Pyydä tarjous

Etä-, hybridi- vai toimistotyö?

Digipalvelut
10.05.2022 | Sosiaali- ja kuntatalous, Yrityselämässä tapahtuu

Etätyö on mahdollistanut työnteon lähes missä vain. Monissa työpaikoissa hybridityömalli on jo otettu käyttöön eli työtä tehdään osittain toimistolla ja etänä. Miten varmistetaan, että työtilat ovat kaikille terveyttä tuottavia?

GetUpDesk Light – suosituin etätyöratkaisu

ErgoFinland tarjoaa kattavasti ergonomisia ratkaisuja eri ympäristöihin. Olemme kehittäneet etätyöratkaisuja jo 6 vuoden ajan, kysyntä kasvaa jatkuvasti. Kotimaisuus ja terveysdesign ohjaavat toimintaamme. Etätyötuotteista suosituin on GetUpDesk light – 8 korkeuteen säädettävä läppäritaso, joka asetetaan pöydän päälle mahdollistaen työskentelyn seisten.

HILO – toimiston joustava sermiratkaisu

Toimistot tulevat olemaan kohtaamis- ja ideointipaikkoja. Hiljaisempiakin työtiloja tarvitaan keskittymistä vaativiin tehtäviin. Uusi innovaatio HILO sähkösäädettävät sermiratkaisut antavat työtiloihin mahdollisuuksia muunnella työpisteitä. HILO mahdollistaa äänieristetyn työpisteen ja yksityisyyden, mutta sermien alas säädettynä tiimityö ja vuorovaikutus onnistuu.

Ergonomia kuuluu meille kaikille, paikasta riippumatta

Mikäli teet paljon töitä kotoa käsin, on syytä huolehtia hyvästä työasennosta. Hyvällä ergonomialla voidaan parantaa hyvinvointia ja ennaltaehkäistä tuki- ja liikuntaelinvaivoja sekä sairauspoissaoloja.

Ergonomisia ratkaisuja voi toteuttaa sen mukaan, millainen työympäristösi on.

Etätyöratkaisuja voidaan käyttää luovasti monissa paikoissa sekä eri toimintojen yhteydessä. Kun työpäivä on ohi lapset voivat tehdä läksyt seisten tai piirtää. GetUpDesk Tiltiä voi hyödyntää suoratoistopalvelujen katsomiseen, kun pöydän kaltevuutta voi säätää. Ergonomiavälineitä voi käyttää esimerkiksi opiskeluun, leipomiseen, lukemiseen ja pöytätason tehtäviin. Lisäksi niitä on helppo kuljettaa paikasta toiseen esim.hotelliin, mökille, toimistolle.

Helpot ergonomiavinkit:

  • Vaihtele työasentoa riittävän usein ja ota mikrotaukoja.
  • Jos mahdollista tee töitä välillä seisten. Hyödynnä erilaisia pöydälle asetettavia korkeussäädettäviä työtasoja tai sähköpöytää.
  • Mikäli niska-hartiaseutu kipeytyy pöydän reunaan kiinnitettävä kyynärtuki keventää niska-hartiaseudun kuormitusta.
  • Hyödynnä seisontamattoa tai Gymba aktivointilautaa seistessä, jolloin nivelkuormitus kevenee ja keho saa liikettä.
  • Hanki hyvä työtuoli, jossa riittävät säätöominaisuudet.
  • Istumatyössä voi hyödyntää aktiivituolia, joka mahdollistaa liikkeen työn lomassa.
  • Kävele samalla, kun puhut puhelimessa hyödyntäen kuulokkeita.
  • Huomioi, että näyttö on oikealla korkeudella. Voit hyödyntää näytönvartta erilliselle näytölle. Kannettavan kanssa voit käyttää GetUpDesk light tason rack- telinettä.
  • Hiirityössä ergonominen pystyhiiri ohjaa ranteen neutraaliin asentoon ja vähentää hiirikäsioireita.
  • Keskihiiri tuo hiiren käytön vartalon keskilinjaan ja keventää yläraajojen rasitusta.

Meille on myönnetty Avainlippu-merkki palvelusta

ErgoFinland on 100 % kotimainen toimija. Merkiksi kotimaisuudesta palveluillemme on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu- tunnus merkkinä Suomessa työllistävästä palvelusta. Olemme tästä kunniasta erittäin iloisia ja ylpeitä. Avainlippu-tunnuksella on tärkeä sija ErgoFinlandin arvokartalla.

Meille ErgoFinlandilaisille kotimaisuus tarkoittaa hyvinvointia, vastuullisuutta, luotettavuutta ja huippuosaamista! Avainlippu-merkki viestii, että palvelu on kotimainen, suomalaisessa omistuksessa ja työllistää Suomessa. Tuetaan yhdessä suomalaista työtä valitsemalla kotimaisia palveluita. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on aina valmiina palvelemaan Teitä!

Tuotteiden hankinta ja kokeilu

ErgoFinlandin tuotteet löytyvät verkkokaupastamme. Lisäksi tuotteita voi hankkia jälleenmyyjiltämme kautta maan. Tuotteiden käyttöön ja valintaan saa opastusta ottamalla yhteyttä ErgoFinlandiin. Myös kokeilu onnistuu tiloissamme Helsingissä sekä tapahtumissa missä olemme mukana.

Osoite: Linnanherrankuja 16, 00950 HELSINKI / Puh. (09) 759 7330 / Sähköposti: [email protected] / Aukiolo: Ma-Pe 08:00-16:00

Olemme mukana Apuvälinemessuilla Helsingin messukeskuksessa 11.-13.5.2022 ständillä: 6E29. Ständillä pääset testaamaan maailmankuuluja Aerisin istumisratkaisuja. Aerisin tuolit perustuvat 3D tekniikkaan ja pitävät kehon liikkeessä koko päivän.

Kattauksessa myös huippusuositut tuotteemme: GetUpDesk light Läpsteri sylitaso, Gymba aktivointilauta, seisontamatot, aktiiviset toimistotuolit, Mousetrapper tuotteet ja paljon muuta.

Tule mukaan, nähdään messuilla!