Tahkon uusin kylpylä avataan joulukuussa 2024

Facebook
18.03.2024 | Yrityselämässä tapahtuu

Break Sokos Hotel Tahkon hotelliuudistus valmistuu joulukuussa 2024 ja sen kruununa on viisikerroksisen uudisosan ylimpään kerrokseen avattava nautiskelukylpylä.

Osuuskauppa PeeÄssän omistamalla Break Sokos Hotel Tahkolla on käynnissä mittavat uudistustyöt. Tällä hetkellä työmaalla rakennetaan talven aikana puretun hotellisiiven tilalle rakentuvan uudisosan pohjakerrosta ja työt etenevät vauhdilla.

Viisikerroksisen, noin 60 huonetta käsittävän uudisosan kruunuksi nousee elämyksellinen nautiskelukylpylä, johon tulee maisemasaunoja, höyrysauna, elämyssuihkuja, poreammeita sekä ulkoilmaterassi hirsisaunoineen ja lämminvesialtaineen. Kylpyläkokonaisuus käsittää yli puolet ylimmästä kerroksesta, ja sen ikkunoista ja terassilta avautuu näkymät Tahkon rinteiden ja Syväri järven suuntaan.

Kylpylän ja sviittien lisäksi kattokerrokseen on tulossa myös muun muassa muuntautuva monitoimitila, joka mahdollistaa esimerkiksi hyvinvointipalveluiden yhdistämisen osaksi elämystä.

Break Sokos Hotel Tahko on Tahkon matkailukeskuksen ainoa kaikki perinteiset hotellipalvelut tarjoava kokonaisuus ja uuden kylpylän myötä tarjooma laajentuu entisestään. Break Sokos Hotel Tahkon hotellinjohtaja Anna Hämäläinen toteaakin:

– Haluamme tarjota vieraillemme saman katon alla, vuodenajasta riippumatta, vaihtoehtoja, jotka tekevät hotellivierailusta kokemuksen mihin halutaan palata uudelleen.

– Uusi kylpylämme tulee hurmaamaan paitsi nautiskelu-, kylpemis- ja saunavalikoimallaan, myös uskomattomilla näköaloilla. Saunoista ja ammeista voi nauttia niin sisällä, kuin ulkona terassilla, ympäri vuoden, Hämäläinen jatkaa.

Kattokerroksen kaikille avoimen kylpylän lisäksi hotellin uudisosaan rakentuu myös erilliset asiakassaunat, jotka sijoittuvat pohjakerroksen kuntosalin yhteyteen.

Lähde: Kuopio-Tahko Markkinointi

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä