Pyydä tarjous

Unohtumaton yritystilaisuus Tampereen kattojen yllä

Kesäkaudella Ravintola Periscopen kattoterassi tarjoaa hulppeat puitteet monenlaisten tapahtumien järjestämiseen.
Kesäkaudella Ravintola Periscopen kattoterassi tarjoaa hulppeat puitteet monenlaisten tapahtumien järjestämiseen.
05.09.2022 | Yrityselämässä tapahtuu

Ravintola Periscope on laajentanut kattoterassiaan uudella spa-osastolla, joka mahdollistaa ainutlaatuiset kylpyläelämykset Tampereen kaupungin kattojen yläpuolella. Ravintolatilojen ikkunoista ja terassilta avautuvat maisemat koostuvat tutuista maamerkeistä, mukaan lukien Näsinneula, Nokia Arena, Tammerkoski sekä Sokos Hotel Torni. Ravintola Periscope tarjoaa loistavat puitteet yritysten yksityistilaisuuksiin, unohtamatta ruoka- ja juomaelämyksiä. Ravintolan välittävän rento tunnelma ja skandinaavinen, selkeän rouhea, sisustus luovat miellyttävän ympäristön syödä, juoda ja järjestää unohtumaton tilaisuus.

– Toukokuussa avatulta spa-osastolta löytyy kaksi saunaa, kolme jacuzzia sekä privaattitilaa oleskeluun jopa 25 hengen ryhmille. Uudet tilat mahdollistavat meidän yksityisyyttä arvostavan asiakasryhmän palvelemisen ihan uudella tavalla. Spa-osasto tarjoaa myös yrityksille mahtavan mahdollisuuden tyky-päiville tai kokouspäivän kevennykseksi. Spa-osastolta voi myös vuokrata yksittäisiä saunoja, ravintoloitsija Arto Rastas kertoo.

Uuden spa-osaston laajennus saatiin toteutettua, vaikka ravintola-alalla on ollut kaksi melkoisen vaikeaa vuotta. Tästä Rastas on hyvin kiitollinen. Spa-osaston lämmitetty lasikabinetti palvelee asiakkaitaan ympäri vuoden.

Toukokuussa avatulta spa-osastolta löytyy kaksi saunaa, kolme jacuzzia sekä privaattitilaa oleskeluun jopa 25 hengen ryhmille.

Tilat taipuvat monenlaiseen tarpeeseen

– Monipuoliset tilamme toimivat hyvänä alustana erilaisille tapahtumatarpeille, myös yritysten yksityistilaisuuksien näkökulmasta. Kun tähän lisätään vielä laadukas ruoka ja palvelu, siitä muodostuu meidän toimintamme perusrunko.

Rastas mainitsee, että vaikka Ravintola Periscopen kesäajan tarjonta voi vaikuttaa siltä, että kyseessä on pelkkä bilepaikka, asia ei ole kuitenkaan näin.

– Kattoterassimme on tällä hetkellä Euroopan suurin ja se on herättänyt kiinnostusta hyvinkin laajasti. Vaikka meidän kattoterassin kesälauantaisista, aika isoista ja aika näyttävistäkin, biletapahtumista leviää sosiaalisessa mediassa paljon kuvia, olemme paljon muutakin kuin pelkkä bilepaikka. Haluamme toimia Tampereen kaupungin maamerkkinä ja erittäin laadukkaana ravintolana sekä paikallisille että turisteille.

Nokia Arenan läheisyys ihan muutaman sadan metrin päässä on lisännyt Periscopen houkuttelevuutta vaihtoehtoisena palveluntarjoajana ruoka- ja juomapuolella. Nyt myös saunomisen ja kylpemisen näkökulmasta uudella spa-osastolla.

Talvikaudella lauantain klubi-illat siirtyvät sisätiloihin.

– Talvilauantaisin tulemme järjestämään muutamia teemallisia klubi-iltoja ravintolan sisätiloissa. Emme halua hiljentyä sen vuoksi, että terassikausi päättyy. Kyllä täällä sisälläkin juhlat jatkuu.

Rastas painottaa, että klubi-illat eivät edusta perinteistä yökerhokulttuuria.

– Meidän klubi-illat ovat hyvin siistejä. Täällä voi nauttia tyylikkäästi cocktaileja ja kuunnella hyvää DJ-vetoista musiikkia. Vaikka kesäkauden bileillat terassilla ovat syyskuun alussa ohi, terassia pidetään kuitenkin auki aina säiden salliessa.

Talvikaudella ravintola muuntuu launtai-iltaisin kansainvälisen tason klubiksi.

Ravintolan menu kuljettaa makumatkoille maailman ääriin

Periscope on tuonut Tampereelle trendikkään sosiaalisen ruokakulttuurin ja pöytäkunnittain jaettavat annokset. Ravintolan makumaailma on sekoitus paikallisia herkkuja ja makuja maailmalta. Kokonaisuuden kruunaa monipuolinen juomavalikoima. Ravintolan ainutlaatuisista maisemista voi nauttia myös Periscopen avonaisella kattoterassilla. Ravintolassa korkealaatuinen ruoka yhdistyy kokonaisvaltaiseen elämykseen ja palvelukonseptiin.

– Maailman eri kolkkia tutkiskeleva ruokalistamme päivittyy noin kahden kuukauden välein. Listalta löytyy toinen toistaan herkullisempia ruokia ympäri maailman. On hienoa pystyä tarjoamaan ruokailijoille monipuolisia elämyksiä, jumittumatta mihinkään tiettyyn keittiöön. Voimme välillä myös vähän revitellä.

Rastaalla on muitakin ravintoloita, mutta Ravintola Periscope eroaa kokonaisuutena muista erityisesti monipuolisuudellaan.

– Periscope alkaa täyttämään minun omassa kategoriassani jo tapahtumatalon mittakaavan, koska täällä on niin monia toisiaan tukevia elementtejä. Tästä syystä on mukavaa, että ruokalistakin kuvastaa tätä meidän monimuotoisuutta.

Periscopen ruoka- ja juomalistalla makuseikkaillaan ympäri maailman.

Ylellistä tilaa yritystilaisuuksiin

Ravintola Periscopen ylimmästä kerroksesta löytyy lounge bar, joka soveltuu erinomaisesti esimerkiksi kokouksiin sekä erilaisiin esittely- ja aamiaistilaisuuksiin. Lounge barin kapasiteetti on 80–150 henkilöä, riippuen tilaisuuden luonteesta.

– 7. kerroksen lounge bar on todella hieno ja elämyksellinen paikka, jonka yritysvieraat muistavat varmasti – kyseessä on monella tapaa aika uniikki kohde. Tilasta löytyy laadukas kiinteä äänentoisto- ja esitystekniikka. Kokouspaketteja myydään pääasiassa arkisin klo 8–16, mutta toki siellä on mahdollista järjestää yritystilaisuuksia myös ilta-aikaan. Sisällytämme kokouspaketteihin ruokaelämykset sekä kattavan oheistarjonnan. Tapahtumaan voi tuoda myös omia esiintyjiä.

Yritystilaisuuksiin liittyvät tiedustelut voi osoittaa Ravintola Periscopen myyntipalveluun, joka reagoi Rastaan mukaan todella nopeasti. Myös tapahtumaan liittyvät neuvottelut saadaan käytyä jouhevasti. Ravintolassa toimii myös vakituinen ääniteknikko, joka auttaa yritysasiakkaita kaikissa esitystekniikkaan liittyvissä asioissa.

– Autot voi jättää Ratinan lämpimään parkkihalliin, josta meille on suora hissiyhteys. Jos meille saapuu jalan, pääsisäänkäyntimme löytyy Olympia-aukiolta, Ratinan suvannon puolelta.

Lisätiedot ja varaukset:
[email protected]
+358 50 599 9188
www.ravintolaperiscope.fi
Instagram
Facebook