Riikku Koti Oy on lasitusten ammattilainen palveluksessanne

Lasitettu parveke tai terassi on kodin viihtyisä lisätila, joka maksimoi käytön ympärivuotiseksi. Lasitus suojaa tehokkaasti myös rakenteita ja sisäpintoja rapautumiselta sekä säästää kiinteistön lämmitysenergiaa.
Lasitettu parveke tai terassi on kodin viihtyisä lisätila, joka maksimoi käytön ympärivuotiseksi. Lasitus suojaa tehokkaasti myös rakenteita ja sisäpintoja rapautumiselta sekä säästää kiinteistön lämmitysenergiaa.
28.06.2023 | Rakentaminen

Parvekelasitus ja terassilasitus tuo iloa vuosikymmeniä hyvin huollettuna. Onnistumisen takaa koko prosessin hallinta: mittauksesta ja suunnittelusta asennukseen ja käyttöopastukseen. Riikku on hionut tuotteet ja koko prosessin hallinnan laadukkaaksi ja toimivaksi 15 vuoden aikana yhteistyössä rakennusliikkeiden kanssa.

- Olemme toimintamme aikana lasittaneet jo kymmeniä tuhansia parvekkeita ja terasseja. Riikku on tunnettu ammattilaisten keskuudessa, mutta nykyään tuotteitamme menee kasvavassa määrin myös kotitalousasiakkaille sekä taloyhtiöille ja isännöintipuolelle. Pystymme tarjoamaan laadukkaita tuotekokonaisuuksia juuri asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Myös hankkeiden toteuttaminen pääurakoitsijana taloyhtiöille onnistuu, kertoo Riikku Koti Oy:n toimitusjohtaja Jere Mäkiranta.

Huipputuotteisiin luottavat myös ammattilaiset

Riikku on tullut tunnetuksi laadukkaista tuotteistaan ja täsmällisistä toimituksistaan.

- Meidän tekemämme parveke- ja terassilasitukset on suunniteltu toimimaan moitteetta ja kestämään säännöllisesti huollettuna vuosikymmeniä. Toimitamme kaikkiin kohteisiin kohdekohtaiset suunnitelmat ja kattavat rakennelaskelmat, toteaa Mäkiranta.

Riikku tekee tiivistä yhteistyötä eri rakennusliikkeiden kanssa. Se on mukana useasti jo rakennuksen suunnitteluvaiheessa ja antaa oman asiantuntemuksensa projektiin. Tätä rakennusliikeasiakkaat ovat arvostaneet. Kun päästään aikaisemmassa vaiheessa hankkeeseen mukaan, voidaan ohjata suunnitteluratkaisuja ja välttää ylimääräisten kustannusten synty toteutusvaiheessa.

- Pyrimme hyödyntämään elementointia ja esikasausta, aina kun mahdollista.


Varaa ilmainen suunnitteluaika! Puh. 029 0020 220


Kotimaisia ja ympäristöystävällisiä tuotteita

Riikku Koti Oy on osana perinteikästä Riikku Group Oy:tä. Konserni on merkittävä kotimainen työllistäjä, jossa työskentelee yli 200 alan ammattilaista.

- Suunnittelemme ja valmistamme tuotteemme omissa toimitiloissamme Alavuudella. Tuotteet tehdään aina mittatilaustyönä kuhunkin kohteeseen sopivaksi, koska jokainen parveke ja terassi on yksilöllinen. Lisäksi meidän omat ammattilaiset tekevät tuotteidemme asennukset ja huollot, näin varmistetaan moitteeton käyttömukavuus, korostaa Mäkiranta ja jatkaa:.

- Riikun toimintaa ohjaa ISO 14001 ympäristösertifikaatti. Kierrätettävistä materiaaleista tehdyt tuotteet ja parvekelasituksen suotuisa vaikutus rakenteiden ikään ja koko elinkaaren aikana saavutettu energiansäästö tekee Riikku-parvekelasituksesta kokonaisekologisen ratkaisun.

Riikku on merkittävä parvekelasien toimittaja Suomessa.

Verhoilla ja kaihtimilla lisämukavuutta

Riikku Kodin valikoimissa on myös erilaisia verho- ja kaihdinratkaisuja, joilla voi säätää auringonpaisteen pääsyä parvekkeelle tai terassille sekä estää liiallista lämpenemistä kesäkuukausina. Verhoilla voi myös säätää yksityisyyttä ja ne tehdään myös mittatilaustyönä jokaiseen kohteeseen erikseen.

- Parvekeverhot voidaan asentaa parvekelasien lisäksi parvekkeen lasikaiteisiin, terassilaseihin ja lasiterassin lasikattoon. Säätösauvan avulla korkeankin lasituksen parvekeverhoja voidaan säätää sään ja mielen mukaan, muistuttaa Mäkiranta.

Ideasta toteutukseen

- Suunnittelukäynti ei sido vielä mihinkään, mutta käynnin aikana voi saada hyvän käsityksen tuotteistamme ja palveluistamme. Meitä kannattaa tulla tapaamaan showroomiin.

- Asiantuntijamme osaa neuvoa ja suunnitella juuri teidän parvekkeeseen ja terassiin sopivan lasitusratkaisun.

www.riikkukoti.fi

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä

Muita uutisia