Varastotilaa moneen tarpeeseen, jo 25 vuoden kokemuksella

Facebook
03.03.2022 | Yrityselämässä tapahtuu

Kuopiolainen Savon Varastovuokraus tarjoaa yksityis- ja yritysasiakkaille lämmintä ja turvallista varastotilaa sekä tilapäiseen että pidempiaikaiseen käyttöön. Kolme toimipistettä sijaitsevat keskeisillä paikoilla Kuopiossa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Pienvarastojen koot ulottuvat kahdesta neliöstä 20 neliömetriin saakka. Tilojen noin kolmen metrin käyttökorkeus mahdollistaa neliöiden tehokäytön.

- Olemme Kuopion vanhin itsepalveluvarastointia tarjoava yritys. Toimintamme alkoi jo vuonna 1997 ja tällä hetkellä olemme kaupungin ylivoimaisesti suurin varastotilan tarjoaja. Kolmesta toimipisteestämme löytyy säilytystilaa niin pienen soluasunnon tavaroille kuin koko omakotitalon irtaimistolle. Katutasossa sijaitseviin varastoihimme pääsee autolla sisälle sääsuojaan ja varastointia helpottavat esimerkiksi nokka- ja pumppukärryt. Muutoista ja muista kuljetuspalveluista vastaavat luotettavat yhteistyökumppanimme, sanoo yrityksen The Varastomies Joonas Vartiainen.

Pienvarasto on oiva vaihtoehto säilytystilaksi esimerkiksi muuton tai remontin yhteydessä.

Helppoa varastointia

- Tarjolla on erilaisia ja erikokoisia tiloja niin yksityishenkilöiden kuin yritysten tarpeisiin. Vakio korkeus on kolme metriä, joten tilaa on käytössä jokaisessa varastossa varsin paljon. Varaston vuokrauksen voi lyhimmillään tehdä kuukaudeksi, jonka jälkeen voi jatkaa sopimusta haluamaansa päivämäärän asti.

- Varaston saa nopeasti käyttöön. Vuokraajalle on myös tarjolla ilmainen kuomuperäkärry käyttöön kahden vuorokauden ajaksi. Yhteistyökumppanin kautta järjestyy esimerkiksi pakettiauto sopimushintaan. Kaikissa tiloissa on nauhoittava kameravalvonta, hälytysjärjestelmä sekä kulunvalvonta. Varastojen profiilipellistä tehdyt seinät suojaavat kaikkea irtainta katseilta, kertoo Vartiainen.

Ovi aukeaa puhelimella

Varasto-ovien avaukset tehdään puhelimitse ja siinä riittää tavallinen matkapuhelin eli älypuhelinta ei tarvita. Varastotiloihin pääsee oven puhelinohjauksella joka päivä kello 5–23. Henkilökunta päivystää arkisin 8.00–16.00.

- Jatkossa varastojen vuokraus helpottuu entisestään, sillä varauksia voi tehdä verkkosivuillamme nettipalvelun kautta 24/7.

Yhteystiedot:
Savon Varastovuokraus
Haapaniementie 17
70620 Kuopio
Puh. 0400 577 447
[email protected]
www.savonvarastovuokraus.fi

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä