Pyydä tarjous

Aikaa ja rahaa säästävä lääkkeiden merkintäohjelma Krokolta

Kuvassa Krokon Pro 3600R ja X6 tulostimet sekä TSC:n potilasranneketulostin.
Kuvassa Krokon Pro 3600R ja X6 tulostimet sekä TSC:n potilasranneketulostin.
30.01.2023 | Sosiaali- ja kuntatalous

Kroko Medicine -ohjelma on luotu helpottamaan terveydenhoidossa tehtävää lääkkeiden lisäyksien merkintää.

Olemme toimittaneet vuosien varrella paljon tulostimia sairaaloissa otettavien näytteiden merkintään. Meiltä on sitten pyydetty helppoa ratkaisua, jolla myös lääkkeitä saataisiin merkittyä osastoilla. Nykyisellään hoitajilla sekä farmaseuteilla menee huomattavasti työaikaa, kun he kirjoittavat suuria määriä lääkkeiden lisäys tarroja lääkehuoneissa. Tämä aika on luonnollisesti pois itse hoitotyöstä.

Yhdellä tulostimella kaikki tarrat eri tarkoituksiin

Kroko Medicine- ohjelman sekä Krokon tulostimen avulla on tulostettavissa erilaisia ja eri kokoisia tarroja, jolloin eri tarkoituksiin ei tarvitse olla omaa tulostinta niin kuin monesti on. Ongelma johtuu siitä, että tulostusmateriaalien vaihtaminen on usein tulostimissa hankalaa, jolloin ongelma ratkaistaan sillä, että hankitaan useampi tulostin rinnakkain.

Krokon tulostusratkaisulla saadaan tulostettua lääkelisäys-, lääkelasi ja dosettitarrat sekä potilasrannekkeet joista saadaan tunnistettua, että oikea potilas saa oikeat lääkkeet. Ratkaisun avaimena on omien ohjelmien ja tulostimiemme ominaisuuksien hyödyntäminen.

Jatkuva kehitys on toimintamme perusta

Olemme aktiivisesti mukana asiakkaiden ongelmien ratkaisemisessa. Näin toimien kehitymme itsekin ja opimme miettimään millä tavoin mikäkin merkitsemisongelma olisi järkevintä ratkaista. Työtä on vielä paljon mutta omilla ohjelmistoilla ongelmien ratkaisu on kuitenkin mahdollista.

"Yrityksen ja sen tuotteiden kehittäminen on haasteellista, mutta toisaalta palkitsevaa", toimitusjohtaja Jukka Tommola miettii.

Kroko Medicine ohjelman integrointi potilastietojärjestelmiin

Erilaiset integroinnit ovat nykyisin helpohkosti toteutettavissa. Meillä on valmiina muutama integrointi potilastietojärjestelmiin ja olemme panostaneet helppojen integrointitapojen kehittämiseen. Integrointitapa riippuu aina asiakkaan tarpeista ja osallistumme mielellään ajoissa miettimään, miten se milloinkin olisi järkevintä.

Aina integrointi ei ylipäätänsä ole tarpeellista tai mahdollistakaan ja näissä tapauksissa Krokon Medicine ohjelmistoa voi käyttää aivan yhtä hyvin

Kroko Print Solutions Oy
Vinkakatu 4, 15700 LAHTI
+358 3 782 1490
[email protected]
www.krokofinland.fi