Pyydä tarjous

Exilight Oy:ltä korkealaatuiset turvavalot suomalaisena laatutyönä

Digipalvelut
30.01.2023 | Sosiaali- ja kuntatalous

Exilight Oy on turvavalaistusalalla toimiva yritys, jolta löytyy toimipiste Pirkkalasta. Tuotteiden laadusta kertoo Exilight Oy:n vahva asema Suomessa. Exilightilla on korkein AAA luottoluokitus.

Yritys kuuluu ruotsalaiseen Lagercrantz Groupiin. Tukholman pörssiin listattu Lagercrantz on teknisiin ratkaisuihin keskittyvä ryhmä, jolla on toimintaa useissa maissa.

EXIoT-järjestelmään on myös mahdollista liittää valaistut infokyltit, joiden avulla voidaan parantaa tilan turvallisuutta.

Vahvuutena aktiivinen tuotekehitys

- Exilight-tuotteiden korkea laatu on ollut tuotteidemme menestyksen avaintekijä. Olemme toimineet turvavalaistusalalla 15 vuotta. Kaiken tämän ajan olemme panostaneet ammattitaitoiseen myyntiin, asiakaspalveluun, jatkuvaan tuotekehitykseen sekä laadukkaisiin, varmasti toimiviin tuotteisiin. Aktiivisella tuotekehitystyöllä sekä tasokkaalla laadunvalvonnalla olemme saavuttaneet asiakkaidemme luottamuksen, Exilight Oy:n toimitusjohtaja Teppo Haikonen toteaa.

- Tuotevalikoimaamme kuuluu niin turvavalokeskuksia kuin opaste- ja turvavalaisimia. Tuotevalikoimaamme on kehitetty siten, että voimme tarjota kuhunkin käyttökohteeseen sopivimman turvavalaisimen. Keskuksia ja valaisimia on valikoimissa sekä 230 V:n että 24 V:n järjestelmille. Yksi päätuotteistamme on osoitteelliset turvavalaistusjärjestelmät (ESC) sekä KLMA-kaapeloitavana että palonkestävällä kaapelilla. Tuotevalikoimasta löytyvät myös akkuyksikkövalaisimet sekä langaton vaihtoehto EXIoT, Haikonen kertoo.

- Lisäksi meiltä saa tarvittaessa ammattitaitoista apua valaistuksen suunnitteluun. Olemme Neuvottelevat Sähkösuunnittelijat, NSS ry:n jäsenyritys. Jäsenyrityksenä teemme tiivistä yhteistyötä suunnittelijoiden kanssa. Lisäksi teemme vahvaa yhteistyötä sähkötukkuliikkeiden ja urakoitsijoiden kanssa, Haikonen mainitsee.

- Olemme kasvaneet tasaisesti. Viime vuosi oli erittäin aktiivinen ja tähän kuluvaan vuoteen olemme lähteneet samoista positiivisista lähtökohdasta. Parannemme koko ajan nykyisiä mallejamme ja kehitämme kokonaan uusia tuotteita. Jos aikoo pysyä kilpailussa mukana, näin on toimittava ja markkinamuutoksiin on pystyttävä reagoimaan riittävällä valmiudella, Haikonen linjaa.

Markkinoiden laajin turvavalaisin valikoima

- Olemme keskittyneet valaisimiin, joissa on tärkeää pitkä käyttöikä, hyvä valaisunhallinta ja ylläpidettävyys, Exilight Oy:n Sales Manager Vesa Leppänen kuvailee.

- Osaamisalueemme on laaja, olemme muuntautumiskykyinen yritys ja reagoimme asiakkaiden toiveisiin hyvinkin lyhyellä ajalla. Valmistamme lähes kaikki tuotteemme alusta loppuun itse. Näin pystymme tarjoamaan laadukkaita ja näyttäviä valaisimia sekä moderneja, helposti ylläpidettäviä järjestelmiä. Joustavana yrityksenä voimme tarvittaessa myöskin räätälöidä valaisinjärjestelmiä eri kohteisiin.

-Tuotekehityksessä kiinnitämme erityistä huomiota helppoon asennettavuuteen, mutta samanaikaisesti tuotteemme ovat myös tyylikkäitä sekä taloudellisia. Valaisimissamme käytetään aina uusimman teknologian ledejä ja seuraamme tuotekehityksen myötä jatkuvasti uusien ledien kehitystä, Leppänen selvittää.

Etävalvonta

- Alallamme tapahtuu todella paljon sekä teknisesti että tuotannollisesti. Aktiivisen tuotekehityksen tuloksena yritys on tuonut turvavalaisin-markkinoille useita omia tuotemerkkejä, Leppänen sanoo.

- Olemme mm. kehittäneet valvontaan liittyviä ohjelmistoja, joissa järjestelmän ylläpitäjällä on aina ajantasainen näkymä turvavalaistusjärjestelmästä ilman erillistä asennuspaikalla käyntiä. Vikatietojen vastaanotto suoraan valvontajärjestelmään helpottaa huoltotöiden suunnittelua ja valaisimien tarkka vikatieto nopeuttaa työtä kohteessa. Lisäksi automaattiset merkinnät huoltokirjaan helpottavat seurattavuutta. Yhteys keskukseen toimii mobiiliverkon kautta ja toteutuksessa erityishuomiota on kiinnitetty tietoturvaan, Leppänen selvittää.

Erilaiset valaistussovellukset tarvitsevat uudenlaisia ratkaisuja ja ammattitaitoa

Exilight toteuttaa kohteita mm. sairaaloihin, kauppakeskuksiin, kouluihin ja päiväkoteihin.

Yhtenä merkittävänä referenssikohteena Vesa Leppänen mainitsee ostoskeskus Lippulaivan Espoossa, joka toteutettiin langattomalla EXIoT turvavalojärjestelmällä. Muita merkittäviä kohteita ovat Espoon sairaala, Meilahdessa Haartmanin sairaala. Muista referenssikohteista Leppänen mainitsee mm. Tampereen suurimman kauppakeskus Ratinan, jonka poistumisreittien valaistus on toteutettu Exilightin osoitteellisella ESC-järjestelmällä. Lisäksi Exilight toimitti modernin, osoitteellisesti ohjattavan turvavalaistusjärjestelmän Helsingin REDI-kauppakeskukseen sekä Triplan kauppakeskukseen Pasilassa.

- Exilight oli laitetoimittajana myös Eduskuntatalon peruskorjauksessa, Vesa Leppänen kertoo.

www.exilight.fi

www.linkedin.com/company/exilight-oy

[email protected]