Toolsin uusi Tampereen myymälä keskittyy palvelemaan asiakkaitaan entistä kokonaisvaltaisemmin

Facebook
27.01.2023 | Yrityselämässä tapahtuu

Työkalujen ja -vaatteiden jälleenmyyntiin keskittynyt Tools Finland Oy on avannut Tampereella uuden myymälän, jonka kautta asiakkaita palvellaan entistä kattavammin. Aiemmin teollisuuspuolelle keskittynyt Tools ja Grolls haluaa palvella jatkossa myös muita toimialoja yhä paremmin.

– Tools on ollut perinteisesti teollisuustarvikkeiden myyjä, käsittäen työkalut, suojavaatteet, suojaimet, hitsaustarvikkeet ja -kemikaalit, kiinnitys- ja siivoustarvikkeet sekä työkoneet. Aiemmin olemme palvelleet lähinnä teollisuuspuolen yritysasiakkaita, mutta nyt Tampereen myymälä lähtee hakemaan asiakaskuntaan myös pieniä ja keskisuuria toimijoita. Toiveissamme on pystyä palvelemaan aiempaa paremmin myös rakennus- ja logistiikkapuolen toimijoita, Tools/Grolls Tampereen myymäläpäällikkö Tiina Rastas toteaa.

Tampereen myymälästä löytyy myös jonkin verran autoiluun liittyviä tarvikkeita sekä sähkötarvikkeita.

Toolsin uusi myymälä sijaitsee Nekalassa, Kuokkamaantiellä, kuten vanhakin myymälä. Uusi myymälä on kooltaan reilut 1000 neliötä. Vanha myymälä palvelee edelleen varastona ja kaasujen myyntikin on edelleen vanhan myymälän yhteydessä.

Laaja valikoima laadukkaita työkaluja ja -vaatteita

– Edustamiamme tuotemerkkejä ovat mm. AmPron työkalut sekä Björnkläderin, Geston ja Dimexin työvaatteet. Työkengissä valikoimiin kuuluvat Sievin, Jalaksen sekä Geston kengät. Myymme Milwaukeen ja Boschin työkoneita sekä Esabin hitsaustarvikkeita. Meillä on myös laaja Awardin valaisinmallisto, mistä löytyvät työmaavalaisimet, tasku- ja otsalamput sekä autojen lisävalot.

Rastas kertoo, että Toolsin työvaatevalikoima on hyvin laaja ja valikoimista mahdollisesti puuttuvat vaatteet saadaan Tampereelle muutamassa päivässä yhtiön omalta keskusvarastolta Ruotsista. Vaatteiden lisäksi, muiden tuoteryhmien osalta, meillä on iso keskusvarasto Kotkassa, mistä toimitukset tulevat seuraavaksi päiväksi.

– Toolsin omia merkkejä edustavat AmPron lisäksi Björnkläderin ja Geston vaatteet. Erityisesti Geston kengät ovat nostaneet suosiotaan. Geston valikoimissa on kevyitä ja lenkkarimaisia turvakenkiä.

Björnkläderiltä meiltä löytyy todella laaja valikoima erilaisiin tarpeisiin soveltuvia työvaatteita. Tarjolla on siistimpääkin vaatetusta, jotka soveltuvat vaikkapa toimistoon, työnjohtoon sekä palvelualalle. Vaatteisiin tehtävät yritysten logopainatukset onnistuvat myymälässä.

Asiakkailla on käytettävissään maksuttomat neuvottelu- ja taukotilat

– Pyrimme kokonaisvaltaiseen asiakaspalveluun. Meillä jokainen asiakas palvellaan asiantuntevasti ja henkilökohtaisesti. Jotta palvelumme laatu pysyisi korkeatasoisena, henkilökuntaamme koulutetaan jatkuvasti – yksi aktiivisista arvoistamme on jatkuva oppiminen.

Rastas kertoo uudesta palvelukonseptista, jonka puitteissa Toolsin asiakkaille tarjotaan maksuttomia neuvottelu- sekä taukotiloja.

– Kaikissa uuden konseptin mukaisissa myymälöissä, meiltä voi lainata esitystekniikalla varustettuja neuvottelutiloja maksutta. Jos asiakkaalla ei ole käytettävissään omia neuvottelutiloja, asiakas voi olla yhteydessä meihin ja tilojemme käytöstä. Toivomme saavamme tätä kautta uusia asiakkaita myös asiakkaidemme asiakkaista.

Toolsin Tampereen myymälästä löytyy myös toinen mielenkiintoinen konsepti, joka mahdollistaa leppoisan kahvihetken tai vaikkapa ruokailun työpäivän lomassa.

– Meidän kahvion kahvikoneesta saa kahvia ja samasta tilasta löytyy myös mikroaaltouuni, joten kahviossamme voi pitää halutessaan ruokatauon. Kahvion hyödyntäminen on mahdollista kaikille. Haluamme että asiakkaamme kokisivat meidät luotettavaksi yhteistyökumppaniksi ja myymälämme paikaksi, jonne on mukavaa tulla.

Hyllytysmyyntiä asiakkaan tiloissa

– Hyllytyspalvelut hoidetaan pääsääntöisesti meidän varaston puolelta, mutta meihinkin voi olla yhteydessä asian suhteen. Meillä on useita erilaisia ratkaisuita asiakkaiden tiloissa tapahtuvaan hyllytysmyyntiin.

Rastas kertoo uudesta vaakatekniikalla toimivasta hyllytyskaapista, jota pääsee käyttämään käyttäjätunnuksilla.

– Kun asiakas ottaa hyllystä tavaran, kaappi vähentää tavaran painon hyllypaikalta, jolloin siitä lähtee lasku asiakkaalle.

Varastosaldon mennessä tietyn turvarajan alle, täydennämme kaapin sisällön. Uuteen hyllytyskaappiin voi tulla tutustumaan meidän uudessa myymälässä.

Rastas lisää, että hyllytysmyyntiä voidaan tehdä hyvin monissa eri mittakaavoissa.

– Toisilla asiakkailla on meidän konttimyymälöitä heidän oman toimipisteidensä sisällä.

Toolsin uusi myymälä sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella

Toolsin uusi myymälä on Rastaan mukaan todella hieno ja siisti.

– Meille kannattaa tulla tutustumaan ihan paikan päälle. Meillä on helppoa tulla monesta eri suunnasta ja olemme sen verran lähellä Tampereen keskustaa, että tänne pääsee helposti myös polkupyörällä tai bussilla. Tällä samalla alueella Nekalassa on paljon muitakin palveluita, joten niidenkin tarjontaa voi hyödyntää samalla käynnillä.

Rastas kertoo, että myymälässä eri tuotteet ja tuoteryhmät on ryhmitelty selkeästi.

– Palvelualtis henkilökuntamme auttaa asiakkaita oikean tuotteen löytämisessä. Asiakkaita on palvelemassa neljä asiantuntevaa myyjää, jotka ovat eri alojen asiantuntijoita. Heidän lisäkseen meillä on kaksi kenttämyyjää, jotka auttavat tarvittaessa myymälässä. Nyt kun olemme samaa yritystä Pirkkalan Grollsin kanssa, kiiretilanteessa voimme hyödyntää heidänkin työntekijöitään.

tools.fi
grolls.fi

Tools Tampere
Kuokkamaantie 12 (klo 7.00 - 15.30)
Vaihde 010 5850 600
Myynti 010 5850 640
[email protected]

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä