Salaojitus Leppinen Oy on maanrakennusurakoinnin monipuolinen ammattilainen

Facebook
19.01.2024 | Maa- ja metsätalous

Yli 35 vuoden kokemuksella toimiva Salaojitus Leppinen Oy toteuttaa asiakkaan tarpeiden ja toivomusten mukaisesti salaojaurakointia joko kokonaisurakointina suunnittelusta toteutukseen tai pienempinä osina. Toiminta-alue on pääsääntöisesti 200 km säteellä Seinäjoesta, mutta yritys on tehnyt monia urakoita myös muualla Suomessa. Käytössä on nykyaikainen ja tehokas aurakonekalusto.

Peltosalaojitusten lisäksi Salaojitus Leppinen Oy tekee myös muita maanrakennustöitä, kuten putkitusurakoita tai muita kaivinkoneella tehtäviä töitä.

- Viime vuosina meitä on työllistänyt muun muassa tuulivoimapuistot, joissa olemme olleet mukana kaapeloinnissa. Lisäksi olemme salaojittamassa noin sadan hehtaarin kokoista aurinkopaneelikenttää vanhalle turvetuotanto alueelle. Tällaiset urakat ovat kaiken kaikkiaan haastavia, mutta mielenkiintoisia. Urakan koosta tai luonteesta riippumatta työ tehdään aina laatutakuulla, kertoo Salaojitus Leppinen Oy:n yrittäjä Martti Leppinen ja jatkaa:

- Laatu, asiantuntemus ja luotettavuus. Nämä asiat ovat olleet tärkeitä koko meidän yrityksen elinkaaren ajan ja ovat sitä myös tulevaisuudessa. Näitä arvoja toteutetaan niin salaojituksessa kuin muutenkin yritystoiminnassa.

Alan tietotaitoa sukupolvelta toiselle

Leppinen on jo toisen sukupolven salaojamies, joten hänellä on monipuolinen kokemus ja ammattitaito haastaviinkin urakoihin.

- Haluamme pysyä muuttuvan maaseudun ja maatalouden kärryillä, ja auttaa siinä myös asiakastamme. Vuosien saatossa tapamme tehdä työtä on muuttunut lapion roolin pienennyttyä ja teknologian roolin kasvettua, ja nykyään olemme peltosalaojitukseen erikoistunut, nuorekas ja tehokas huipputekijöiden tiimi. Myös poikani Oskari on ollut toiminnassa mukana jo vuosia,nyt myös osakkaana yrityksessä ottaen samalla enemmän vastuuta yritystoiminnasta, sanoo Leppinen.

Nykyaikainen kalusto vaativiin urakoihin

Yrityksellä on käytössään tehokas kalusto erilaisiin salaojaurakoihin ja muihin maanrakennustöihin. Esimerkiksi kaivinkoneita on kolme 14-28 tn joista kaksi on varustettu 3D-mittareilla.

- Konekalustossa on aurasalaojakone Inter-Drain 2040 GP 36 tn, joka on varustettu ajoura opastimella ja laser syvyyden säädöllä, kameravalvonta näyttää putken asettumisen kaivannonpohjalle. Sorakoneena on itsekuormaava telavaunu Mastenbroek 17 tn, sekä traktori/sorastuskärry yhdistelmä. Lisäksi koneenkuljetusautoja on kaksi: puoliperävaunu lavettiyhdistelmä ja koneenkuljetusauto kevyemmille kaivinkoneille. Pyrimme työllistämään työntekijämme ympäri vuoden joko omilla tai yhteistyökumppaneiden työmailla.

www.salaojituksetleppinen.fi | www.facebook.com/salaojitusleppinen

[email protected]

Oskari Leppinen 040 718 2998 | Martti Leppinen 0400 866 702

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä