Talhu Oy muutti Kuopiossa Asevarikontielle

Facebook
02.06.2023 | Yrityselämässä tapahtuu, Rakentaminen

Ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja rakentamisen koneita tarjoava Talhu muutti Kuopiossa uuteen paikkaan.

– Siirryimme Neulamäestä Nikkelikadulta muutaman kilometrin etelämmäksi Asevarikontie 8:aan. Uusissa tiloissa palvelevat sekä myymälä että huolto, kertoo Kuopion toimipisteen myynti- ja huoltovastaava Manu Toivola.

– Järjestimme 5. toukokuuta avajaiset, joissa esittelimme kattavaa tuotevalikoimaamme sekä huoltopalveluitamme kahvitarjoilun kera. Kävijöitä oli ilahduttavan paljon.

Edustavat tilat helposti saavutettavassa sijainnissa

Talhun käyttämät tilat ovat valmistuneet viime kesänä. Siistissä ja modernissa hallissa on hyvä palvella asiakkaita koneiden myynti- ja huoltoasioissa.

Asevarikontie sijaitsee Kuopion eteläisellä suunnalla, jonne kaupunki on vauhdilla kasvamassa, ja jossa yritystoiminta on vilkasta. Paikan saavutettavuus on mainio.

– Tähän on helppo päästä moottoritieltä, Pitkälahden liittymästä on matkaa vain kilometri. Piha on asfaltoitu, ja ajamaan pääsee koko tontin ympäri, joten noudot isoillakin ajoneuvoilla onnistuvat vaivatta, Manu Toivola sanoo.

– Lähistöllä on useita rakennusliikkeiden toimistoja ja varikkoja, joten siinäkin mielessä sijainti on meille luonteva.

Laatutuotteiden laaja valikoima

Talhu Oy on palvellut Suomen rakentajia toimittamalla laadukkaita rakennuskoneita sekä luotettavan jälkimarkkinoinnin jo vuodesta 1993 lähtien.

Talhulla on erittäin laaja valikoima laitteita rakentamiseen ja maanrakennukseen. Talhun huolto- ja korjauspalvelu vastaa kaikkien rakennuskoneiden ja -laitteiden huoltotoimenpiteistä, ja varaosapalvelu tarjoaa tarvittavat osat nopeasti.

– Meiltä löytyy milteipä kaikkea uppopumpusta torninosturiin. Asiakkaitamme ovat rakennusliikkeet ja konevuokraamot. Myymme laitteita myös yksityisasiakkaille. Meidän kauttamme onnistuu myös leasing-rahoitus myymiimme tuotteisiin, Toivola toteaa.

– Varastovalikoimamme on hyvä, mutta jos asiakkaan tarvitsemaa tuotetta ei meiltä Kuopiosta löydy, saamme sen tilattua jopa seuraavalle päivälle. Perjantaisin meille tulee viikkokuorma, jonka mukana toimitus on asiakkaalle rahtivapaa.

Huolto- ja korjauspalvelu on Talhun valttikortti

– Kun asiakas ostaa meiltä koneen, hän voi luottaa siihen, että jos koneeseen tulee jotain vikaa, hoidamme sen takaisin toimintakuntoon nopeasti. Kanssamme voi tehdä myös huoltosopimuksen, korostaa Manu Toivola.

– Teemme korjaukset ja huollot myös muihin merkkeihin, kuin mitä meillä edustuksessa on.

Talhun asentaja voi käydä korjaamassa asiakkaan koneen pikana paikan päällä työmaalla, tai asiakas voi tuoda korjattavan koneen Asevarikontielle.

– Asiakkaamme arvostavat ripeää toimintaa huoltotilauksissa, kun rikkoutunut kone pääsee parhaassa tapauksessa nopeasti takaisin työhön. Kuopion alueella olemme jopa 30–60 minuutissa asiakkaan luona varaosien ja työkalujen kanssa. Usein kone saadaan kuntoon jo paikan päällä, mutta pahasti rikkoutuneet koneet tuomme toimipisteellemme korjattavaksi, Toivola kertoo.

– Varaosia on meillä täällä Kuopiossa mittava valikoima, ja tarvittaessa lisää löytyy Vantaalta yhtiön päätoimipaikasta.

Pitkä käyttöikä, pienempi hiilijalanjälki

Talhu tarjoaa ammattilaistason tuotteita, joissa laatu on testattu ja toimintavarmuus taattu. Pitkän käyttöiän omaavat koneet ovat ympäristönkin kannalta hyvä valinta. Sujuvasti toimiva huolto- ja korjauspalvelu tukee tuotteiden elinkaarta.

– Talhun valikoimasta löytyy aina laadukkaat koneet kilpailukykyiseen hintaan.

– Parhaillaan on käynnissä kampanja, jossa otamme vastaan käytettyjä maantiivistäjiä vaihdossa uuteen ja tarjoamme vanhoista koneista kunnon hyvityksen. Kampanja kestää toukokuun loppuun, mainitsee Manu Toivola.

Kysyttyjä perustuotteita ovat esimerkiksi uppopumput ja maantiivistäjät sekä erilaiset materiaalien käsittelyyn tarkoitetut tuotteet ja työmaa-aidat.

– Mielenkiintoinen uutuustuote on GeoTrencher®-maasaha, jolla pystyy kätevästi kaivamaan maahan kaapeliuraa. Ei tarvitse kaivinkoneella möyriä pihamaalla. GeoTrencher®-maasahaa voi käyttää käsin tai sen voi sijoittaa erikoisvalmisteiseen vaunuun, Toivola kuvailee.

– Esittelemme valikoimamme tuotteita useilla eri messuilla ja tapahtumissa.

Talhu palvelee kivijalassa ja verkkokaupassa

Tänä vuonna 30 vuotta täyttävä Talhu Oy on perheyritys, joka toimii koko maan laajuisesti. Päätoimipiste tuote- ja varaosavarastoineen on Vantaalla. Alueelliset toimipisteet sijaitsevat Kuopiossa, Tampereella ja Turussa. Verkkokauppa osoitteessa talhu.fi palvelee asiakkaita ajasta ja paikasta riippumatta.

– Talhu on toiminut Kuopiossa vuodesta 2020. Paikallisuudella on iso merkitys kuopiolaisten ja pohjoissavolaisten asiakkaiden näkökulmasta. Tunnemme alueen ja asiakkaat, joten asiointi kansamme on mutkatonta. Pohjois-Savon ohella vastuualueeseeni kuuluu myös Pohjois-Karjala, kertoo Manu Toivola.

– Kuopion toimipisteellä meitä työskentelee kaksi henkilöä. Minä vastaan myynnistä. Omaan usean vuoden historian koneiden huollosta, mikä on suurena etuna myyntityössä.

– Kollegani Ville Holm vastaa huollosta. Hänellä on vahva kokemus asennuspuolelta ja monipuolisesti suoritettuna Talhun erikoistumiskoulutuksia. Olemme merkkikorjaamo ja huolehdimme siitä, että pysymme ajan tasalla tekniikan kehittymisen suhteen.

Asevarikontie 8, Kuopio
Avoinna ark. 7.30–16.00
Puh. 010 4249 470

talhu.fi

Facebook | LinkedIn | Instagram | YouTube

Talhun tuoteryhmät:

  • Maanrakennuskoneet ja uppopumput
  • Lämpö, energia ja olosuhdehallinta
  • Materiaalin hallinta
  • Telineet, sääsuojat ja aitaus
  • Kiven ja teräksen käsittely
  • Betonilattiat ja muut betonityöt
  • Betonin pumppaus, kuljetus ja valmistus
  • Henkilönostimet
  • Nosturit, hissit ja mastolavat
  • Varaosat

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä

Muita uutisia