Työajanseuranta WorkTable – kustannussäästöjä ja kestävää lisäarvoa

Facebook
09.12.2021 | Yrityselämässä tapahtuu

Ks&Easy Oy on kuopiolainen ohjelmistotuotannon palveluyritys, joka suunnittelee ja toteuttaa muun muassa WorkTable-työajanseurantajärjestelmä.

- Kotimainen WorkTable on erilaisten yritysten tarpeisiin suunniteltu, uniikki työajanseurantajärjestelmä, jonka avulla tieto kulkee nopeasti ja helposti työntekijältä kirjanpitoon, WorkTable -ohjelmiston kehittäjä, Ks&Easy Oy:n tietotekniikan insinööri Ksenia Karhunen kertoo ja jatkaa:

- Kunkin toimialan tarpeet, toimintatavat ja erityispiirteet ovat asioita, jotka me pyrimme tuntemaan parhaiten. Yhdistämällä tämän osaamisen teknologiatietämykseemme olemme kehittäneet ratkaisuja, jotka helpottavat asiakkaidemme liiketoiminnon päivittäisiä rutiineja, Ksenia Karhunen luonnehtii Ks&Easy Oy:n toimintaa.

Tietotaito ja kokemus avainasemassa tehokkaiden ratkaisujen löytämisessä

Karhunen kertoo, että alkujaan maanrakennusalalle suunniteltu sähköisen työajanseurantajärjestelmän idea syntyi perheyrityksen omasta tarpeesta. Karhunen aloitti ohjelmiston kehittämisen viitisen vuotta sitten. Karhusella on vahva kokemus alalta, hän on ammatiltaan tietotekniikan insinööri.

- WorkTablen tuotekehityksen lähtökohtana on ollut yritysten ja ajoneuvojen reaaliaikaisen tiedonsiirron mahdollistaminen. Ohjelmistotuotteet on suunniteltu esimerkiksi kiviainesten myyntiin tai rakennusalalle liittyvän liiketoiminnan tarpeisiin tuoden mukanaan merkittäviä tehokkuus- ja kannattavuusetuja, Karhunen määrittelee.

WorkTable luo läpinäkyvyyttä yritystoimintaan

- WorkTable tarjoaa monipuolisen valikoiman työkaluja aina sähköisestä tarjouksen laadinnasta urakka-analyysin ja työmaapäiväkirjoihin. Urakan työtuntiseuranta helpottuu ja työaikaa säästyy todella paljon. WorkTable on täysin räätälöitävissä yrityksen tarpeisiin sopivaksi. Järjestelmään saadaan luotua erilaisia, toimintaan sopivia laskutettavia palveluja, tuotteita ja tarvikkeita. Kalustoa varten on luotu myös paikannusominaisuus. Järjestelmä on integroitu Fennoan laskutusjärjestelmään.

Karhunen sanoo, että ohjelmisto toimii työkaluna yrittäjille, jotka haluavat optimoida ja helpottaa omaa työaikaansa.

- Sähköinen työajanseurantajärjestelmä WorkTable on tätä päivää, ja se sopii hyvin monille aloille ja yrityksille kuten maanrakennusalan, kuljetusalan, mittauspalvelun, rakennusalan, teollisuusalan, asfalttialan sekä LVI-alan yrityksille, Karhunen kertoo ja jatkaa:

- Valtaosa asiakkaistamme on maanrakennus- ja rakennusalan yrityksiä, joiden tarpeet poikkeavat monessa suhteessa suurista yrityksistä ja organisaatioista. WorkTable -ohjelmisto on erinomainen ratkaisu muun muassa mikroyritysten tarpeeseen, joissa henkilöstöresursseja on rajoitetusti.

- Koska tunnemme mikroyritysten arjen, niin osaamme suhteuttaa tarjontamme kohderyhmämme tarpeisiin. Monet yrittäjät pyörittävät hallintoa ja toimistorutiineja vain muutaman henkilön voimin tai jopa yksin. Käytettävät tietojärjestelmät ja menetelmät tulee olla oikeassa suhteessa toiminnan laajuuteen. Lisäksi tietojärjestelmän tulee olla helppokäyttöisiä, jolloin käytännön rutiineihin ei kulu tarpeettomasti aikaa. Näitä apuvälineitä tarjoamme yritysten avuksi päivittäiseen työskentelyyn WorkTablen avulla, Ksenia Karhunen lupaa.

worktable.fi

Käyttäjäystävällisiä ja kustannustehokkaita työvälineitä ohjelmistoratkaisujen muodossa

WorkTable

  • Toimii kaikilla laitteilla: älypuhelin, tabletti, tietokoneet
  • Helpottaa työntekijöiden ja esimiesten arkea
  • Säästää työaikaa
  • Nopeuttaa laskutusta ja vähentää virheitä laskutuksessa
  • Valmis laskun erittely PDF-tiedostona
  • Monipuolinen työkalu yrityksen kehittämiseen
  • Vapauttaa esimiesten aikaa hallinnollisista tehtävistä
  • Edullinen

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä