallisiksi käyttää. RVS Technologylla on lisäksi neljän miljoonan euron tuotevastuuvakuutus, johon ei ole tarvinnut koskaan turvautua, sanoo Grönroos.

- Nykyinen teknologia on kolmatta sukupolvea. Uudelle neljännen sukupolven teknologiallekin on jo myönnetty patentti, joka on nyt kansallisessa patentointivaiheessa. Lukuisten testien, todistusten ja käyttäjäkokemuksien perusteella voimme sanoa, että RVS Technology on oikea ja tehokas tuote hyvin erilaisiin tarpeisiin ja maksaa aina itsensä takaisin, useimmiten monin verroin, Raimo Grönroos toteaa lopuksi.

Kehitystyö jatkuu ja jalostuu

Toimintaa ja tuotekehitystä ovat tukeneet muun muassa Finnvera, Business Finland ja ELY-keskus ja yhteistyö näiden toimielinten kanssa jatkuu ja jalostuu.

Grönroos kertoo, että äskettäin teetetyn brändiselvityksen perusteella yrityksen tärkeimmäksi brändiominaisuudeksi todettiin, että yritys ja tuotteet tekevät sen minkä lupaavat.

- Asiakastyytyväisyys on 99,9 prosenttia, eipä se paljon parempi voi olla, Grönroos toteaa tyytyväisenä.

Tällä hetkellä meneillään on iso hanke, kotisivujen uusiminen palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin. Jo nyt löydät oikeat tuotteet kotisivuilta rekisterinumerohaulla.

www.rvs.fi

Muita uutisia