Takkahuone-ketjuun kuuluva Takkamestarit Oulu & Rovaniemi tarjoaa Euroopan parhaat tulisijat

Facebook
08.04.2024 | Yrityselämässä tapahtuu, Rakentaminen

Takkamestarit Oulu & Rovaniemi on vuonna 2010 perustettu yritys, joka on erikoistunut kiertoilmatakkojen ja varaavien tulisijojen myyntiin, suunnitteluun ja asennukseen. Osana maanlaajuista Takkahuone-liikeketjua, tuotevalikoima kattaa markkinoiden laajimman määrän niin kotimaisia kuin muita eurooppalaisia tuotemerkkejä, jotka täyttävät vaativimmatkin turvallisuus- ja päästövaatimukset.

Takkamestarit Oulu & Rovaniemi on täyden palvelun tulisijakauppa. Yritykseltä saa kaiken mitä tulisijahankinnassa tarvitsee, aina suunnittelusta toteutukseen saakka.

Takoissamme tulee esiin niiden lämmitystehokkuus, tyylikkyys ja niiden erinomainen muokattavuus asiakkaan toiveiden mukaan.

- Erinomainen kokonaispalvelumme perustuu asiakaspalvelun ammattitaitoiseen osaamiseen ja korkealaatuisiin tuotteisiin sekä taitavaan asennuspalveluun. Laaja asiakaskuntamme koostuu niin yksittäisistä kotitalouksista vapaa-ajan kiinteistöihin mutta myös eri teollisuuden toimijoista, kuten rakennusliikkeistä ja talotehtaista, toteaa Takkamestarit Oulu & Rovaniemen toinen kauppiasta, Sami Ronkainen ja jatkaa:

- Meiltä asiakas saa muun muassa nykyaikaiset ja tyylikkäät tulisijat. Valikoimissa on malleja, joissa on suosittuja kokolasisia hissiluukkuja, joilla saa tilaan valoa ja tunnelmaa. Tulisijoissa on paljon pintavaihtoehtoja.

- Olipa kyseessä pelkkä tulisija tai täyden palvelun ”Tulitikut käteen” -toteutus, teemme sen puolestasi.

Lisää asumisen mukavuutta ja säästöä lämmityskustannuksiin

Takka on paitsi kaunis sisustuselementti, myös ekologinen lisälämmönlähde kylminä kausina. Takkahuoneen valikoimasta löytyykin runsaasti vaihtoehtoja eri tarpeisiin, niin uudiskohteisiin kuin vanhojen saneraamiseen.

- Asiantuntijan kanssa kartoitetaan ja arvioidaan kohteeseen käyttäjälleen sopiva tulisijavaihto. Kiertoilmatakka kierrättää huoneen ilmaa takkasydämen ja tulisijan välissä, lämmittäen ilman takan rakenteissa ja palauttaen sen sitten takaisin huoneeseen. Näin myös lattiapinnat pysyvät lämpiminä. Kiertoilmatakka on myös kevyempi, joten sen voi asentaa jopa puulattian päälle, ilman pohjan vahvistusta. Varaavalla takalla sen sijaan pystytään lämmittämään huonetta pitkään, sillä varaava massa sitoo itseensä lämpöä ja luovuttaa sitä huoneilmaan vielä pitkään palamisen jo loputtua. Varaavan takan tehtävänä on sitoa massaansa tuottamaansa lämpöä ja säteillä tätä lämpöä ympäristöön hyvinkin kauan. Oikea tulisijavaihtoehto riippuu kohteesta ja käyttäjästä.

Suunnitellaan yhdessä sinulle toimiva ratkaisu

Markkinoilla onkin paljon ominaisuuksiltaan erilaisia tulisijoja, ja takan valinta voi olla kokemattomalle vaikeaa.

- Mihin takkatuli halutaan näkyvän: eteen, sivuille, kolmeen suuntaan? Vai läpi kahteen eri huoneeseen? Korkealta, matalalta? Voiko takka pyöriä akselinsa ympäri? Entä voisiko takka esimerkiksi roikkua katosta koskematta maahan?

- Suunnittelun lähtökohtana on aina asiakkaan toiveet ja tarpeet. Ammattilaisina palvelemme yksilöllisesti suunnittelussa, tuotteiden toimittamisessa, asentamisessa sekä laadun seurannassa. Halutessasi puramme myös vanhan takkasi pois ennen uuden asennusta.

- Jos haluat että tulemme paikan päälle arvioimaan tarpeesi ja antamaan ammattilaisen vinkit tulisijasta, teemme sen mielellämme ilman veloitusta. Kaikissa tulisija- ja savuhormiasioissa, käänny puoleemme, me autamme sinua!

Takkamestarit Oulu & Rovaniemi: takkamestaritoulu.fi | Instagram | Facebook

Takkahuone-ketju: takkahuone.com

Takkamestarit Oulu
Tapsitie 6
Näyttely avoinna ma-pe 9-17. Suosittelemme ajanvarausta, tai sovi yksityisesittely.
044 7411 700

Takkamestarit Rovaniemi
Pulkamontie 3
Näyttely avoinna ma-pe 10-15, mutta suosittelemme ajanvarausta tulisija-asiantuntijallemme, tai sovi yksityisesittely.
0400 434 916

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä