Pyydä tarjous

NT Works Oy hakee koneinvestoinneilla uusia markkinoita

NT Works Oy:n palvelut paranivat ja tehostuivat uuden 3 metrin magneettipöytäisen tasohiomakoneen ansiosta.
NT Works Oy:n palvelut paranivat ja tehostuivat uuden 3 metrin magneettipöytäisen tasohiomakoneen ansiosta.
05.05.2023 | Maa- ja metsätalous

Mikkelissä toimiva NT Works Oy on teräketjujen ja terien teroitukseen erikoistunut yritys, jonka laajaan asiakaskuntaan kuuluvat muun muassa puunkorjuuyritykset, metsäenergiayhtiöt, sahateollisuus, maatilalliset sekä yksityiset kotitaloudet. Terähuoltoon liittyvissä asioissa yritys pystyy vastaamaan vuosikymmenien tietotaidolla ja kokemuksella teroitustoiminnasta sekä uudella modernilla konekalustolla. Uuden tasohiomakoneinvestoinnin ansiosta osaajien palvelutarjonta on laajentunut entisestään.

NT Worksilla on Mikkelissä 155 neliön teollisuushallissa käytössä hyvän ja laadukkaan teroituksen takaava nestejäähdytteinen teroituskalusto.

- Käytämme vain nestejäähdytteisiä teroituskoneita teräketjujen teroituksessa, joilla takaamme korkealaatuista sekä tasalaatuista teroituspalvelua asiakkaillemme. Investoimme uuteen tasohiomakoneeseen, jotta voimme palvella metsäalaa laajemmin. Uudella tasohiomakoneella voimme teroittaa metsähakkureiden terien lisäksi mm. jäähoitokoneiden höyläteriä. Monipuolistaminen ja osaamisen syventäminen ovat yrityksen kilpailukyvyn edellytyksiä. Pystymme teroittamaan myös paljon erilaisia teriä, esimerkiksi kirveitä, sorvaustalttoja, paalaimien ja noukintavaunujen teriä, kertoo NT Works Oy:n yrittäjä Tero Syrjäläinen.

Teräketjun toimivuudella ja kestävyydellä on suuri merkitys puunkorjuuyritykselle

Metsäkoneen tuottama laadukas sahaus vaatii optimaalisesti toimivan teräketjun ja ennen kaikkea osaavan teroittajan.

Syrjäläinen korostaa, että vain moitteettomasti leikkaava terä tekee laadukasta jälkeä.

- Yrityksen toiminnan alusta alkaen olemme pyrkineet tarjoamaan mahdollisimman korkealaatuista teroituspalvelua asiakkaille. Tämän olemme toteuttaneet markkinoiden uusimmilla Anab-merkkisillä teroituskoneilla. Teroitusjälki on tasalaatuinen ja nestejäähdytyksen kanssa teroitettu teräketju kestää pidempään terävänä. Kun teräketju on teroitettu kunnollisella laitteella, ketju leikkaa paremmin ja se on myös energiatehokkaampi. Polttoainetta kuluu vähemmän metsäkoneessa, joten se vaikuttaa myös puunkorjuualan yritysten polttoainekuluihin ja tuo näin myös kustannussäästöjä.

Teräketjuja teroitetaan markkinoiden parhailla nestejäähdytteisillä teroituskoneilla

Syrjäläinen sanoo, että koska yritystoiminta on vielä suhteellisen tuore, niin käytössä on myös markkinoiden uusimmat ja parhaat koneet.

- Meillä on käytössä uusimmat konemallit, joissa on muun muassa nopeampi teroituslaikan pyörimisnopeus ja lisääntynyt jäädytysteho, joten työstölämpötila pysyy aina mahdollisimman alhaisena. Tästä syystä teräketjut pysyvät terävinä pidempään. Täysautomaattisen teroituskoneen hiontajälki ja terämuoto pysyvät samanlaisina toistuvasti terästä toiseen, jolloin tuloksena on tasalaatuinen teroitustyö.

Laippahuolto on odotettu palvelu metsäkoneyrittäjille. Kysyntä on osoittanut palvelun olevan tarpeellinen, koska laipan uudelleen käyttäminen pienentää hiilijalanjälkeä ja on kustannustehokas tapa käyttää sahalaipat loppuun.

100-prosenttinen toimitusvarmuus

- Merkittävä asia meidän liiketoiminnassamme on 100-prosenttinen toimitusvarmuus. Yksikään teräketju ei ole myöhästynyt sovitusta aikataulusta. Olemme pystyneet palvelemaan asiakkaitamme tehokkaalla ja ammattitaitoisella tiimillä sekä erittäin nopeilla toimitusajoilla, painottaa Syrjäläinen. Investoinnit useisiin automaattisiin teroituskoneisiin ja teroitusprosessin viimeistä piirtoa myöten hiotut menetelmät takaavat tehokkaan sekä varmatoimisen teroitusprosessin.


Olemme mukana Proforest 2023 -messuilla, osastolla C51. Tervetuloa käymään!


Maltillista kasvua

NT Works Oy pyrkii kasvamaan vakain askelin.

- Uusia osaajia otettaisiin mielellään lisää yrityksen toimintaan mukaan Mikkeliin. Olemme kasvaneet merkittäväksi toimijaksi metsäkoneiden teräketjujen teroituspalveluna ja tuomme osaamisemme jatkossa metsähakkuripuolelle.

- Kehitämme toimintaamme jatkuvasti vastaamaan asiakkaiden tarpeita jatkuvan parantamisen periaatteilla.

www.ntworks.fi
Facebook
Instagram

[email protected]
050 5161166
WhatsApp