Vampulan Kauppakeskus Oy - Elintarvike, rauta, maatalous ja posti – Kaikki saman katon alta

Facebook
08.07.2021 | Maa- ja metsätalous

Vampulan Kauppakeskus Oy tarjoaa monipuolisia palveluita Huittisten Vampulassa, osoitteessa Sallilantie 41 A. Sieltä löytyy ruokakauppa, jonka yhteydessä on hyvin varusteltu rauta- ja maatalouspuoli sekä postin ja veikkauksen palvelut.

- Yrityksemme toimialana on harjoittaa maatalous- ja keräilytuotteiden jalostusta, vähittäiskauppaa rakennus- ja rautakauppatavaroilla sekä elintarvikkeilla ja muilla päivittäistavaroilla. Lisäksi meillä on yksityistä kuorma-autoliikennettä. Ostamme myös kaiken meille tarjotun kauppakelpoisen ja laatuvaatimukset täyttävän viljan ja välitämme sen eteenpäin, kertoo kauppias Pekka Salminen.

Yritystoimintaa jo vuosikymmenien ajan

Vampulan Kauppakeskus on perustettu jo vuonna 1954. Toimipaikka on aina sijainnut Sallilantien varressa. Kauppiaana toimii Pekka Salminen, jolla itselläänkin on vuosien rautainen kokemus yrittämisestä.

- Kauppakeskuksen toiminta on muuttunut vuosien aikana pienellä paikkakunnalla ja käsittää nykyään myös Veikkauksen palvelut. Asiakaskuntamme on hyvin laaja, palvelemme niin yksittäisiä kuluttajia kuin yritysasiakkaita. Toimimme aina asiakaslähtöisesti, asiakkaan toiveita kuunnellen. Toivotamme kaikki tervetulleiksi tutustumaan moninaisiin palveluihimme ja tuotteisiimme. Meiltä saa ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua, olipa kyseessä rauta- ja maataloustuotteet tai vaikkapa tuoreet lämpimät leivonnaiset, sanoo lopuksi Salminen.

Yhteystiedot:

Vampulan Kauppakeskus Oy

Sallilantie 41 A

32610 Vampula

Puh. 02 763 6880, 040 701 8307

www.vampulankauppakeskus.fi

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä