Pyydä tarjous

Savo-Karjalan Betonirakenne Oy on betonirakenteiden suunnittelun ja rakentamisen monipuolinen ammattilainen

Digipalvelut
02.06.2022 | Yrityselämässä tapahtuu, Rakentaminen

Savo-Karjalan Betonirakenne on betonirakentamiseen erikoistunut yritys, joka tarjoaa asiakkailleen hankkeiden läpivientiin kokonaisvaltaisen urakoinnin avaimet käteen periaatteella. Yritys työllistää tällä hetkellä kaksi työnjohtajaa ja 14 betonirakentamisen ammattilaista. Päätoimialuetta on Itä-Suomi.

- Toiminta kattaa kaikki työmaalla tapahtuvat betonirakentamiseen liittyvät työt; muottityöt, raudoitukset ja betonointityöt. Laajemmissa urakkakohteissa voimme tehdä myös elementtiasennuksia paikallavalukohteiden yhteydessä, kertoo toimitusjohtaja Jussi Hukka ja jatkaa:

- Asiakkaamme arvostavat sitä, että he saavat palvelun kokonaisuutena yhdeltä toimijalta. Se on sekä urakoitsijalle että tilaajalle parempi ja kustannustehokkaampi, että kokonaisuutta hoitaa yksi urakoitsija.

Kokonaisvaltaista betonirakentamista

- Toteutamme muottityöt puutavarasta tai Peri-muottijärjestelmillä kohteesta riippuen. Oli kyseessä sitten anturamuottityöt, tai koko rakennuksen rungon muottityöt, ammattitaitoiselta muottiporukaltamme nämä onnistuvat ongelmitta, toteaa Hukka.

- Pystyrakenteiden betonoinnit toteutamme omana työnä. Myös vaakarakenteiden raakavalupintojen betonoinnit onnistuvat omilta muottimiehiltä. Vaativampien vaakarakenteiden betonoinneissa käytämme näihin erikoistuneita alihankkijoitamme. Lisäksi kohteiden raudoitustyöt sujuvat meidän kokeneilta raudoittajiltamme. Suuremmissa hankkeissa käytämme yhteistyökumppaniverkostoa, jolloin pystymme takaamaan hankkeen mutkattoman läpiviennin. Voimme toteuttaa raudoitustyöt materiaaleineen tai pelkkänä asennustyönä, selvittää Hukka.

Itä-Suomessa rakennusalan näkymät jatkuvat hyvinä

- Toimipaikkamme sijaitsee Joensuun Ylämyllyllä, josta käsin palvelemme asiakkaita betonirakentamisessa myös ympäri Suomen. Asiakaskuntaan kuuluu rakennusliikkeet, yritykset sekä yksityisasiakkaat.

Hukka toteaa, että viime vuodet ovat olleet rakentamisessa vilkkaita niin Joensuun kuin Kuopionkin seudulla.

- Näemme Savon ja koko Itä-Suomen alueen meille sopivaksi ja erittäin potentiaaliseksi markkina-alueeksi nyt ja tulevaisuudessa. Olemme olleet mukana lukuisissa kohteissa ja vauhti tuntuu pysyvän samana.

Tulevista kohteista Hukka mainitsee muun muassa Kuopion Yliopistollisen sairaalan Psykiatriatalon paikallavalurunkourakan.

- Pääurakoitsijana KYSin hankkeessa toimii Rakennustoimisto K. Tervo Oy, ja me toteutamme alihankintana paikallavalurakenteet. Lisäksi menossa olevia kohteita Kuopiossa alueella on muun muassa Skanskalle urakoitava pysäköintihallin perustusurakka sekä Pohjola Rakennus Oy:lle tehtävä kerrostalon perustus- ja runkourakka.

Vahvaa rakentamisen taustaa

Hukka kertoo, että vaikka Savo-Karjalan Betonirakenne on melko uusi yritys, niin heiltä löytyy vahvaa rakentamisen taustaa.

- Meidän toinen yritys, Savo-Karjalan Eristys ja Saneeraus Oy on pohjoiskarjalainen perheyritys, jolla on 40 vuoden vahva kokemus ja ammattitaito rakennusalalla. Yritys toimii erilaisten uudisrakentamis- ja korjausrakentamisurakoiden pääurakoitsijana.

Savo-Karjalan Betonirakenteen strategiana on alusta asti ollut tarjota asiakkaille tehokas ja kestävä tapa erilaisten betonirakenteiden suunnitteluun ja rakentamiseen.

- Tämän päivän betonirakentaminen on vaativaa toimintaa, joka edellyttää korkeaa ammattitaitoa. Vahva operatiivinen tausta rakentamisen puolelta antaa yritykselle erinomaisen ymmärtämisen rakentamisen ja betonirakentamisen haasteista ja ratkaisuista. Kokemuksemme ja osaava henkilökuntamme, kokeneet muotti - ja raudoitusalan ammattilaiset ovat menestyksemme avaintekijöitä sekä palvelumme laadun tae, korostaa Hukka.

www.skbr.fi