Yritysmaailma ja Dorimedia aloittivat yhteistyön

Facebook
15.05.2024 | Yrityselämässä tapahtuu

Pirkanmaan yrityssektorilla puhaltavat uudet tuulet, kun kaksi media-alan konkaria, Joensuulainen Yritysmaailma ja pirkanmaalainen Mediatoimisto Dorimedia Oy aloittivat merkittävän yhteistyön.

Pirkanmaan yrityspäättäjät tavoittava Tampereen Yritysmaailma-julkaisu uudistuu ja syventää sisältöään tavoittaen entistä laajemman ammattilaisjoukon sekä printissä että digitaalisissa kanavissa. Kokonaisuuden täydentää tuoretta tietoa ja monipuolista näkemystä yritysmaailmasta ja sen vaikuttajista välittävä uutissivusto.

Dorimedian ammattilaisten arvokas seutukunnan yrityselämän tuntemus auttaa yrityksiä tehokkaiden markkinointistrategioiden luomisessa. Tämä uusi liitto tarjoaa alueen yrityksille mahdollisuuksia laajentaa verkostojaan, tehostaa näkyvyyttään ja hankkia uusia liikekumppaneita.

Esimerkiksi yrityksille suunnattu näkyvyyspaketti -tuote toteutetaan yksilöllisesti, aina huomiota herättävästä mainoksesta kattavaan yritys- tai tuote-esittelyyn. Tarjoamme myös digimarkkinontia ja sosiaalisen median sisällöntuotantoa, jolloin yrityksenne markkinointi on vieläkin tehokkaampaa, pitkäkestoisempaa ja kattavampaa.

– Yhteistyömme avaa uusia ovia ja tuo yrityksille arvokasta näkyvyyttä. Olemme innoissamme voidessamme tarjota asiakkaillemme ratkaisuja, jotka auttavat erottumaan kilpailussa ja menestymään entistä paremmin omassa liiketoiminnassaan, toteavat Dorimedian toimitusjohtaja Inkeri Valtonen ja Yritysmaailman päätoimittaja Markku Oikarinen.

Lisätietoja kattavista mediaratkaisuista:

Inkeri Valtonen, puh. 040 717 8614, [email protected]
Erja Joentausta, puh. 050 374 9444, [email protected]
Timo Hyvönen, puh. 050 468 2290, [email protected]

dorimedia.fi

Markku Oikarinen, päätoimittaja Yritysmaailma, puh. 050 374 6280, [email protected]

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä

Muita uutisia