Pyydä tarjous

Sport-Kone Haloselta kaikkea urheilusta vapaa-aikaan ja paljon muuta

Sport-Kone Halosen kivijalkamyymälä Juuassa. Liikkeessä asiakkaita palvelee yrittäjä Jani Halosen lisäksi Elina ja Markus.
Sport-Kone Halosen kivijalkamyymälä Juuassa. Liikkeessä asiakkaita palvelee yrittäjä Jani Halosen lisäksi Elina ja Markus.
28.09.2022 | Yrityselämässä tapahtuu

6-tien varressa sijaitseva, juukalainen Sport-Kone Halonen tunnetaan vapaa-ajan ja urheilukaupan tuotteiston lisäksi laadukkaasta pienkonevalikoimasta. Juuan Vuorentie 11 sijaitsevan kivijalkamyymälän sekä huoltotilojen lisäksi monipuolinen tuote- ja palveluvalikoima löytyy myös omasta verkkokaupasta valineetkuntoon.fi. Sport-Koneen yrittäjät ovat mukana myös matkailupuolella ja nämä palvelut löydät osoitteessa koli24.fi.

Sport-Kone Halonen on perustettu vuonna 2014 ja sen toiminnasta vastaa Jani Halonen.

- Olen ollut yrittäjänä Juuassa kohta kymmenen vuotta, kauppiaana viimeiset seitsemän. Ajatus urheilu- ja vapaa-ajan liiketoiminnasta lähti omien harrastuksien pohjalta. Monipuolisen urheilun lisäksi pidän metsästyksestä, kalastuksesta sekä luonnossa liikkumisesta. Välillä tulee tehtyä myös metsänraivaustöitä; kädessä pysyy niin raivaus- ja moottorisahat kuin metsäkonekin. Tästä on ollut todella paljon hyötyä kauppiaana ollessa, sillä testaan ja käytän itse isoa osaa myymistämme tuotteista. Meidän valttikorttimme isoja ketjuja vastaan onkin juuri tämä käytännönläheisyys ja asiakkaan auttaminen. Me näytämme, kuinka tuotteet otetaan käyttöön ja annamme myös asennusapua. Ja jos jokin tuote temppuilee iän tai muun vian takia, voimme huoltaa ne kuntoon, kertoo Sport-Kone Halosen kauppiasyrittäjä Jani Halonen.

Hyvin varusteltu kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Niin nettikaupan kuin kivijalkakaupankin tuotevalikoima pyritään pitämään yhteneväisenä; lähestulkoon samat tuotekategoriat löytyvät molemmista. Sport-Kone Halonen on myös osa Team Sportia-liikeketjua.

- Tuote- ja palveluvalikoima kattaa perinteisen urheilukaupan tuotteistoa, kuten muun muassa vapaa-ajan vaatteita, kesä- ja talviurheiluvälineitä, polkupyöriä, metsästys-, kalastus- ja retkeilytarvikkeita ja merkittävässä määrin esimerkiksi metsureiden välineistöä ja pienkoneita. Huoltopalvelut onnistuvat Vuorentien liikkeen ohessa olevissa huoltotiloissa.

Laadukkaita pienkone merkkejä

Sport-Kone Halosen tuotevalikoimista löytyvät STIHL ja STIGA saha- ja pienkoneet sekä Suzuki perämoottorit.

- Esimerkiksi STIHL-tuotteiden laajasta valikoimasta voi löytää sopivia tuotteita vapaa-ajalle ja harrastuksiin sekä metsätöihin. Näitä ovat metsurin perustyökalujen lisäksi esimerkiksi nostokoukut, kirveet, mitat, työkaluvyöt. Valikoimissa on myös erilaisia työkaluja puutarhan hoitoon ja harrastuskäyttöön, toteaa Halonen.

Kuvissa Villa Kannas 1 ja Villa Kannas 2.

Myös matkailupuolen palveluja

- Olemme mukana Kolin ja Juuan matkailupalvelujen kehittämisessä. Ylläpitämämme Koli24.fi on onlinevarausjärjestelmä, jonka kautta voi varata Kolin mökkejä ja siellä on myös ajankohtaista tietoutta alueen tapahtumista, aktiviteeteistä ja sekä nähtävyyksistä. Sivustolle on mahdollista listata myös omia mökkejä.

- Tarjoamme esimerkiksi laadukkaita, hyvin varusteltuja huviloita. Kolilla sijaitsevassa Villa Porkassa sekä Juuassa Kannaksenkylällä sijaitsevissa Villa Kannas 1 ja Villa Kannas 2 mökeissä on ulkoporeammeesta lähtien kaikki tarvittavat varustelut rentouttavaan lomaan tai vaikka työporukan TYHY-päivän viettoon, korostaa lopuksi Halonen.

Sport-Kone Halonen Oy
Vuorentie 11, Juuka
Puh. 045 800 3000
[email protected]
valineetkuntoon.fi
Facebook
Instagram
koli24.fi

https://valineetkuntoon.fi/

https://koli24.fi/