Pyydä tarjous

TOAS Hippoksen peruskiven muuraustilaisuus perjantaina 30.9.

Kuva: Arkkitehtitoimisto Helamaa & Heiskanen Oy
Kuva: Arkkitehtitoimisto Helamaa & Heiskanen Oy
14.09.2022 | Rakentaminen, Yrityselämässä tapahtuu

Tampereen opiskelija-asuntosäätiö TOASin historian suurin uudiskohde, TOAS Hippos, valmistuu Kalevan kaupunginosaan vaiheittain tulevien vuosien aikana. Historiallinen peruskiven muuraus perjantaina 30.9. alkaen kello 13.

TOAS Hippos on arkkitehtitoimisto Helamaa & Heiskasen suunnittelema urbaani ja vehreä opiskelijakortteli, joka tarjoaa yli 600 asuntoa ja runsaasti yhteistiloja asukkaille sekä toimisto- työ- ja liiketiloja. Hippoksessa näkyvät vahvasti tulevaisuuden asuinmuodot, ekologisuus ja puunkäyttö, ja sinne rakentuu myös opiskelijoiden toivomia yhteisöyksiöitä.

Hipposkorttelin rakentaminen etenee vaiheittain ja mikäli siihen ei tule taukoja, kaikki TOAS Hippoksen talot ovat valmiita ennen vuotta 2026. Maanrakennustyöt alkoivat entisen virastotalon tontilla kesäkuussa 2022 ja ne ovat sujuneet hyvin. TOAS Hippos toteutetaan allianssimallilla, jossa mukana ovat TOAS, Arkkitehtitoimisto Helamaa & Heiskanen Oy, A-Insinöörit Suunnittelu Oy, Granlund Tampere Oy, A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy ja Hartela Pirkanmaa Oy.